PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : film ruhsata işletme?

veyselbebek
24.01.2007, 21:29
filmleri ruhsata nasıl işletilecegini bilen varsa açık olarak anlatabilirmi?

mustafafurkan
25.01.2007, 18:50
ruhsata işletmeye gerek yok bişi olursa arabanın camlarının özelliği bu dersinn

ALACA
25.01.2007, 23:49
Polis gelir Ya sigara basar ya anahtarla çizer,ruhsata nasıl işletiliyor bilmiyorum ama 0 alırken Renkli cam opsiyonunu işaretlersen ruhsata direk işleniyor diye biliyorumç

SIVASRAP
26.01.2007, 01:18
Veysel polis durdurunca ya sökeceksin yada 54 milyonmuydu ne onu ödyeceksin :D

58onur58
26.01.2007, 02:35
kesinlikle işlenmiyor ancak biraz mevkiili biri olmanız lazım yada polis karakoluna hasmınızın olduguna tutanak olması yeterli rahatsız ediliorum kurşunlandım gibisinden onun dışına yalcın abinin dedigi de olur

Biralem
26.01.2007, 10:09
kesinlikle işlenmiyor ancak biraz mevkiili biri olmanız lazım yada polis karakoluna hasmınızın olduguna tutanak olması yeterli rahatsız ediliorum kurşunlandım gibisinden onun dışına yalcın abinin dedigi de olur

Kurşunlandım dediği zaman temelli iş kötüye gider..en güzeli polislerle tartısmadan filmleri sökeceksin cezanı yiyeceksin sonra gidip bir daha çektirekceksin en kolayı bu yoksa ruhsata film işlenmiyor diger parcalar proje cizimi ile işleniyor ancak film olmuyor.zaten ruhsata işlense bile yıllık yediğin cezayı senden işlemek için isterler bundan eminim :D

pasinli
26.01.2007, 23:56
flim açık renk olursa durdurmuyorlar fakat zifiri siyah olunca durduruyorlar benim vectradaki flimler açık renkti içeri görünmüyordu fakat simsiyah değildi polis şahinleri doğanları durdururken ben rahatlıkla geçiyordum...

_BaRNy_
27.01.2007, 11:44
arka ve arka yanlara pek bisey demiyorlar 4 cama birden cektirdigin zaman kızıyorlar diye biliyorum:)

pasinli
27.01.2007, 16:24
arka ve arka yanlara pek bisey demiyorlar 4 cama birden cektirdigin zaman kızıyorlar diye biliyorum:)
oLabiLir benim 3 camda flim vardı belkide ondan doLayıdır...
Sitede Araçlarının CamLarında Flim oLan arkadaşLarımız var onLara sormak Lazım...

/////ALPINE
27.01.2007, 16:32
agalar ben bildigimi söliyim doktordan rapor alınıyor gözleri rahatsız bun nedenle renklı cam kullanabılır dıye tıpkı gözluk gibi ve emnıyet bunun uzerıne ruhsata işliyor başka bunun gibi rahatzsız durumlar dısında vermıyorlar bıldıgım bu ama hep diyorum sacmalıktan baska bırsey deıl biz cevreye zarar vermıyoruzkı herseye ceza yazıyorlar böle düzen mi olur ya eksoza ceza tampona ceza sete ceza cama ceza hıza ceza bunların ceza dısında hangısı zararlı neden ceza yazıyorlar düzensizlikmiş sacmalıga bak ya oh be içimi bosalttım

/////ALPINE
27.01.2007, 16:34
yani hızdan baska hangısı zararlı deil diyecektim kendimi tutmayınca yanlıs olmus yav :D:D:D:D

/////ALPINE
27.01.2007, 16:35
yav yine yanlıs olmus zararlı diyecektım bak ne kadar sinirlendimse ne dedigimi bilmiyorum son kez dogrusunu diyim hızdan baska zararlı olan varmı hehehe

pasinli
27.01.2007, 21:39
Tamam aNlarım setin cezası oLur Hızın cezası oLur ama cam fliminin modifiyenin ne cezası gardaş sana katılıyorum kime zararımız oLuyorki anLamadım...
AdamLar Para aLmak için yer arıyor o zaman soruyorum poLis arabaLarında neden fLim var ben çok flimli polis arabası gördüm...
AdamLar sis farı yasak diyor sivasta dikkatinizi çekmiştir bir tane hyundai accent var sarı sis farlı ben sisim kapalı olsa bile onu görünce sislerimi açıyorum...yok böyle birşey ya...

/////ALPINE
28.01.2007, 02:17
ya aga sistem bozuk adamlar arabamıza karısıyor böle birsey varmı benımde ilgimi ceken bu lux araclarda ( ferrari,lomborg.) gibi aracların eksozlarına neden kımse bırsey demıyor onlar muayeneden nasıl gecıo ama devir zenginin adamı olanın devri polis yasagı ciğner bize örnek olur sonra neden polisle halk iç içe degil baba herkes işini yapsa biz nie sevmeyek

veyselbebek
28.01.2007, 18:41
çok doğru söylüyosunuz ama elimizden birşey gelse keşke

_BaRNy_
28.01.2007, 19:51
bizim arabadada 3 cam film war gayet iyi bisey olmadı

Biralem
28.01.2007, 22:22
Cam Filmi teknik değişikliğe Giriyormuş.Neresi teknikse ellerinde bir belge yok ama Aykut komser Sivasta ne kadar filmli araba varsa bağlatıyor bu aralar..benim arabayıda bağladılar filmleri söktüm ancak şimdi yine filmli polislerin bıkması lazım bence :d

pasinli
29.01.2007, 13:48
Cam Filmi teknik değişikliğe Giriyormuş.Neresi teknikse ellerinde bir belge yok ama Aykut komser Sivasta ne kadar filmli araba varsa bağlatıyor bu aralar..benim arabayıda bağladılar filmleri söktüm ancak şimdi yine filmli polislerin bıkması lazım bence :d
Mehmet eminim onun özel aracındada fLim vardır :D
Harbi bıksaLar ne güzel olur ya...
Aracın CamLarına fLim çektirecektim Bu AdamLar yüzünden vazgeçtim...
Kına YakarLar artık...

speed58
13.02.2007, 19:52
ya arkadaşlar adamlar çağı geriden takip ediyolar.arabaları bağlayıp flimleri söktürmeyi mağrifet sanıyolar memlekette hırsız haydut fing atarken iki zevk sahibi arabasına flim çekti diye nerdeyse terorist ilan edecekler...

__D!sasTeR__
13.02.2007, 22:10
yav yine yanlıs olmus zararlı diyecektım bak ne kadar sinirlendimse ne dedigimi bilmiyorum son kez dogrusunu diyim hızdan baska zararlı olan varmı hehehe
tmm gökhan abi sinirlenme:D:D

mete altuntaş
13.02.2007, 22:39
Şimdi arkadaşlar öncelikle şunu sölüyeyim filimi ruhsata işletmenin tek yolu aracın projesini çizdirmek daha sonra projeyle birlikte emliyete gidip ruhsat yüzlerinin değişmesi ve o yeni ruhsat yüzlerinin yasdırılması gerek. Daha sonra o proje aracın dosyasına işlenior ve aynasızlar sorun çıkarmıor. Haa bana soracak olursanız sen ölem yaptırdın diye benimkide ruhsata işli değil. Birde arkadaş demişya neden lüx arabalara ferrari vb. gibi araçlara neden bişey demiolar diye onuda açıklıyım çünki o araçlar ruhsata spor araç diye geçiyor tabi doğal olarakta herşey ruhsata işlenmiş oluyor...

pasinli
13.02.2007, 23:27
Gardaş Sana PolisLer Kesin birşey diyordur çünki senin aracınki zifiri siyah acaba yarı aynalı flime birşey diyorlar mı bir çıkış yolu olarak onu mu düşünsem :)

mete altuntaş
13.02.2007, 23:56
Yok gardaş bana bişey demiolar şimdiye kadar bir kez durdurdular o memurlarda yeni gelmiş bei tanımıolardı:)) Filim işinde çıkar yolu yok bu dediklerim olacak ama tabiki herşeyden önemlisi sularında akacan aynasızların neyse artık bundan sonra sen halledersin heralde anladın sen :))))

DRİFTCİZADE_m58
16.02.2007, 21:33
yapacak bişey yok onların huyuna gidecen yada polis akraba bulacan başka yolu yok ben polisin önünde el freni çeken gördüm polis megafondan dedi ki ''bi daha daha güzel olsun'' böle bişey olmaz ya filim çekiyosan akrabanı bulacan

pasinli
17.02.2007, 00:59
Yok gardaş bana bişey demiolar şimdiye kadar bir kez durdurdular o memurlarda yeni gelmiş bei tanımıolardı:)) Filim işinde çıkar yolu yok bu dediklerim olacak ama tabiki herşeyden önemlisi sularında akacan aynasızların neyse artık bundan sonra sen halledersin heralde anladın sen :))))
Demek İstediğini AnLadım Gardaş...Bi Yaz GeLsin BakaLım Ben aynaLı Flim Çektirecem Önemli Olan Aracın İçi Görünmesin Yeter o Bana...Ona KarışmazLar HerhaLde...

VecTraTöR
17.02.2007, 01:39
bumin sorun siyah ya da aynalı olmasında değil ki aracın görünmemesinde zaten içi görünmedikten sonra ister aynalı olsun ister siyah olsun karışırlar yani öyle düşünüyorum

pasinli
17.02.2007, 01:41
Hayır DıŞardan Belli oLmuyor AnlaşılMıyor GÜneş Vuruyormuş Gibi duruyor...
Paşa diyordu Ben inanmıyordum Sivasta bir kaç araçta gördüm gerçekten mükemmel...

VecTraTöR
17.02.2007, 01:42
umarım ben yanılırım :)

DRİFTCİZADE_m58
17.02.2007, 10:55
Hayır DıŞardan Belli oLmuyor AnlaşılMıyor GÜneş Vuruyormuş Gibi duruyor...
Paşa diyordu Ben inanmıyordum Sivasta bir kaç araçta gördüm gerçekten mükemmel...
inşallah öyledir ama güneşsiz havada nolacak insafsızlar anlamaz güneşten felan :(

pasinli
17.02.2007, 12:57
inşallah öyledir ama güneşsiz havada nolacak insafsızlar anlamaz güneşten felan :(
Yarı Saydam oLanında Güneşsiz Havada İçeri Görünüyor ama o flimsiz Kadar değiL Yani İçerdekiLer bugulu camdan bakıyormuş Kadar Belli oLuyor DiyebiLirim...O Sivasta gördüğüm AraçLarı Görürsem Bir Fotosunu Çekip Sitede YayınLarım...

VecTraTöR
17.02.2007, 13:23
senin bahsettiğin yarı saydam gümüş renkli bi hondada var bide bi siyah pug da tam ayna var hiçbişey görünmüyor onda en yoğun ton sanırım

pasinli
17.02.2007, 13:24
Galiba o AraçLarda var Birde Mareada Var ama onLarınki koyu Benim dediğim Yarı Saydam Bir internette de araştırım belki resim falan bulurum...

pit10
20.02.2007, 01:57

kardeş sen çok akıllısın herahlde karşındaki çocuk değil Polis dikkatini çekerin hangi polis bunu yer allahım yaa :mad:

film leri ruhsata işletmen imkansız sadece 0 alırken orjinalden siyah cam olarak alırsan alabilirsin.. haa bi arkadaşta 54 milyon felan yazmış cezası olarak iyi öğrensin filmin cezası çok fazla bunuda belirtiyim...yanlış bilgi vermeyin ltfn..

pit10
20.02.2007, 02:02
oLabiLir benim 3 camda flim vardı belkide ondan doLayıdır...
Sitede Araçlarının CamLarında Flim oLan arkadaşLarımız var onLara sormak Lazım...

gardaş benim aracın 4 camıda filimli..5 kere felan polis çevirdi şudur budur derken atlattım ama son sıçrayışlarım bunlar öyle tahmin ediyorum..hatta en son polise söküp gelicem yanına dedim kaçtım..çok karşılar filmlere çünkü yasak
ama
:cool: YASAKLAR ÇİĞNENMEK İÇİNDİR...:cool:
bunuda unutmayalım :p :p

Biralem
20.02.2007, 09:56
Arkadaşlar iki gün önce pazar günü işte yimpaşın önünde polis ekipleri durdurdu filmleri sökeceksin falan filan..ekiplerden biride filmleri ruhsata işlet dedi..şubeye gidip sordum böyle birşey yapabiliyormuyuz diye..şubeden bana söyledikleri kelime eğer aracın gazete dagıtım aracıysa,haber aracıysa,güvenlik için kullanıyorsan ruhsata işletebilirsin dediler ücret olarakda 50 YTL diyorlar ama yinede bana saçma geliyor en güzeli sen çekeceksin polisler sökecek kim bıkarsa artık..

alperNSE78
20.02.2007, 20:00
yaw bişey olmaz beniminde en dahil ziebart koyu var daha adam gibi bişi demediler.söleniolar aama düzgün bi tabirle izah edince pek bişey demiolar..ben annem kullanıo diorum şahsen:)ruhsatta onun üzerine sorun olmuo pek.en ön camda dahi olmasına rağmen.dediğim gibi filmin hertürlüsü yasak ama polislerin insafına kalmışsınız sadece hepsi bu.

pasa_slx
04.03.2007, 01:12
ya flim dediğin on mılyon dıılmı onlar söker sen bıdaha takarsın onlar söker sen bı daha takarsın olur bıter ondan sonra polısler bıkıyor zaten gözlerı alısıyor arabaya :d

AC 600
04.03.2007, 11:07
Arkadaşlar iki gün önce pazar günü işte yimpaşın önünde polis ekipleri durdurdu filmleri sökeceksin falan filan..ekiplerden biride filmleri ruhsata işlet dedi..şubeye gidip sordum böyle birşey yapabiliyormuyuz diye..şubeden bana söyledikleri kelime eğer aracın gazete dagıtım aracıysa,haber aracıysa,güvenlik için kullanıyorsan ruhsata işletebilirsin dediler ücret olarakda 50 YTL diyorlar ama yinede bana saçma geliyor en güzeli sen çekeceksin polisler sökecek kim bıkarsa artık..
MEHMET FİLMİ RUHSATA İŞLETME OLSAYDI LEVENT ABİ İŞLETİRDİ KİA YA YAŞADIKLARINI SEN BENDEN İYİ BİLİYOSUN

AC 600
04.03.2007, 11:15
2001 De Bir Hafta Da 3 Defa Film çektim Camlara
Sedat Vardi Yunuslarda Bmw Motorla Dolaşiyodu ş..... Biriydi
Onla çok Takişirdim
Benim Bilidğim Kadari Ile Film Kesinlikle Ruhsata Işlenmiyo
Paraniz Var Ise Camlara Lazer Yaptirisiniz
Bu Camin üzerine Yapimlan Bi Işlem Olduğu Için Tse Li Oluyo
Hiç Bir şekilde Karişmiyolar
Yada Renkli Cam Yapicaksiniz
Buna Da Hiç Bişekilde Karişmiyolar
çübkü Renkli Camda Tse Li
Yada Mehmet In Dediği Gibi Polisler Ile Takişmayacaksiniz
çok Göze Batmayacaksiniz
Uygulamaya Girmeyeceksiniz
Onlar Sökecek Siz Yapacaksiniz
Kim Bikarsa
Ama Emin Olun çok üzerlerine Gitmeyin
Zekeriya Vardi Sana Ben Gittikten Sonra Yazdiğim Ceza Gelir Dedi
Söylediğinide Yapti
Yazmiş Cezayi Ekip Arabasina Gittim Zekeriya Nerde Görevi Ne Zaman Diyo Sordum
Tayini çikti Iki Gün önce Gitti Dediler
Adam Gideceği Günü Hesap Edip Ceza Yazmiş Bana
Inş. Sizin Başiniza Bu Tür şeyler Gelmez

Biralem
04.03.2007, 11:19
2001 De Bir Hafta Da 3 Defa Film çektim Camlara
Sedat Vardi Yunuslarda Bmw Motorla Dolaşiyodu ş..... Biriydi
Onla çok Takişirdim
Benim Bilidğim Kadari Ile Film Kesinlikle Ruhsata Işlenmiyo
Paraniz Var Ise Camlara Lazer Yaptirisiniz
Bu Camin üzerine Yapimlan Bi Işlem Olduğu Için Tse Li Oluyo
Hiç Bir şekilde Karişmiyolar
Yada Renkli Cam Yapicaksiniz
Buna Da Hiç Bişekilde Karişmiyolar
çübkü Renkli Camda Tse Li
Yada Mehmet In Dediği Gibi Polisler Ile Takişmayacaksiniz
çok Göze Batmayacaksiniz
Uygulamaya Girmeyeceksiniz
Onlar Sökecek Siz Yapacaksiniz
Kim Bikarsa
Ama Emin Olun çok üzerlerine Gitmeyin
Zekeriya Vardi Sana Ben Gittikten Sonra Yazdiğim Ceza Gelir Dedi
Söylediğinide Yapti
Yazmiş Cezayi Ekip Arabasina Gittim Zekeriya Nerde Görevi Ne Zaman Diyo Sordum
Tayini çikti Iki Gün önce Gitti Dediler
Adam Gideceği Günü Hesap Edip Ceza Yazmiş Bana
Inş. Sizin Başiniza Bu Tür şeyler Gelmez

Adama ne yaptın görki sana gidince ceza yollamış..:)

BekirBayrak
04.03.2007, 11:22
bildiğim kadarıyla yasak

sessiz ölü
04.03.2007, 11:28
en ufak bi terslikte yazıyorlar
bana terslik yapma bende sana iyi davranıyım diyorlar...
polis işte.

AC 600
04.03.2007, 11:33
Adam Kendini Bi Meyve Suyuna Satti
Sefa Dö...n önüne Geldi
Bi Arkadaştan Dolayi Tanişiyodum Ben Bunla
Biraz Muhabbet Ettik
Yaa Hava çok Sicak Hakan Dan Bi Dondurma Ismarlasan Yesek Felan Dedi
Istemeyerek Te Olsa Tama Dedim
Hakan A Yöneldim
Yaninda Meyve Suyuda Iyi Gider Dedi
çek Arabani Yok Hiçbişey Size Dedim
Yanindaki Atladi Hemen
Senin Araban Varmi Felan Muhabbetleri
Zekeriye Var Ben Biliyorum Dedi
Cezayi Yazalim Seen Gör Felan Muhabbetleri
Bende Elinizden Geleni Ardiniza Koymayin Dedim
Oda Gişderken Yazmiş....
Ceza Gelince Bekir Abi Bu Ney Felan Dedi
Durumu Anlattim
Bide üstüne Ondan Firça Yedim
Bu Olay Işyerinin önünde Geçtiği Için
Bene Nede Söyemedin Ben Icabina Bakardim Felan Demişti
Biliyosun Bekir Abi De Tarfikleri çok Severrrrrrrr....

pasinli
04.03.2007, 11:35
Yazık Ya Acaba O YaptıkLarının Hesabını Nasıl Verecekler...
Hepsine Kıl oLuyorum Zaten TrafikLerin...
Şu LazerLer Ne Kadar Bilgisi oLan Varmı Lazer İçin yapılması gereken işlemler ne?Hiç Şu ş.... bulaşmadan şu işimi hallediyim...

AC 600
04.03.2007, 12:43
http://www.otopol.com/uye/otoorhan/index.htm
LAZER UYGULAMASI İÇİN BU ARDESTEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

AC 600
04.03.2007, 12:54
İNCESU KİMYA'da Fırınlama-Laser yöntemiyle uygulamanın maliyeti, aracın yerli- ithal olmasına ve büyüklüğüne göre 500 ile 1000 $ arasında değişiyor
İlgilenenler için:
İncesu Kimya Tel: (0212) 550 29 92-96

pasinli
04.03.2007, 16:11
MeganeII Sedan 5 cam fiyatı ne kadardır acaba bilginiz var mı ?