Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce ençok modifiyeli araba olan şehir hangisi
buğrahan
24.01.2007, 14:17
ben fazla bilmiyorum ya siz????
HakkıTİMUÇİN
24.01.2007, 14:52
Bu soruya en çok cevap İST olarak geleceğini düşünüyorum ancak ilginç bir tespitimi ileteyim size,
İşim gereği sık sık Adanaya gittiğimden biliyorum Adana'daki yerli araçların (özellikle tofaşlar) birçoğu modifiyeli..
toplam mod.lu araç sayısına göre değilde ildeki tüm araçların modifiye yüzdelerine göre değerlendirirsek adananın ilk sıralarda olacağını düşünüyorum..
mustafafurkan
24.01.2007, 15:03
ist kadarda ankarada var !!!
istanbul ankara bursa izmir ilk 4 bence.
nirvana_gt
24.01.2007, 15:43
ben bursa diyorum...cok gordum bursada modlu araç...
SIVASRAP
24.01.2007, 15:43
Ben şöyle söylüyüm nufüs bakımındanda belli olacak tartışmasız İstanbul başta gelmek üzere ankara,bursa,izimir,antalya ama şöylede bi gerçek var...Adana ve Mersin modifiye konusunda felaket ilerlemedeler tebrik ediyorum onları Anadolu şehirleride atağa geçti özellikle Sivasımız yakın gelecekte fazlasıyla adını duyuruacak...
1-istanbul
2-bursa
3-ankara
bence.
Büyük Şehir olmuş tüm şehirlerde,
Bln-Fatih58
24.01.2007, 21:30
1-istanbul
2-bursa
3-ankara veya Kayseri
SUBARU BAKIMINDAN ANTALYAYI HİÇ BİR ŞEHİR GECEMEZ.....İSTANBUL VE ANKARA BAKIMINDAN MOTOR BİRİNCİ..İÇ DİZAYNDA ANKARA....DIS MODİFİYE VE ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE MÜZİK TESİSATINDA ANTALYA ÖNDE...BİRİNCİ SINIF KALİTE VE BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK VAR...ARKADASLAR KAYSERİ,,MANİSA BUNLAR KİMLERLE ÇALSIOR AYNI YERLERLE ANTALYA İST. ANKARA GİBİ YERLERLE...BU KONUDA BİLGİM FAZLA OLDUGUNDAN GEREKTİĞİNDEN FAZLA BİLGİ VEREBİLİRİİM.
bursada Güsel Modifiye Yapilior Fakat Işçikil Yoktur Bastan Savma Işleri Var...
sadece ıstanbul bagdat caddesı ve goztepe cıvarındakı Galeriyı dolassanız fark ortaya cıkar
hem modıfıye araclar
hem de son model dızayn araclar
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.