PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : chapkın.58 drift ilk deneyimim :D

chapkın
06.07.2009, 23:09
http://www.izlesene.com/video/arabalar-58-nc-188-drift/1018555 (http://www.izlesene.com/video/arabalar-58-nc-188-drift/1018555)

ve en sonunda polis geldi kaçıyoruz :D:D

106GtiTeam
06.07.2009, 23:20
way wayy kanka bana mı özeniorsun sende polis felan :D

chapkın
06.07.2009, 23:31
malamatmısın la sen daha polisi görmeden kaçıyosun ama furkan :D:D:D

106GtiTeam
06.07.2009, 23:36
hadi lan ben hiç olmassa kumda drif yapmıorum :Dcnm kumda kolay hemen kayar önemli olan düz asfaltta yapmakda hemide ben öyle yapmadım polisi görmeden kaçma felan :D

chapkın
06.07.2009, 23:41
gördük şekerim istasyonda anlattırma şimdi bana :D:D her türlü furkan merak etme bugün kum olur yarın asfalt ertesi günde tekkeden atlatırım ben o arabayı koçum naberrrr :D:D

SeRDaRUzUn
06.07.2009, 23:56
paylasım için tşkler abiii keske polislerinde cekseydinizzz heheh:D:D:D

by_kirpy
07.07.2009, 09:17
taha bi gün beraber yapak benim brodwayla nasıl yapılıo gör bqam:D

zıponsor
07.07.2009, 10:04
bunun adı drift degil burnout dur.Ayrıca toprak olmasına ragmen arabada bi hareket yok manevra yapar gibi donuyor.

Genetik
07.07.2009, 10:55
ıyı ıyı gelısmeee varr saka saka olumm boylesıı seylerr yapmayınnn sızın gıbı genclerı pıstlerde gormek ısterızzz :))))))))))))

By-Kürşat
07.07.2009, 11:28
Abi süpersin :d ama o arkadaşının lafı çok hoşuma gitti bide güzel söylüoki:D lastiklerin ... :D:D

AMG
07.07.2009, 11:29
Polisleride Görseydik Keşke:D.............

korkmazlar_58
07.07.2009, 12:45

bradwayla fena yapılıo yha bn bizzat denedim cok deli bi şey :):):):

charisma
07.07.2009, 13:10
yaff arkadaslar akilli olun arabaya yazik lastiklere yazik :rolleyes:

SERKAN
07.07.2009, 13:51
la kanka senin gibi gençleri pistlerde görsek nasıl olur....:D:D:D

FaTaLeRRoR
07.07.2009, 15:49
malamatmısın la sen daha polisi görmeden kaçıyosun ama furkan :D:D:D

eet kanka katılıyom sana sarı da bile geçmiyor ehliyet yok die :D:D

charisma
07.07.2009, 16:09
eet kanka katılıyom sana sarı da bile geçmiyor ehliyet yok die :D:D

furkan ehliyet yok mu senin ????

FaTaLeRRoR
07.07.2009, 17:38
furkan ehliyet yok mu senin ????

evet furkanın ehliyet yok

///KoRaY
07.07.2009, 18:17
paylasım ıcın tsk ama yazık olur arabaya

chapkın
07.07.2009, 20:38
bendede yoq ama ehliyet her türlü piyasa :) la malamatlar bu benim ilk deneyimim ilk defa denedim oda oldu :D

chapkın
07.07.2009, 20:42

apo seninki önden çekiş benimki arkadan çekiş önden çekişli arabayla tabi güzel olur :D:D

106GtiTeam
07.07.2009, 20:42
bunun adı drift degil burnout dur.Ayrıca toprak olmasına ragmen arabada bi hareket yok manevra yapar gibi donuyor.

aynen katılıorum sana kumda kolay kayar tahacığım :D

106GtiTeam
07.07.2009, 20:45
ömer değilde ben hiç olmassa arabayı alabiliorum babamdan seni hiç göremedim araba ile ;)

chapkın
07.07.2009, 20:47
aynen katılıorum sana kumda kolay kayar tahacığım :D

sende yapta tek kumda yap malamat furkan :D:D:D

106GtiTeam
07.07.2009, 20:50
tabakasız insan taha gel senin şahin ike kaldıralım arabaları ben seni yenerim demiorum kaldıralım diorum :;)

By_CheeTaH
07.07.2009, 20:51
abinin yaptıgına pişman ettiniz:p

DoGus_nl
07.07.2009, 20:54
adamim costurmussun gene tozu duman a katmissin :D

chapkın
07.07.2009, 20:58
adamim costurmussun gene tozu duman a katmissin :D
yoq gardaşla deneme yaptım oluyomu die :D:D

| Evo Tune-R |
08.07.2009, 12:10
Önden Çekiş Ve Arkadan İtişli Araçları Drift Konusunda da Karşılaştırdınızya Helal Olsun:D..Ön Çekişle Drift Yapan Kim Çok Merak Ettim..

İlerde Drift Yaparken Görebilmek Dileğiyle Kardeşim:);)..
Durmak Yok Yola Devam=)..

KaFzieL
08.07.2009, 12:25
Önden Çekiş Ve Arkadan İtişli Araçları Drift Konusunda da Karşılaştırdınızya Helal Olsun:D..Ön Çekişle Drift Yapan Kim Çok Merak Ettim..

İlerde Drift Yaparken Görebilmek Dileğiyle Kardeşim:);)..
Durmak Yok Yola Devam=)..

Ahmet DRift Sadece Arkadan Çekiş AraçLardamı oLuyor ;)

Xavi
08.07.2009, 12:28

Hakkaten bende merak ettim valla önden çekişle nasıl drift atılıyo (:

Ya Lastik yakılır ya elfreni show yapılır yada aracın arkası inip kaldırılır ama drift ilk defa duydum (:

Arkadaşın spinlerine gelince idare eder ilk denemeye rağmen fena sayılmaz ama lastiklere yazık denildiği gibi sakin kullanmak en güzeli (;

by_kirpy
08.07.2009, 12:34
bradwayla fena yapılıo yha bn bizzat denedim cok deli bi şey :):):):

brodway hafif araba bide önden cekiş oldu gu işin güsel oluyo ben cok yaptım:D

| Evo Tune-R |
08.07.2009, 13:56
Ahmet DRift Sadece Arkadan Çekiş AraçLardamı oLuyor ;)

Valla İlkhan Ben Gazlayınca Arkayı Savuran,El Freni İle Kontrol İmkanı Sunan Ve Yarım Debriyaj+Gaz Kullanımında Arka Tekerleklere Güç Uygulayan Bi Ön Çekiş Cihaz Görmedim=)Drift Anlayışımız Farklı Sanırım..

KaFzieL
08.07.2009, 14:09
Valla İlkhan Ben Gazlayınca Arkayı Savuran,El Freni İle Kontrol İmkanı Sunan Ve Yarım Debriyaj+Gaz Kullanımında Arka Tekerleklere Güç Uygulayan Bi Ön Çekiş Cihaz Görmedim=)Drift Anlayışımız Farklı Sanırım..

VaLLa Ahmet'im Arkadan İtişlide,Önden ÇekişLide kuLLanıyorum.Doğrudurki Arkadan İtişLinin verdiği zevki vermez.Ancak Unutma Drift Sadece Arkadan Güç uyguLayınca aRkayı Savurmak AnLamına geLmez.Drift KeLimesinin Tam Türkçe Karşılğı "sürüklenmek"dir.Bu sürükLenme Önden CekişLi AraçLarda EL freni yardımıyLa Viraja Girerken Cekmek ve SürükLenme BaşLadıgnda Gaz ve Direksiyon iLe KontroL EtmeyLe oLuyor.Ki AntaLyada da Baya Bi Önden CekişLi Drift Yapan ELeman Mevcut :)

| Evo Tune-R |
08.07.2009, 16:17
VaLLa Ahmet'im Arkadan İtişlide,Önden ÇekişLide kuLLanıyorum.Doğrudurki Arkadan İtişLinin verdiği zevki vermez.Ancak Unutma Drift Sadece Arkadan Güç uyguLayınca aRkayı Savurmak AnLamına geLmez.Drift KeLimesinin Tam Türkçe Karşılğı "sürüklenmek"dir.Bu sürükLenme Önden CekişLi AraçLarda EL freni yardımıyLa Viraja Girerken Cekmek ve SürükLenme BaşLadıgnda Gaz ve Direksiyon iLe KontroL EtmeyLe oLuyor.Ki AntaLyada da Baya Bi Önden CekişLi Drift Yapan ELeman Mevcut :)

:) İşte Sorun O.Spin Attırmak Drift Değil Bana Göre.İnsanımız Gazlarken El Freni Çekiyor Direksiyon Kırıyor Araç da Haliyle Yön Değişiyor Ve Adını 'Drift' Koyuyor.Frenaj Merkezine Bağımsız Güç Uygulanması Bu Araçla Drift Yapılamayacağının Göstergesidir,Ön Çekişli Araçta Spin Halindeyken Gaza Yüklenildiğinde Araç Kendini Toparlıyor,Bu Tür Bi Aletle Nasıl Yapılabilirki Drift? Ha Seyir Halinde El Frenine Asılırsın Kırarsın Direksiyonu Araç Spin Atar,Pek de Siyah Olamayan Bi Sıfır Çizersin:)Kaldırdığın Toz Kapatır Onuda:)Ama Devamının Gelebilmesi Ve Drift Tanımlamasına Uygun Duruma Gelebilmesi İçin Tekil Frenajla Bağlantılı Bi Güç Uygulama Merkezi Gereklidir Diyorum..

KaFzieL
08.07.2009, 18:03
:) İşte Sorun O.Spin Attırmak Drift Değil Bana Göre.İnsanımız Gazlarken El Freni Çekiyor Direksiyon Kırıyor Araç da Haliyle Yön Değişiyor Ve Adını 'Drift' Koyuyor.Frenaj Merkezine Bağımsız Güç Uygulanması Bu Araçla Drift Yapılamayacağının Göstergesidir,Ön Çekişli Araçta Spin Halindeyken Gaza Yüklenildiğinde Araç Kendini Toparlıyor,Bu Tür Bi Aletle Nasıl Yapılabilirki Drift? Ha Seyir Halinde El Frenine Asılırsın Kırarsın Direksiyonu Araç Spin Atar,Pek de Siyah Olamayan Bi Sıfır Çizersin:)Kaldırdığın Toz Kapatır Onuda:)Ama Devamının Gelebilmesi Ve Drift Tanımlamasına Uygun Duruma Gelebilmesi İçin Tekil Frenajla Bağlantılı Bi Güç Uygulama Merkezi Gereklidir Diyorum..
Ahmetcim Bir Önden CekişLi ARaçLa dedikLerini yap derim ben,Gaza Basınca topLayan Önden CekişLi Araç Hiç Denk geLmedi Bana.Dediğim gibi aRkadan itiş Her zman daha zevkLidir.Ancak Driftin Tanımına Spini Karıştırma.İnsanımız DeğiL Tüm İnsanLık Buna BöyLe Diyor.Drift En iyi Arkadan İtişLi araçLa yapıLır heRzaman,Ancak Önden CekişLi aRaç,Arkadan itişLi araç ayrımı yoktur Drift'in tanımında.. ;)

| Evo Tune-R |
08.07.2009, 19:41
Ahmetcim Bir Önden CekişLi ARaçLa dedikLerini yap derim ben,Gaza Basınca topLayan Önden CekişLi Araç Hiç Denk geLmedi Bana.Dediğim gibi aRkadan itiş Her zman daha zevkLidir.Ancak Driftin Tanımına Spini Karıştırma.İnsanımız DeğiL Tüm İnsanLık Buna BöyLe Diyor.Drift En iyi Arkadan İtişLi araçLa yapıLır heRzaman,Ancak Önden CekişLi aRaç,Arkadan itişLi araç ayrımı yoktur Drift'in tanımında.. ;)

Ayrı Yoktur Tabiki,Bisiklet Drift Dahi Vardır=)
Ama Gerçek Drift Arka Çekişle Yapılır Diyorum Tekrar Ve Fikrine Saygı Duyuyorum.
Off Topice Kendi Adıma Nokta Koyuyorum:)..

58_br@in_58
08.07.2009, 21:23
ilk olmasına rağmen fena sayılmaz,ama daha deneme derim,arabana zarar :)

Heaton!!!
09.07.2009, 14:55
drift mi? ...............