EsMeRqARiZMa
19.11.2008, 20:05
Arkadaşlar Düşündümde Bir Drag Organizesi Nasıl Olur Ü.n.v. Toki ArasındaKi 3 k.m. Düz Yolda :confused:
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : SivasTuning Drag Organizesi SivasTuning Drag OrganizesiEsMeRqARiZMa 19.11.2008, 20:05 Arkadaşlar Düşündümde Bir Drag Organizesi Nasıl Olur Ü.n.v. Toki ArasındaKi 3 k.m. Düz Yolda :confused: black_mamba 19.11.2008, 20:35 valla ıyı olur ya bunlara ıhtıyac var bence FaTaLeRRoR 19.11.2008, 20:40 alper çok güzel bir konuya bas vurmuşsun bence kesinlikle gerekli böyle birsey By_Kürşat 19.11.2008, 20:41 İyi oLur Bencede Ama Katılım oLursa. | Evo Tune-R | 19.11.2008, 20:48 Şimdi İçin Düşünülemez,Düşünülse Bile Sonuç Hüsran Olur.Biliyorsunuz,Üye Katılımı Değil Araç Katılımı Önemlidir. EsMeRqARiZMa 19.11.2008, 20:52 Ahmet abi sonuÇta Her hangi Bi aracın seviyesindeKi aracLa kapıŞacak ;) FaTaLeRRoR 19.11.2008, 21:11 Ahmet abi sonuÇta Her hangi Bi aracın seviyesindeKi aracLa kapıŞacak ;) alperen haklısın cnm da benim arkim var omegası var 2.7 motor buna sivasda baş gelecek araç varmı sence? tempra_tuning58 19.11.2008, 21:21 arkadaşlar bence bu şimdi olacak bir olay değil bu sadece st arasında değil tüm sivas çevresinde olacak birşey st de sadece en fazla 5 6 kişi bulursunuz bnce hiç gerek yok...... EsMeRqARiZMa 19.11.2008, 22:00 Serkan O senın GörüŞünce Fikrine sayGı duyuyoruz sivasprensi 19.11.2008, 22:06 yapılabılecek organızasyonlar ıcınde karar verıldıgınde duyurulacak polemık olmasın duruma göre organızasyon yapılır yada yapılmaz Eray581 21.11.2008, 11:34 bence güzel olur katılımda olursa tiGGeR 21.11.2008, 14:16 arkadaşlar böylesı organızasyonlar legal yapılmalıdır. Gerekli yerlerden gerekli ızınler alınmadan illagal yöntemlerle yapılmamalıdır. Zaten musadee etmezler. Izın almakta o kadar kolay bısı degıl sımdılık boylesı organızsyonlara cok erken ///KoRaY 21.11.2008, 14:51 arkadaşlar böylesı organızasyonlar legal yapılmalıdır. Gerekli yerlerden gerekli ızınler alınmadan illagal yöntemlerle yapılmamalıdır. Zaten musadee etmezler. Izın almakta o kadar kolay bısı degıl sımdılık boylesı organızsyonlara cok erken gokhan kardesıme katılıyorum. ghost58 21.11.2008, 23:03 arkadaşlar böylesı organızasyonlar legal yapılmalıdır. Gerekli yerlerden gerekli ızınler alınmadan illagal yöntemlerle yapılmamalıdır. Zaten musadee etmezler. Izın almakta o kadar kolay bısı degıl sımdılık boylesı organızsyonlara cok erken katılıorum izin vereceklerini sanmıorum ama izin alınırsa çok güsel bi organizasyon çıkar ortaya StyLo 21.11.2008, 23:12 alperen haklısın cnm da benim arkim var omegası var 2.7 motor buna sivasda baş gelecek araç varmı sence? :) 2.7 Omegaya Baş Gelecek Aractan Çok Ne Var Sivasta Gardaş En Kötü Örnek Mustang vs.vs. :) Gereksiz Bir Organizasyon Olur Alper Canım Gerek Yok Böyle Şeylere Bence Boş Yere Başımız Ağrır.. tempra_tuning58 21.11.2008, 23:33 arkadaşlar abiler bizim sitemizde illegal diye birşey yok gereken mercilere gidilir gereken izin verilmezse organizayon yapılmaz lütfen bu düşünceyi aklımızdan çıkaralım illegal bizden uzak birşey bizler bu günlere herşeyi dürüst şekilde yaparak gereken izinleri alarak adımızı en kötü bir olaya katmadan geldik ve bu düşünceyide asla değiştirmeyeceğiz sizde bu düşünceyi aklınızdan çıkarın lütfen............. millitary 21.11.2008, 23:33 ömerim 2.7 olması drag da çok iyi olduğu anlamına gelmez :).bence kırmızı gti rahat alır mesafe kısa olacağından(400 m).yarışda rolling olabilir drag zor gibi oda yine gizli kapaklı ve gece olur. tiGGeR 23.11.2008, 18:19 drag yapabılecek kac arac cıkacak :D merak ettım sımdı ? ya bunlar öle basıt seyler degıl bı arastırın sıtelerden anlarsınız bu cocuk oyuncagı degıl drag organızsayonu 2-3 kısı ıle olacak sey degıl ha o kadar ıstıosunuz gelın gece kendı aramızda yapak :D:D:D (dermısım) FaTaLeRRoR 23.11.2008, 18:31 drag ciddende zor bir organizasyondur 2 3 araba ile olmaz 10 12 araba olması lazım bence barcha 24.11.2008, 02:24 Söz konusu bir drag organizasyona sandığınızdan çok daha fazla katılım olur arkadaşlar merak etmeyin.. İllaki motoruyla oynanmış, yüksek hacimli, güçlü araçlar şart değil emin olun böyle bir organizasyona daha çok stok araçlar katılacaktır.. Sınıflandırmalar da buna göre organize edilir bu sorun değil.. ANCAK yukarıda bazı arkadaşların da belirtmek istediği gibi bu iş için asıl sorun gerekli mercilerden izin almaktır ve bu da sanıldığı kadar kolay değildir.. Ve son olarak lütfen aramızda illegal yarışlar'ın şakasını bile yapmayalım.. ihtilal_ 24.11.2008, 04:06 Arkadaşlar Düşündümde Bir Drag Organizesi Nasıl Olur Ü.n.v. Toki ArasındaKi 3 k.m. Düz Yolda :confused: simdiye kadar hep uzaktan takip ettim konulara karismadim drag dedinmi orda duracan...bence sivasta bir ilk olur arkadaslar...tebrik ederim alper.. tempra_tuning58 24.11.2008, 22:17 Söz konusu bir drag organizasyona sandığınızdan çok daha fazla katılım olur arkadaşlar merak etmeyin.. İllaki motoruyla oynanmış, yüksek hacimli, güçlü araçlar şart değil emin olun böyle bir organizasyona daha çok stok araçlar katılacaktır.. Sınıflandırmalar da buna göre organize edilir bu sorun değil.. ANCAK yukarıda bazı arkadaşların da belirtmek istediği gibi bu iş için asıl sorun gerekli mercilerden izin almaktır ve bu da sanıldığı kadar kolay değildir.. Ve son olarak lütfen aramızda illegal yarışlar'ın şakasını bile yapmayalım.. abi bende bunu demeye çalışıyorum ama kimse anlamıyor illegal yazısını kullanmayalım çünki bizim sitemize trafik şube müdürü giriyor polis abilerimiz giriyor bu tür yazdığımız msj lar belki yanlış manada yazılmamış olabilir ama karşı taraftan yanlış anlama olabilir.... Keyman 24.11.2008, 22:25 Sivas Tuning Adına Çok Güzel ßir Organizasyon Olacagından En Ufak ßir Şühpem Yok Lakin Gerekli Mevkilerden İzin Alınmadıgı Sürece Var Olan Huzurunuzdan Olmanında Manası Yok Diye Düşünüyorum. İzin Alınırsa Yapılır Alınmazsa Yapılmaz.. + Hız Yapmak İsteyen Zaten Yapıyordur ßundan da Şüphem Yok. Ama ARkadaşların Dediklerine Katılıyorum. İzin Çok Önemli. Sonuçta Öyle Eften Püften ßir Site Yada Grup Değil Sivas Tuning. Toplumda ßelirli ßir Yeri Var. Güveni Sarsmanın Hiç ßir Manası Yok ßence. Saygılar. yasinim58 26.11.2008, 13:46 arkadaşlar bi buluşma yaptık aramızda ayın 16 sında aramızda sivil polisler gezmiş ve benim arabam günlerdir emniyetin telsizlerinde anons edilmiş kimsede kimseeyi tanımıyor demekki... olduki böyle ciddi bir organizasynu izinsiz yaparsak sonumuzu düşünemiyorum bence gerekli yerlerden izin almalıyız ve sonuna kadar varım.. tempra_tuning58 26.11.2008, 23:05 arkadaşlar bi buluşma yaptık aramızda ayın 16 sında aramızda sivil polisler gezmiş ve benim arabam günlerdir emniyetin telsizlerinde anons edilmiş kimsede kimseeyi tanımıyor demekki... olduki böyle ciddi bir organizasynu izinsiz yaparsak sonumuzu düşünemiyorum bence gerekli yerlerden izin almalıyız ve sonuna kadar varım.. yasin abi dediğin gibi en ufağından ayın 16 sındaki buluşmayı aklımıza getirelim ve polis korkusuyla 5 dk da nasıl kaçtığımızı aklımıza getirelim ve ona göre düşünelim arkadaşlar drag ciddi bir organizasyon olacak ona göre ince döşeyip sık dokumak lazım..... |