Orijinalini görmek için tıklayınız : Modifye Muayene ikiLemi
Modifye Muayene ikiLemi
aRkada$Lar ÖnceLikLe seLamLar..106 GTI aLmayi pLanLioRm.aLdiqimdada Görüntü Modfiyesi haricinde Motoruda eLden geçrmeyi pLanLioRm.i$te Cip,Spor Sanzıman vs.. motor Modifye EdiLdiqinden doLayi aLdıqım 110 beyqrLk araba oLucak 200 Beygir Civari..Bu Muayenede soRun oLurmu Bu ikiLemde KaLdm..Yardimci oLursanz Sevinirim..BiLgilerinizi bekLiyoRum..:confused:
sivasprensi 25.09.2008, 15:55 arkada$lar öncelikle selamlar..106 gti almayi planliorm.aldiqimdada görüntü modfiyesi haricinde motoruda elden geçrmeyi planliorm.i$te cip,spor sanzıman vs.. Motor modifye edildiqinden dolayi aldıqım 110 beyqrlk araba olucak 200 beygir civari..bu muayenede sorun olurmu bu ikilemde kaldm..yardimci olursanz sevinirim..bilgilerinizi bekliyorum..:confused:
fazla abartili göze batan seyler taktirirsan sorabilirler bunlar ne diye ama sonucta aracin gücünü ölcmüyolar göze batacak bisey takmassan farketmezler
nazimgulturk 25.09.2008, 18:17 motor gücüyle bi sorun olmaz ama Bora ya katılıyorum diğer abartılı şeyler göze batar
| Evo Tune-R | 26.09.2008, 00:56 Aracın Fabrika Çıkışında Üzerinde Olan Tüm Aksesuarlar Tam Teferruat Çalıştığı Sürece Problem Çıkmaz Muayene'de.
///quattro 26.09.2008, 01:06 bence cıkar
cünkü bendede bagajda wooferim var music tesisatına bile dır dır ettiler
kusur olarak yazıldı,birde acık hava filitresinede laf ettiler
orginali kapalı oldugundan bunun acık olması sakıncalı dediler
zorluk cıkardılar..
ama bence bir ara muayne istasyonlarına sor derim
BekirBayrak 26.09.2008, 01:16 Yeni muayene istasyonlarında ne gibi zorluklara karşılaşılacağı tam olarak bilinmediğinden en iyisi gidip tanışmandır
ekzosu söktürdüler bana geçemedim muayneden onun yüzünden
Kimse Net biLgi veRemio işte :D Yaw Motor Modifiyesi oLan Bi arkada$ımz yokmu Muanede SoRun Ya$adimi Çünki 2 snede bi Gitmemiz gerekio Giderken aracin tüm Modify parçalarini söküp öLe mi götürcez :)
benim araçtaki açık hava filtresinde sorun çıkardılar sana basit bir örnek
tempra_tuning58 27.09.2008, 17:10 muayene istasyonları özelliştirilmeye başlandığı için zorluk çıkacağını düşünüyorum...
selcuk93 06.10.2008, 01:00 merhaba googleden araç muayene diye aratırsan milletin şu anda nasıl bir kriz içinde olduğunu anlarsın valiler belediye başkanları bile devreye girdi insana kan ağlatıyorlar 0 araba zor geçiyor
HER HANGİ Bİ SORUN OLMAZ MOTORUNDAN NORMAL CALISMA SESİ NORMAL OLSUN YETERLİ,ŞASE NO ALIP YALANDAN BİRDE MOTORA BAKIYOR TAMAM OLUYOR YANİ...yaptıracağın seylerin sorun yaratacagını zannetmiyorum
tempra_tuning58 06.10.2008, 22:24 HER HANGİ Bİ SORUN OLMAZ MOTORUNDAN NORMAL CALISMA SESİ NORMAL OLSUN YETERLİ,ŞASE NO ALIP YALANDAN BİRDE MOTORA BAKIYOR TAMAM OLUYOR YANİ...yaptıracağın seylerin sorun yaratacagını zannetmiyorum
ama yeni açılan muayene istasytonlarında en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar...
| Evo Tune-R | 06.10.2008, 22:30 Ya İnceleniyorda Öyle Aşırı Aşırı İncelemede Değilya,Emre Abinin Dediği Gibi Şase+Motor Numaraları Kontrol Ediliyor,Gerisi 50 Metrelik Bi Kanal İçinde Kendi Kendine Halloluyor:)...
Geçen Gün Toyata coRoLLa Götürdük aRkada$La araba 97 ModeL OrjinaL Baya Bi DidikLediLer araßayi..Hafif KusurLa ciktik.SanmioRm ki Motor Modifiyesi oLan ßir aRaç muaneyeden Geçsin.Ama DieLimki Geçmio ßu kdar Motor Modifyesi oLan Araç vaR.ßunLarn Hiç ßirinde Muayene Yokmu ? ßaya ßi Kafa Kari$tirio DevLeT.ßi o kaLdiydi özeLLe$miyen heLaL 0Lsn :(:mad:
Arkadaşlar o kadar büyütüldüğü gibi değil artık ben bi arkadaşın arabasını muaneye götürdümde muhabbet ettik biras ordaki yetkililerle artık filimleri bile söktürmüolarmış önceden sökülüyo dedi ama şimdi söktürmüorus denildi ayrıca benim arabanın resimlerini gösterdim 3. ay 2009 da bitiyo nasıl olur dedim body kit e bişi demiyorus motor mod. bişi denmiyo sadece dedi lastik boyun çamurluğa değmesin dedi egsoz peki dedim çok aşırı ses çıkmıyosa ondada sorun yok denildi bunlar onların dedikleri tabi bunu arabayı götürdüğümüzde anlıyacas ne kadar doğru. . .:)
black_mamba 01.12.2008, 21:32 zorluk oluyor ama eskısı gıbı deıl catlak cama bıle laf edıyorlardı ama sımdı edemıyorlar banane dıyor senın guvenlıgın ıcın dıyor ama en guselı gıdıp gormek
|