Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Terör
aykut-akay
13.01.2007, 20:58
YENI BIR MACERA BASLIYOR
Kurtlar Vadisi Terör
Fragmanını izlemek için tıklayınız...
http://www.kurtlarvadisi.com/fragman.html
Paylaşım için sağol ben bu diziyi bi türlü sevemedi :D
heart_breaker
13.01.2007, 20:59
sabırsızlıkla bekliyorum
eskisi kadar heyecan vermesede bunuda izleyecegim.paylaşım için teşekkürler.
deep_zone
13.01.2007, 21:06
paylasım ıcın sagol arkadasım...
SIVASRAP
13.01.2007, 22:25
kurtlar vadisinin 1 bölümünü bile kaçırmadım şimdi yeniden başlıyo güneydoğuda çekilecek ben askere gidiyorum ya kafayı yerim izleyemezsem gitmeyecem askere...
aykut-akay
13.01.2007, 22:29
kurtlar vadisinin 1 bölümünü bile kaçırmadım şimdi yeniden başlıyo güneydoğuda çekilecek ben askere gidiyorum ya kafayı yerim izleyemezsem gitmeyecem askere...
ya sen filmin icine giriyon ya nediyon simdiden hayirli teskereler
bencede eren abi bu kadar önem verme.
SIVASRAP
13.01.2007, 22:35
ya sen filmin icine giriyon ya nediyon simdiden hayirli teskereler
aslında haklısın ben filmin içinde oluyorum artık napalım gelince cd leri alırım izlerim :D
napıyım gözüm kv kolik olduk :D
sinan58_34
13.01.2007, 23:21
guzel bi filme benzıyo paylasım icin tesekkurler
Çerkezoğlu
13.01.2007, 23:27
en önem verilmesi gereken dizi bu dizi Gökhan...
helal olsun bu polata adam mafyayı çökertti,ırağıda halletti, sıra pkk da bi sonrakinede uzaylılarla galiba.
ertan-eee
14.01.2007, 22:47
eren delimisn olm nasıl izliyodun o geyiqi ya nefret ederm o hikayeden
ertan-eee
14.01.2007, 22:47
tesüf üstüne tesüf sivas-rap
SIVASRAP
15.01.2007, 01:32
tesüf üstüne tesüf sivas-rap
oke Ertan-EEEE abi :p :D :D :D :D :D :D
aykut-akay
15.01.2007, 01:34
:D olursada bu kadar olsun aha
ben hiçbir bölümü kaçırmadım üst üste 10 kere verseler gene izlerim bugün yenisi başlıyor hayranlarının haberi vardır zaten iyi seyirler.
/////ALPINE
08.02.2007, 18:59
yav bugun baslıyor baslasında izliyek
desenıze tuzla yıne cosacak
aykut-akay
08.02.2007, 21:49
:d Ve Ve Ve Ve
Basladi Dizi Hehehe
:d :d
ertan-eee
08.02.2007, 22:59
KAlksın şu dizi Allahım artık ya!!
KAlksın şu dizi Allahım artık ya!!
ertan abi dur izledigin 1 tane dizi var oda kalkarsa olmaz :).
HEREDOT58
09.02.2007, 22:21
kurtlar vadisi bu kez mukemmel olmus ılk bölümü izledim dehsett ti bence herkes yürekli bir şekilde gercekleri ortaya koymalıdır
aykut-akay
09.02.2007, 22:28
bu dizi digeri gibi degil bu tam neyin ne oldunu gösterecek
haklısın abi gerçekten çok güzeldi.ben bunda 1.nin heyecanını bulamayacagıma inanıyordum ama öyle olmadı.
aykut-akay
10.02.2007, 01:19
izleyelim görelim daha yeni bu
kankicann
11.02.2007, 20:57
Paylaşım için sağol.. :D
şehzade_58
11.02.2007, 22:10
filmin ilk bölümünde doğuda asker olma isteğimi dahada çok artırdım çünkü o teröristler askerlerimizi şehit ettikçe içimiz acıyo...
Dizileri Sevmem Bu tür dizilerde bana hiç hitap etmez zaten.
osman1990
15.02.2007, 11:58
güzel bir film
türkiye'nin gerçek konularını ele alıyor
asii kız
15.02.2007, 12:03
dizi güzel bence.ilk bölüm olmasına rağmen etkiledi diyebiirim ama umarım bu dizi terör yandaşlarını dahada hırslandırıp istenmeyen sonuçlara sebep olmaz.diğerinde perşembe geceleri haftanın diğer günlerine oranla çok fazla olay olduğunu belirtmişlerdi emniyet mensupları.dizi hoş anlayana güzel mesajlar veriyor. insanımız kötüye kullanmazsa bu dizi bence biçok gerçeği göz önüne serecek gibi geliyor bana....
Dr.Husky
15.02.2007, 14:28
film'i yayından kaldırdılar
nirvana_gt
15.02.2007, 14:38
nasıl yanı daha dun ikinci bolumun reklamını yapıyolardı...
kaldırdılar mı _???
sanmıyorum çünkü yeni bölümünün reklamını daha yeni izledim.
__D!sasTeR__
15.02.2007, 16:24
kaldırdılar mı _???
sanmıyorum çünkü yeni bölümünün reklamını daha yeni izledim.
bende inanmadım ama sanırm RTÜK e bir sürü e mail atmışlar kaldırsanlar die.ondan sonrada kaldırmışlar sanırım
nurhan887
15.02.2007, 17:41
bence dahada heyecanlı olacak. cunku yeni basladı ıyleyınde gorun derım ben.
kurtlar vadisi'ne gerçektende yasak getirilmişşşşş.
nirvana_gt
15.02.2007, 21:54
bu diziye yasak getiren zihniyetin Türlüğünden şüphe ediyorum....
Çerkezoğlu
15.02.2007, 22:04
Terör örgütünün istediği oldu...pes doğrusu
diziyi kaldıranlar terörizm (pkk) yandaşı olan kansızlar...olamaz böyle birşey ya.birkez daha bizleri kimin yönettiğini örenmiş olduk...
inşallah bu karar kalkar ve tekrar tv de yayınlanır. pkk nın nasıl bir örgüt oldugu da anlatılır.
diziyi kaldıranlar terörizm (pkk) yandaşı olan kansızlar...olamaz böyle birşey ya.birkez daha bizleri kimin yönettiğini örenmiş olduk...
inşallah bu karar kalkar ve tekrar tv de yayınlanır. pkk nın nasıl bir örgüt oldugu da anlatılır.
bencede çok dogru konuştun erhan abi.
SIVASRAP
15.02.2007, 22:07
Allahım ya deliricem nasıl kaldırırlar Kurtlar vadisini çok sinirlendim şimdiii...
nirvana_gt
15.02.2007, 22:09
Allahım ya deliricem nasıl kaldırırlar Kurtlar vadisini çok sinirlendim şimdiii...
kanga kafayı yedim ne diyon sen...arabam olsa basacam biyerlere sıkıntıdan:(...
Çerkezoğlu
15.02.2007, 22:12
birileri istemiyo diye böyle bir şeyin olması hakkaten sinir bozucu bir şey
babasivasli
15.02.2007, 22:14
harbiden 3 -5 tane capulcunun elinde bu millet arkadas yillardir olagan seyleri tv yansiyinca olanlara bak yazik bu vatana bu millete ve bu sehitlere yazikkkkkkk
SIVASRAP
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Saygılarımızla…
PANA FİLM
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
nirvana_gt
demokratik ve özgürlükçü ülke isteyenlerin kurbanı olduk... sinirimden tuning sitesinde siyaset yapıyorum.:)
/////ALPINE
15.02.2007, 22:15
işte özgur ulkeyızya a.q. nasıl özgurluk bu bır adam cocuguna söz gecıremezmı cocuk psikoljısı bozulmus yalanına bak rtuke sikayet basalım arkadaslar böle bir adilik olurmu adamlar mıllıyetcılık ve pkk nın yaptıklarını anlatıyor bunun neresınde cocuk psikolojısı onca sehıt ailelerinin psikolojısı bozulmadımı onlar bu olayı gercek yasayanlar rtuk pırsıyor sanırım
SIVASRAP
15.02.2007, 22:18
Arkadaşlar bizde destek olalım rtükü arayalım bizde nasıl pkk yandaşları arıyor ise bizde açılsın diye destek olalım şu an diğer sitelerdede bi çok kişi çok sinirli....
babasivasli
15.02.2007, 22:21
sanal yolla nasil bir sekilde destek olunacaksa olalim
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
herşeye rağmen izleyeceğim ve izlettireceğim...
SIVASRAP
15.02.2007, 22:26
mutlaka bi çare bulsalar olamaz yaa en çokta saçma bi sebepten kapandığına deliriyorum
nirvana_gt
15.02.2007, 22:27
30 milyon kişinin lafını dinlemeyen rtuk denen dangalaklar toplulugunu protesto edelim bencede...
ilk kurtlar vadisinde kulak kopartma , kafa kesme , bacak el kesme vardıda engellemediler yenisinde 1 bölüm verildi sadece içinde terör var diye hemen kapatıldı :(:(:(.
Çerkezoğlu
15.02.2007, 22:35
söz konusu PKK olunca kimse cesaret edemedi tabi bu yöneticilerden, tepkiler ve tehditler korkuttu
valla protesto yapalım arkadaşlar toplanalım bi yerde yürüyelim,olamaz böyle bişi ya
SIVASRAP
15.02.2007, 22:38
Arkadaşlar nasıl onlar kaldırılsın diye arıyolarsa bizde yayınlansın diye arayalım desteğinizi esirgemeyin yarın 50 kere arıycam...
/////ALPINE
15.02.2007, 22:38
arkadaslar rtuk un iletişim sitesi kilitlenmiş durumda
sizde destek verin
nirvana_gt
15.02.2007, 22:39
tepkimizi telefonla en iyi sekılde gosterelim arkadaslar...
SU ANDA DENYO LUNCH KULLANARAK protesto EDILMEKTEDIR
DENYO LUNCH.:SITENIN ACILMASINI ZORLASTIRMA programıdır
babasivasli
15.02.2007, 22:50
suan site acilmiyor zaten rtük sitesi yani
her 2 sitede açılmıyor ne KURTLAR VADİSİ nede RTÜK
Çerkezoğlu
15.02.2007, 22:57
sonuçta yine onların istediği oldu herkes sinirli ortalık karışmaya yakın,Allah huzuru bozanlara mani olsun inş.
http://img180.imageshack.us/img180/2953/84679550xy9.jpg
zaten son resimdeki ankettede görüldügü gibi film'de en sevilen sahne güneydogudaki terör saldırılarının anlatıldıgı sahneymiş.ne yalan söyliyim benim en begendigim sahnede orasıydı.
SIVASRAP
16.02.2007, 02:00
Bu yazı kurtlar vadisi sitesinden bir üyenin yazdığı yazı
Taraflı basında ve taraflı medyada her zaman bizim dizimiz kötülendi her daim dizimize aşşalayıcı eleştirilerde bulundular,benim anlamadığım bu diziden insanların neden bizim dizimizden bu kadar rahatsız olduklarıdır,acaba bi takım insanların (Büyük Patronların) kanına dokunduğu için,onlar tarafından özelliklemi tutuluyor bu tipler,yoksa dizinin asıl amacı asıl temasını anladıklarında kendi kanlarına mı dokunuyor?Yani bir başka değişle Polat ALEMDAR'ın dizide mücadele ettiği karakterleri gerçek hayatta bu insanlar mı oluşturuyor?Benim düşüncemdir kimse alınmasın,aklı balik olan birazcık mantığı ve düşünme yeteneği olan insan kurtlar vadisi dizisine tek kelime söyleyemez,eleştirir ama aşşalayamaz,neden?
Çünkü bu dizinin asıl amacı asıl konusu vatan sevgisidir ve sadece tek bir bireyin bile bu vatan için tüm sevdiklerinden ve hoşlandığı hertürlü şeyden vazgeçip bu millet ve T.C alehine oynanan oyunlar karşısında kocaman mangal yürekli bir ADAM olarak çıkışının hikayesidir.Ama bizim taraflı basınımızda bu tip konulara yer yoktur.Vatan sevgisi ve milliyetçilik kelimelerinden herzaman kaçmış ve tırsmışlardır,sadece istediklerini yerer istediklerini aşşalamaya yararlar...Yani bu dizinin bu kadar kutsal bir amacının olması böylesine bir başkaldırışın hikayesine öncülük etmesini kabullenemezler,Bizim dizimizdir ki yüzmilyonlarca insana kendisini seyrettirmiş,bizim dizimizdir ki Amerikan başkanı dahil birçok devlet başkanı tarafından görülmüş(K.V IRAQ) ve bizim dizimizdir ki insanlara unuttukları akıllarına getirmedikleri birşeyi hatırlatmıştır VATAN SEVGISI...
Ama dediğim gibi madalyonun bu yüzüne bakan yok,sanki bizler dedik cahil cühela gençlere duvarlara Polat Alemdar yazıp belinize kurusıkıdan bozma tabanca takın sonrada okulunuz önünde racon kesip ona buna ateş edin diye,sanki bizler okul önlerinde cafelerde barlarda takım elbise ile takılın,onun bunun karısına kızına göz dikin sonrada kavga çıkartıp adam kesin diye,ama yok bizim taraflı basın bunlar hemen anahaber bültenine sokar önce cahil kesimin aklına girer sonra zırcahilden bozma büyüklerin...
O insanlar hep vardı herzaman silah taşıyan gangsterlik hayali peşinde koşan çakal çukal adamlar onun bunun karısına kızına göz diken sonrada evinde kendi faça izlerini diken esrar içen extacy içen hayattan bi beklentisi olmayan kişiler,okul önlerindeki kavgalar herzaman vardı bizim bu asalak tiplere bir tek etkimiz olmuştur önceden kıyafet nedir bilmeyen bu adiler şimdi takım elbise giyiyor,bundan öteye gidemez bu dizinin etkisi onlar üzerinde...Bir anket yapılsa bu tip adamlar toplanıp K.V sizin için ne ifade ediyor dense bu dediklerim aynen tastik olunur,yani hiçbiride bir istihbaratcının vatanı için feda ettikleri demezler...Barut ve kandır onlar için K.V...
İşte arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar başınızı ağrıttım ama rahatladımda bi o kadar.Hakkınızı Helal edin,ama birşeyinde farkına varın bizim dizimiz sıradan bir dizi değil ben ki 26 yaşındayım Türkiye Cumhuriyeti'nin karanlık zamanlarını 8-10 yıldır ararştırırım romanlarını okurum şunu kesinlikle bilin o dizinin her cümlesi her olayı gerçek,her anı yaşanmıştır...Saygılarımla
asii kız
16.02.2007, 20:23
aslında şunuda düşünmek lazım belki bu dizi yayınlanmaya devam etseydi biçok insanı daha öldüreceklerdi en önemlisi bence üniversiteler karışacaktı.kan uykusu die bi program var ordada biçok şey anlatılıo onuda kaldırsınlar o zaman yayınlasınlar kardeşim dizimizi.elimizden geleni ardımıza koymayalım arkadaşlar:)
Ihlamurlar6nda
16.02.2007, 20:47
Susma sustukça sıra 'iki aile'ye gelecek.Bütün diziler kalksada iki aile kalkmasa bana yeter.Ayrıca kurtlar vadisi terörün sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.Keşke o kızın silahı dayadığı sahne geçtikten sonra yasaklasalardı merak ediyorum nasıl kurtulacaktı türk rambosu..
BöyLe Boş Durmamamız lazım ArkadaşLar harbi Çok sinirim Bozuldu ya bir kv miz vardı onuda kaldırdılar...
SIVASRAP
18.02.2007, 15:15
Çok yazık oldu çok dizimize
şehzade_58
18.02.2007, 15:46
bu filmin kaldırılmasını neden bu kadar çok istiyolar anlamış değilim bence bu sıralar dikkate alıncak film buydu ama sağolsunlar kaldırdılar filmi
aykut-akay
18.02.2007, 16:23
hayirlisi olsun bakalim denecek baska lafa yok
hepimizin gözü aydın.kurtlar vadisi terör'ün yasagı kaldırıldı.
bugün gazetelerde felan yazıyordu.
heart_breaker
29.03.2007, 16:41
caner işte bu güzel haberdi ;)
yaa keşke yeniden başlasa şu efsane film hastayım o filme yaa !
__D!sasTeR__
29.03.2007, 17:12
ii olur inş. paylaşım için saol
bencede ii olur insallah sagol
Çerkezoğlu
29.03.2007, 21:44
yaa keşke yeniden başlasa şu efsane film hastayım o filme yaa !
üstteki yazıyı okusaydın bi :)
Nisan'da başlıyormuş,hakkaten doğru karar buydu
SIVASRAP
30.03.2007, 00:19
Hadi hayırlısı...
evet nisan'da imiş.hayırlısı olsun.
kubilay akay
11.04.2007, 01:04
KURTLAR VADISI GERI DÖNÜYOR
aykut-akay
16.04.2007, 00:26
19 nisan persembe basliyor
SIVASRAP
16.04.2007, 00:51
Bu perşembe başlıyo....
aykut-akay
16.04.2007, 00:53
Bu perşembe başlıyo....
sabirsizlikla persembeyi bekliyoruz
SIVASRAP
16.04.2007, 01:12
Aynen aykut abi bende bi başlasaydı :)
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.