Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği
Bir süre önce kurulan ve geçici bir adreste faaliyet yürüten ''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği''
yeni adresinde faaliyetlerine başlamıştır.
Yeni adreslerinde daha başarılı ve verimli çalışmalara imza atacaklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa SÖNMEZ: ''Amacımız; Sivasımıza ve Sivassporumuza hizmet etmektir. Holiganizmden uzak, sporun gerçek ruhuna uygun biçimde, duyarlı ve bilinçli taraftar kitlelerimizin oluşmasıdır'' dedi.
Önceki beyanatlarındada belirttiği gibi;''Ne alabiliriz değil; ne verebiliriz'' ilkelerinden vazgeçmeyeceklerini ve Sivasımıza ve Sivassporumuza her zaman ve zeminde destek olacaklarının altını çizen Sönmez;
''Tüm hemşehrilerimizi, derneğimize üye ve destek olmaya çağırıyorum'' dedi.
Adres:
Halaskargazi Cad. Küçükbahçe Sok.
Samanyolu İş Merkezi
Kat:3 No: 5 ..........ŞİŞLİ
Tel: 0 212 296 40 58
http://img411.imageshack.us/img411/7540/sonkrokias6.jpg
[img]http://img443.imageshack.us/img443/4683/sonkroki2oa7.jpg[/img
Hocam Su Anda Uye Olmam Imkansiz Ama Maca Gelecegim Ne Gibi Faaliyetlerde Bulunacaksiniz Nerede Toplanacaksizin Bunun La Bilgi Verirsenizcok Makbule Gecer
Ist /and Yakasinda Oturmaktayim
Hocam Su Anda Uye Olmam Imkansiz Ama Maca Gelecegim Ne Gibi Faaliyetlerde Bulunacaksiniz Nerede Toplanacaksizin Bunun La Bilgi Verirsenizcok Makbule Gecer
Maç organizasyonları ve diğer organizayonlar yapıldığında buradan duyurmaya çalışacağız.
Öncelikli olarak Fener maçına güzel bir organizasyon düşünüyoruz, detayları belli olduğunda yine bir konu ile buradan duyurumuzu yaparız, hep birlikte güzel bir katılımla takımımızı destekleriz.
SivasLady
20.02.2007, 01:03
dernegimiz hayirli olsun
ist. yasayan SivasSpor`lular insallah sahip cikarlar
üyelikler baslamistir insallah katilim cok olur
kaanyildiz
20.02.2007, 01:23
elimizden geleni yaparız hayırlı ugurlu olsun
Fatih Bayrak
20.02.2007, 02:09
Allah utandirmasin
Ya gardasim hicbirinizi tanimiyorum sahsen İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğinden ama forumlardan izliyorum sadece yapici , pozitiv , büyüklere saygiyla,kücüklere sevgiyle yaklasiyorsunuz yani kisacasi gercek sivaslida olmasi gereken genlerin hepsi var.
Gercekten takdirle takip ediyorum
Dedigim gibi hicbirinizi tanimiyorum ama istanbula gelince insallah dernege üye olacagim.
Özellikle seninle Günay gardas hic tanismadik ama www.sivasspor.com danda sanki yillardir tanisiyormusuz gibi
Lütfen bu cizginizi bozmayin
Fatih Bayrak
20.02.2007, 02:17
Bir süre önce kurulan ve geçici bir adreste faaliyet yürüten ''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği''
Yeni adreslerinde daha başarılı ve verimli çalışmalara imza atacaklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa SÖNMEZ: ''Amacımız; Sivasımıza ve Sivassporumuza hizmet etmektir. Holiganizmden uzak, sporun gerçek ruhuna uygun biçimde, duyarlı ve bilinçli taraftar kitlelerimizin oluşmasıdır'' dedi.
Önceki beyanatlarındada belirttiği gibi;''Ne alabiliriz değil; ne verebiliriz'' ilkelerinden vazgeçmeyeceklerini ve Sivasımıza ve Sivassporumuza her zaman ve zeminde destek olacaklarının altını çizen Sönmez;
Adres:
Samanyolu İş Merkezi
20.02.2007, 11:21
Her zaman bekleriz.Dernek merkezimizi Sayın Osman Günay yukarıda izah etti ; derneğimiz , yaptıklarımız ve hedeflerimiz hakkında detaylı bilgiyi www.sivasspor.com ' dan alabilirsin. Seni de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Bu arada ben de anadolu yakasındayım.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başk. Yard.
Allah utandirmasin
Ya gardasim hicbirinizi tanimiyorum sahsen İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğinden ama forumlardan izliyorum sadece yapici , pozitiv , büyüklere saygiyla,kücüklere sevgiyle yaklasiyorsunuz yani kisacasi gercek sivaslida olmasi gereken genlerin hepsi var.
Gercekten takdirle takip ediyorum
Dedigim gibi hicbirinizi tanimiyorum ama istanbula gelince insallah dernege üye olacagim.
Özellikle seninle Günay gardas hic tanismadik ama www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com) danda sanki yillardir tanisiyormusuz gibi
Lütfen bu cizginizi bozmayin
Abi öncelikle Derneğimiz için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.
Abi nasip olupta tanıştığımızda da aynı şekilde olacak inşallah :)
direk muhabbete girip 40 yıllık tanışıyormuşuz oluruz buna eminim :)
Türkiye'ye geldiğinde hem derneğimize beklerim, hemde ayrıca vakit geçiriz in.
Ayhan abim kıskanmasın dikkat et :D :D
BekirBayrak
21.02.2007, 15:40
öncelikle dernek olarak yaptıgınız calısmalarınızla gurur duydugumu ifade etmekten kendimi alamıyorum ve
yeni yerinizde calısmalarınızda kolaylıklar dilerim
bu arada (AYHAN abım kıskanıyormuss haberini aldım dıkkatlı olmanı tavsıye ederim )
öncelikle dernek olarak yaptıgınız calısmalarınızla gurur duydugumu ifade etmekten kendimi alamıyorum ve
yeni yerinizde calısmalarınızda kolaylıklar dilerim
bu arada (AYHAN abım kıskanıyormuss haberini aldım dıkkatlı olmanı tavsıye ederim )
Sağol abim teşekkür ederim,
Ayhan abimin yeri bambaşka o kıskanmasın :D
Fatih Bayrak
22.02.2007, 00:48
Abi öncelikle Derneğimiz için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.
Abi nasip olupta tanıştığımızda da aynı şekilde olacak inşallah :)
direk muhabbete girip 40 yıllık tanışıyormuşuz oluruz buna eminim :)
Türkiye'ye geldiğinde hem derneğimize beklerim, hemde ayrıca vakit geçiriz in.
Ayhan abim kıskanmasın dikkat et :D :D
Gunay gardas Site yönetimine cok baski yapiyorum onun yerine beni alin diye ama nafile
Avrupa insan haklari mahkemesine gitsen sansim olurmu dersin :D
Gunay gardas Site yönetimine cok baski yapiyorum onun yerine beni alin diye ama nafile
Avrupa insan haklari mahkemesine gitsen sansim olurmu dersin :D
Vallahi abi konu Ayhan abi olunca Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi bile yetersiz kalır :D
Bence Ayhan abiyi karşına alma :D
Fatih Bayrak
22.02.2007, 01:39
Adres:
Samanyolu İş Merkezi
Detayli bilgi yukarida yazili gardaslar
sivaslı olsun çerden çöpten olsun
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.