PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UNIVERSIADE 2011 Erzurum'a verildi...

HakkıTİMUÇİN
17.01.2007, 00:10
UNIVERSIADE 2011 Erzurum'a verildi

“2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları”nın (UNIVERSIADE 2011), Erzurum'a verilmesi kentte büyük coşkuyla kutlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Belediyesi önünde toplanan yüzlerce Erzurumlu, İtalya'nın Torino kentinde yapılan oylamanın sonucunun açıklanmasını soğuk havaya rağmen saatlerce bekledi.

Belediye önünde kurulan dev ekrandan kararı duyan vatandaşlar, “2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları”nın Erzurum'a verilmesini büyük coşkuyla karşıladı.

Havai fişek gösterisi yapılan belediye önünde, halaylar çekerek meşaleler yakan vatandaşlar, oyunların Erzurum'da düzenlenmesinin kente büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, yaptığı açıklamada, çok gururlu olduklarını belirterek, “2011 oyunlarını Erzurum'da büyük bir başarıyla düzenleyeceğiz” dedi.

Tavlaşoğlu, bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz da kararı değerlendirirken, “Bu Avrupa'nın göbeğinde Türk milletinin büyük bir başarısıdır” dedi.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Prof. Dr. Sütbeyaz, “Erzurum bu organizasyonu düzenlemeyi mükemmel bir şekilde başaracaktır, üstesinden gelecektir. Türk halkına ve Erzurum'a hayırlı olsun” diye konuştu

kaynak: gençtürkhaber.com

aykut-akay
17.01.2007, 00:11
Valla Ha Bravo Cok Cok Cok Sevindim Buna Iste

HakkıTİMUÇİN
17.01.2007, 00:11
Sivasında içinde bulunduğu bölgemiz ve Türkiye için önemli ve güzel bir haber..

İnşallah bu tür organizasyonlar bir gün SİVAS'ımızda da düzenlenir..

HakkıTİMUÇİN
18.01.2007, 17:15
Türkiye ve bölgemiz için..
bana göre bu kadar önemli ve güzel
bir habere Aykut-akay haricinde hiç yorum yazılmaması
çok ilginç :confused: :confused: :confused:

SIVASRAP
18.01.2007, 17:42
ya dün haberlerde gördüm çok sevindim ve şaşırdım süper bişey ya helal olsun....

Çerkezoğlu
18.01.2007, 18:03
Türkiye'de ve Erzurum gibi bir doğu ilinde böyle bir şey olması sevindirici,bize yakışır bi organisazyon olur umarım...

__D!sasTeR__
18.01.2007, 18:52
Sivasında içinde bulunduğu bölgemiz ve Türkiye için önemli ve güzel bir haber..

İnşallah bu tür organizasyonlar bir gün SİVAS'ımızda da düzenlenir..
nerde o günler

Şenol Usta
18.01.2007, 19:12
aslında sivasta kışsporlarıyla ilgili merak etiğim konular var.
örneğin sivasta kış sporlarıyla ilgili faliyet ve tesis varımı,organizasyon yapılıyormu memleketimiz iklimolarak kış sporlarına uygun,böyle bir organizasyon sivasa verilse başarılı olurmuydu?

Baron24
18.01.2007, 19:28
gerçekten Türkiyemizin tanıtımı için çok önemli bir organizasyon olacak..

GoGo
18.01.2007, 19:43
türkiye için çok önemli bir organizasyon.paylaşım için teşekkürler abi.

ALACA
18.01.2007, 21:35
erzurum için bulunmaz nimet, Darısı Sivas'ımız için.

üKa
22.01.2007, 14:52
Bu Durum Erzurumda Halk Tarafindan Süper Karşilandi Ve Kutlandi.helal Olsun Be.hak Edilmiş Bir Sevinç.