Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Ilk Daha Sivas Slalom Yarişi
zorbam58
13.03.2007, 00:27
06 MAYIS 2007 PAZAR
YENİŞEHİR FUAR ALANI
TÜM SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
SLALOM YARIŞINI KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN:
KATILIM ÜCRETİ 75 YTL
YARIŞ TARİHİNDEN 1 AY ÖNCESİNDEN KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR
ARAÇ KATOGORİSİ 1200 cc İLE 2000 cc ARASI(4x4 OLMAMASI HALİNDE)
KATILABİLİRSİNİZ....
YARIŞ TARİHİNDEN 1 HAFTA ÖNCE YARIŞ PİSTİNDE GÜNLÜK EĞİTİM
KAZANAN ARKADAŞLARA (1.2.3.) KUPA-MADALYA
1. OLANA +750 YTL PARA ÖDÜLÜ
ARKADAŞLAR BENİM ŞİMDİLİK VEREBİLECEĞİM BİLGİ BUKADAR YARIŞI DÜZENLEYEN VE ORGANİZE EDEN SİVAS OTOMOBİL SPORLARI DERNEĞİNE TEŞEKKÜRLER..
YARIŞ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VE KATILIM İÇİN :
SERDAR ŞİMŞEK 0505 800 38 98
Cok güzel bir organize düşünülmüş!.. Sitedeki tüm arkadasların katılmasını umut ediyorum. Hersey burda yazı yazmakla bıtmıyor :) asil marifeti SLALOM YARIŞINa katılarak orda ter dökerek belli etmek gerekir
Çok güzel düşünülmüş,
Sitede 4x4 olan varmı bilmiyorum ama yarışmayı inş bizden birisi kazanır :)
SIVASRAP
13.03.2007, 01:55
Sivasta slalomda görücez ya artık ne diyim bilmiyorum süper bir haber bu...
İnşallah yakında draglarda olur...
Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini çok güzel geçeceğinden eminim.Bu organizasyon için emeği geçen herkese Teşekkürler...
kırmızıpolo_58
13.03.2007, 09:49
wayy sivas gitgide ilerlioo gerçekten böle organizasyonların düzenlenmesi çok ii
KATILIM ÜCRETİ 75 YTL
YARIŞ TARİHİNDEN 1 AY ÖNCESİNDEN KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR
ARAÇ KATOGORİSİ 1200 cc İLE 2000 cc ARASI(4x4 OLMAMASI HALİNDE)
KATILABİLİRSİNİZ....
sivasta 4x4 kimde var bilmiyorum ama olsa ben katılırdım sahsen
bunun sayesinde tüm st ile bir bulusma ve tanısma fırsatı yasatır...
hayırlı olsun ne diyelim :) Gökhan Senin katılman gerekiyor buna :) Onur senide görmek isteriz bu yarışta..
__D!sasTeR__
13.03.2007, 19:12
inş. sorunsuz bi biçmde güzel geçer
kanki bug-tas cım sen katılırsan neden olmasın :) sen ben yasin bizim kare katılalım işte topluca :).
aykut-akay
13.03.2007, 19:51
iyi bir organize olacana inaniyorum
çok güzel bir organizasyon olacagından eminim inşaallah kazasız belasız geçer.
BekirBayrak
13.03.2007, 21:33
bencede cok guzel bi organize olacak
heart_breaker
13.03.2007, 21:52
hayırlısı diyelim
sessiz ölü
13.03.2007, 21:54
katılanlara başarılar banada iyi seyirler:)
hızlı ve öfkeli
13.03.2007, 22:26
farklı bir organizsyon olur umarım katılım olur
katılımın çok iyi olacağına inanıyorum inş kazasız belası geçer o güne çıkalım bir gelebilirsek geliriz izlemeye :)
babasivasli
13.03.2007, 23:38
cok güzel olur böyle bir organize ama bu kadarmi olur 3 gün önce ben dönmüs oluyorum 1 hafta önceye alsak nasil olur
Çerkezoğlu
14.03.2007, 15:23
Cok güzel bir organize düşünülmüş!.. Sitedeki tüm arkadasların katılmasını umut ediyorum. Hersey burda yazı yazmakla bıtmıyor :) asil marifeti SLALOM YARIŞINa katılarak orda ter dökerek belli etmek gerekir
seninde katılacak olman sevindirdi bizleri
benim katılacagımı kim söledi :) hayır hayır :) katılamayabılırım asker'e gıdecem duruma baglı
Çerkezoğlu
15.03.2007, 17:37
benim katılacagımı kim söledi :) hayır hayır :) katılamayabılırım asker'e gıdecem duruma baglı
bu iş sadece sitede yorum yazmakla bitmiyo demişsin ya o yüzden katılacağını düşünmüştüm
Gökhan Bi gideydin de Askere bizde Sivas Da kurtulsaydı senden :D Gökhan bu yarısa sen katıl bende katılcam söz :)
Arkadaşlar girmeyi ne kadar çok isterdim ama Benim arabam tutmuyor, 1198cc :)
ilerleyen zamanlarda bir organizasyon duyurusunuda yapacağız. Orada ST olarak bizde varolacağız.
Gökhan Bi gideydin de Askere bizde Sivas Da kurtulsaydı senden :D Gökhan bu yarısa sen katıl bende katılcam söz :)
tamam cok israr edildi katiliyorum ne varsa :) memo kanki soz verdin bak sirf sen ve cerkezoglunun yorumlari yuzunden katilacam :D
VecTraTöR
15.03.2007, 19:35
Arkadaşlar girmeyi ne kadar çok isterdim ama Benim arabam tutmuyor, 1198cc :)
ilerleyen zamanlarda bir organizasyon duyurusunuda yapacağız. Orada ST olarak bizde varolacağız.
yalçın kapak taşlandığında 1200 olmuştur o :p
valla 13-23 nisan arası büyük ihtimalle oradayım ama 29 una yetişemiyorum kaçırdık :(
mete altuntaş
15.03.2007, 20:19
Yaz Serdar.. ;)
Katılıorum sana abi;)
yok yok mete de katilmasi lazim mete siz olmaz hilux alip gelmede he hehe
eroltemirtas
15.03.2007, 21:40
Çok güzel düşünülmüş böyle organizasyonlar bizim tanışıp kaynaşmamızda büyük rol oynayacak yegenimle ben inşallah orda olacaz görüşürüz
hayırlısı...cok güzel olr
Gerçekten Çok Güzel bir organizasyon olacaktır...İnşallah katılım Fazla oLur...
4*4 ü olanlar napacak?bizede ayrı katagoride açın yarış bari
genclik&iksiri
16.03.2007, 20:24
güzel bir organizasyon olur inş.
haki canım sizde arabadan cok ne var :) sızın ısuzu kamyonu al gel :) haktan opel astra ıle katıl sende kardasım
endopilazmik
16.03.2007, 22:39
aranızda olmayı cok isterdim walla inşallah baska zamana
pasa_slx
17.03.2007, 00:16
gusel olur katılırıs ınsallah
aykut-akay
17.03.2007, 00:31
ya benim ferrari iyi 4x4 degil
:D
hasdemir99
17.03.2007, 17:55
güzel olur inşallah banada keyifli izleyişler ....
zorbam58
18.03.2007, 23:12
4*4 ü olanlar napacak?bizede ayrı katagoride açın yarış bari
arkadaşlar yarışlar resmi oldugu için katogoriyi biz belirlemiyoruz o yüzden üzgünüm
katılmayı düşünüyorum gökan,ama müsait araba sadece astra var bakalım nasip
katılmayı düşünüyorum gökan,ama müsait araba sadece astra var bakalım nasip
hayırlısı olmazsa opel astra ıle katılırsın haktan. Hemde 1 ay var bakarsın baban yeni bir araba alır.
Inşallah Kardeş Başka Ne Isterim Ki :)
Inşallah Kardeş Başka Ne Isterim Ki :)
Kayseriden arkadslarda bu yarısmaya katılmayı dusunuyorlar. Anlasılan talep buyuk olacak. Hayırlısı
EnqiN_PashA
19.03.2007, 17:37
sivasta 4x4 kimde var bilmiyorum ama olsa ben katılırdım sahsen
Mesala Haktanda var 4x4
Mesala Haktanda var 4x4
ama yarıs bir kisiyle olmuyor :D tabi bu sadece saka ama yarısta kalabalık olmazsa tadı cıkmaz be kardes
streetrace
20.03.2007, 02:16
walla ne diyim çok güzel düşünülmüş iyi bi arabam olsa tabi bide ehliyet :D kesin katılırdım orda olmaya çalışacam
wwTouareg olur muuuuuuuuuu :D :D :D olursa babamı katacam yarısaa:D http://www.leblogauto.com/images/touareg_kong_1.jpg
wwTouareg olur muuuuuuuuuu :D :D :D olursa babamı katacam yarısaa:D http://www.leblogauto.com/images/touareg_kong_1.jpg
1200 İLE 2000 CC ARASI KURALLARA UYUYOR HEMDE 4*4
BABAN DEĞİL SEN GEL ÇOCUK PARKI ORASI
KatılacakLara Gerçekten başarılar diliyorum çünkü kolay birşey değil hem araba hem şöför iyi olmalı...
Katılacak ArkadaşLara Şimdiden BaşarıLar Diliyorum...
bi araba söleyince okadar adam cıkıyordu hadi cek arabanı kapısalım diye sımdı icraata gelin di hiç kımseden tık yok.....BU İŞLER LAFLA OLMAZ SAHSEN ARACIM OLSUN KATILIRDIM
pasa_slx
27.03.2007, 23:17
otomatık vıtes cocugu sende gel len :D
filiz iletişim
29.03.2007, 07:55
çok güzel bi organize olacak gibi gözüküyo katılırız nasipse
çok güzel bi organize walla sivas a bu yolda başarılar dilerim inşallah bizde kayseri de ki st ciler olarak geliriz
çok güzel bi organize walla sivas a bu yolda başarılar dilerim inşallah bizde kayseri de ki st ciler olarak geliriz
tüm kayseriyi bekliyoruz arkadaşlar.
http://img231.imageshack.us/img231/9138/84rd9.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=84rd9.jpg) olsa bununla katılacaktım ama kısmet değilmişşşşşşş
mustafafurkan
03.04.2007, 22:46
bulusucaz işşallah
Son Durum Nedir ?? Sivas tan Hangi Araçlar KAtiliyor ??
bu fuarda büyük bir st buluşması yapabiliriz
Gökhan ST üyelerinden bilinen Sadece JOCCO katılıyor, Sanırım Serdar abide bir araba bakıyordu Stratus'la katılmam demişti,
Sitemizin GSI ını ve Değerli üyesini Canı gönülden destekliyoruz.
Teşekkür ederim Yalçın. Ama isterim ki daha çok arkadaşım katılsın ST'den. ;)
DRİFTCİZADE_m58
12.04.2007, 12:09
dışardan da katılım olcak mı????
OzanMusic
12.04.2007, 12:45
o yapışta görmek istediğim simalar METE ALTUNTAŞ,SERDAR ŞİMŞEK(ABİLER),HAKTAN,TİGGER,ALBAY,ALACA VE PAŞA SLX.KATILSANIZ ÇOK İYİ OLUR. ELİNİZDE İMKANLAR VAR BEN 131 LE KATILAMAMYA:)
Ben katılamıyorum biliyorsunuz aracım uygun değil, 3 CC ile kaçırıyorum.
Siteden bu kadar az katılımın olması beni üzüyor şahsen.
çağlayanlı58
12.04.2007, 23:03
valla helal olsun bizimkilere..Boludaki sivaslılar ben olmasan konvoy bile kurmazlar adamları karının koynundan zor alıyom kayseri yendiğinde iki tane 58 plaka kamyon katıldı,8 tane minübüs,taksi,kamyonet olmak üzere 58 plaka geriye kalan 22 araç ise 06,14,34,67 görmenizi isterdim arkadaşlar konboy çok süper oldu.her ilde benım gibi bir arkadaş olsun sivas'ımız yüce ama daha da yücelir.hadi kendinize iyi bakın boludan selamlar...
valla helal olsun bizimkilere..Boludaki sivaslılar ben olmasan konvoy bile kurmazlar adamları karının koynundan zor alıyom kayseri yendiğinde iki tane 58 plaka kamyon katıldı,8 tane minübüs,taksi,kamyonet olmak üzere 58 plaka geriye kalan 22 araç ise 06,14,34,67 görmenizi isterdim arkadaşlar konboy çok süper oldu.her ilde benım gibi bir arkadaş olsun sivas'ımız yüce ama daha da yücelir.hadi kendinize iyi bakın boludan selamlar...
Haklısın Çağlayanlı Sivasspor ilk Derby galibiyetini aldığında yağmu yağıyor diye kimse dışarı çıkmadı, Şampiyon olup 1.lige çıktığımızda herkes Sivassporluyum diyordu.
SIVASRAP
13.04.2007, 01:18
İnşallah ST üyelerden bi kaç kişi daha katılır...
1. Sivastan çıkar İnşallah
çok güzel bi düşünce hayırlı olsun sizlere
SIVASRAP
13.04.2007, 01:40
çok güzel bi düşünce hayırlı olsun sizlere
Sağolasın senide bekleriz oraya ;)
aykut-akay
16.04.2007, 00:16
Viedolari Bekliyoruz
zorbam58
19.04.2007, 02:59
Arkadaşlar 29 Nisan Pazar Günü Yapilacak Olan Slalom Yarişlarinda Sivas Tuning Ailesi Olarak Bir Buluşma Düzenlemeliyiz.katilmak Isteyen Arkadaşlarin Yorumlarini Bekliyoruz.
Yariş Günü Sivas Valiliği-belediyesi-emniyet Ve Garnizon Komutanliginin Katilimi Ve Yani Sira Yerel Gazete. Televizyon Ayrica Tv8-skytürk.modifiye Dergilerinden Birkaç Tenesinin De Bulunacaği Bu Günde Sivas Tuning Buluşmasi Yaparak Adimizi Sağlam Bir şekilde Duyuracağimiza Inaniyorum Ve Bu Duyarliliği Sivas Tuning Ailesinden Bekliyorum Herkese Teşekkürler
Yariş Için Kayitlar Başlamiştir Dikkatinize........
Irtibat 0505 800 38 98 Serdar şimşek.......
Daha fazla katılım bekliyoruz arkadaşlar. En azından SİVAS için.. ;)
Çerkezoğlu
19.04.2007, 12:54
Ben katılamıyorum biliyorsunuz aracım uygun değil, 3 CC ile kaçırıyorum.
Siteden bu kadar az katılımın olması beni üzüyor şahsen.
o kadarda önemli mi 3 cc,sonuçta 1.2 diye biliniyor Corsa :rolleyes:
inşallah güzel buluşma yapım sivas tuning ailesini herkes tanır
SiVaSPReNSi
22.04.2007, 16:28
walla kardes tam istedigim sey ama gelememki
keske orda olsaydim da katilsaydim
VecTraTöR
22.04.2007, 23:59
bugün gittim alıştırma turlarına katıldım gerçekten çok zevkli bişey arkadaşlar eğer sınavlarım olmasa ve sivasta olsam kaçırmayacağım bir organizasyon saniyelerle yarışıyorsunuz ve araç içinde bambaşka bir dünyaya gidiyorsunuz eğlencesi için bile katılırım bu organizasyona.. emeği geçen herkese teşekkürler bana sorarsanız ayarlayıp katılın derim :)
Arkadaşlar Bu kadar Önem verilip görevliler gelmiş herşey kurallara uygun ve Tüm güvenlik önlemleri alınmış durumda,
İstasyon caddesinde değil, pistte gösterin kabiliyetlerinizi.
çok güzel bi organizasyon. çok geç haberimiz oldu bu hafta sonu kendi sitemizin buluşması olması nedeniyle malesef gelemiyoruz. bundan sonrada slolam yapılması düşünülüyormu ?
eğer olursa istanbuldan bi kaç araba gelebiliriz hem memleketimizi ziyaret etmiş oluruz
Arkadaşlar Bu kadar Önem verilip görevliler gelmiş herşey kurallara uygun ve Tüm güvenlik önlemleri alınmış durumda,
İstasyon caddesinde değil, pistte gösterin kabiliyetlerinizi.
Yalcın Gardaş Tamam Senin arabanın gücü yetmiyor sana benim arabayı vereyim onunla katıl.iş yarısa girmek degil orda derece yapmak önemli..İstasyon caddesinde seni hic göremiyoruz biz heryerde yapıyoruz eger ciddi ciddi katılacaksan arabamı vereyim katıl..
mete altuntaş
24.04.2007, 18:56
inşallah yarışta bulunacağım şimdiden katılan arkadaşlara başarılar dilerim...
Beni istasyon caddesinde görmemen doğal Senenin 10 ayına yakın Sivas'ta olmuyorum. Olduğumdada akşamları çıkıyorum çıktığımda çoğu zaman istasyona çıkmıyorum. Çıkmış olsam bile arabam çok tepki toplamadığından farketmen biraz geç zaman alıyor. Başka bir araba ile girecek olsaydım o araç polo değil Corolla felan olurdu.
Beni istasyon caddesinde görmemen doğal Senenin 10 ayına yakın Sivas'ta olmuyorum. Olduğumdada akşamları çıkıyorum çıktığımda çoğu zaman istasyona çıkmıyorum. Çıkmış olsam bile arabam çok tepki toplamadığından farketmen biraz geç zaman alıyor. Başka bir araba ile girecek olsaydım o araç polo değil Corolla felan olurdu.
Yalcın Haklısın Senin Araban dikkat cekmedigi icin göremiyoruz.Ben Cok gezdigim icinde Böyle Laf Söz Oluyor Herkesin Diline sakız olmuşum.Yalcın Ozaman Arabamın gücü yetmiyor giremiyorum diye de konuşma..Eğer Gireceksen girersin yok siteden niye kimse girmiyor yok şu yok bu deme..Senin kışın ortasında üniversitede 20 ile giderken nasıl el freni cektiginide biliyorum Susuyorum susuyorum ama bir yere kadar güzel kardeşim..Yarışa katılacak Varsa Katılsın katılmayanlar icinde bosuna üstünüzü basınızı yırtmaya degmez insallah anlıyordursunuz beni..
benim sana benim arabamla gir dememdeki sebeb de suydu.Sen yazmıssın benim arabam kurtarmıyor diye oyüzden giremicem diye eger girmeyi cok istiyorsan arabamı vereyim gir dedim lafı nereye cektin bilmiyorum ama istersen porshe ile gir umrumda bile degil:D
buğrahan
25.04.2007, 11:16
inşallah ğüzel bir orğanizasyon olur
slolom 6 mayısa ertelenmiş. ayrıntılı bilgisi olan ???
http://www.sivas.bel.tr/bpi.asp?caid=175&cid=1004
valla ben hiç kimseyi anlıyamıyorum bir arabaya güsel diyoruz hemen kafa tutanlar cıkıyordu kapısıyon mu cek arabanı falan gibisinden hani nerde bunlar anladı onlar
valla ben hiç kimseyi anlıyamıyorum bir arabaya güsel diyoruz hemen kafa tutanlar cıkıyordu kapısıyon mu cek arabanı falan gibisinden hani nerde bunlar anladı onlar
Emre Kendi çapında yarışmak ayrı birşeydir. Birde Zamana karşı yarışmak var biraz mantıklı düşünürsen anlarsın.Ben acık ve net söyleyim O yarışta kazanamayacağımı bildigim icin girmiyorum oraya girip rezil olmayı istemiyorum.
Ayrıca mehmet ben orada şaka maksatlı söylemiştim. Yinede Girerim Antreman turların aldığım zamanlara bakarsan orada gayet iddalı olduğumu anlarsın.
Hem Üni Yolunda 20km ile elfreni çektiğim zamanı hatırlayamadım.
Ayrıca mehmet ben orada şaka maksatlı söylemiştim. Yinede Girerim Antreman turların aldığım zamanlara bakarsan orada gayet iddalı olduğumu anlarsın.
Hem Üni Yolunda 20km ile elfreni çektiğim zamanı hatırlayamadım.
Kışın cay icmeye gitmistik sonra santiyeye gelmistik hatırlarsan!!!
Neyse SivaStaysan bi görüşelim yüzyüze formda olmuyor..
Telefonun kapalı Dün aradım..Açtıgında Bana ulaş..
dededede
29.04.2007, 00:05
beşiktaş maçının gündüze oynanması nedeniyle iki organizasyonun aynı saatte olmaması için tarih değiştirildi. 6 mayıs a alındı.
_-_SİVOS-DER_-_
29.04.2007, 00:24
Arkadaşlar herkese merhaba;
ben SİVOK ( SİVAS OTOMOBİL SPORLARI KULUBÜ ) başkanı Gürkan ÖNER ;
İlk önce çok güzel bir siteniz ve topluluğunuz olduğu için hepinizi takdir ediyorum ve bu sayfayı ve topluluğu bir araya getiren tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyorum..
Sivasta bir ilk olan Sivas Belediyesi Slalom yarıışını 29.04.2007 de gerçekleştirmeyi düşünüyorduk; ama şöyle bir şansızlık oldu ki hepinizin bildiği Sİvasspor - Beşiktaş maçını 29 una denk gelmesi ve başlama saatinin 15:00 olması.. Bundan dolayı Belediyemizin ve diğer sponsorlarımızın isteği üzerine yarışı 06.05.2007 ye ertelemek zorunda kaldık...
Yarışlara katılım ücretini ve koşullarını Serdar ŞİMŞEK arkadaşımız hakkıyla belirtmiş.Yine de hatırlatayım arabası 1200-2000 cc olan ( 1197 cc araçlar 1200 cc diye geçer) ve 4x4 olmayan her araç katılabilir.. Kulüp yerimiz Uluanak mah. Hoca Ahmet Yesevi cad. Başakar sitesi 29. dükkandır.
Yarışa kesin kayıt yaptırmış tüm araçları günde araç başına min. yarım saat olmak üzere yarış günüe kadar yarış pistinde antrenman yaptırıyoruz.
En son olarak şunu demek istiyorum; bu yarışa yarışçı veya izleyici olarak katılacak tüm arakdaşlara diyeceğim tek konu şudur yarış hakkında gerekli ve yeterli bilgiyi almak için derneğimizde hepimizi bekliyoruz...
Tüm Sivas Tuning Ailesine ve Tün Sivas Halkına şimdiden hayırlı olsun...
Numaralarımı yazmayı unutmuşum
0543 824 12 83
0505 696 49 43
dededede
29.04.2007, 00:31
Sivasa ilk kez Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) geliyor. Tosfed e bağlı olarak sivasta açılan Sivas Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen ve Sivas Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenecek profesyonel yarışların başlangıcı olan slalom yarışı Gençlik Spor il Müdürlüğünün , valiliğin , emniyetin iş birliği ile düzenlenecektir.
Yarış yeri Yenişehir Eski fuar alanı dır. Tarih : 6 mayıs 2007
Yarış Profesyonel olarak düzenlenmiş bir organizasyondur. Yarış süresince ambulans, itfaiye, çekici hazır bulundurulacaktır.Tüm güvenlik önlemleri alınmıştır.
Katılım ücreti 75 ytl olarak belirlenmiştir. Bu ücrete sigorta ve Tosfed sporcu lisansı ücreti dahildir. Ankaradan gelecek hakemler , fotoselli kronometreler eşliğinde yarışın birincisini belirleyecek..
Yarış birincisini 700 ytl &kupa & madalya ödülü bekliyor..
Şimdi sıra Sivasta..
Belediye Başkanının, valinin, paşanın ve sivas halkının önünde profesyonel sonuçlarla yolların hakimi kim olucak?
6 mayıs ı bekleyin...
Ayrıntılı bilgi için..
Sivas Otomobil Sporları Kulübü
Adres: Uluanak M. Hoca Ahmet Yesevi C. Başakar Sitesi
Tel: 0 346 223 96 35
SIVASRAP
29.04.2007, 00:34
Öncelikle Sitemize Hoşgeldiniz...
Bilgilerin için çok teşekkürler...
_-_SİVOS-DER_-_
29.04.2007, 00:36
Hoşbulduk..
Bilgilendirmek görevimiz..
Arkadaşlar herkese merhaba;
ben SİVOK ( SİVAS OTOMOBİL SPORLARI KULUBÜ ) başkanı Gürkan ÖNER ;
İlk önce çok güzel bir siteniz ve topluluğunuz olduğu için hepinizi takdir ediyorum ve bu sayfayı ve topluluğu bir araya getiren tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyorum..
Sivasta bir ilk olan Sivas Belediyesi Slalom yarıışını 29.04.2007 de gerçekleştirmeyi düşünüyorduk; ama şöyle bir şansızlık oldu ki hepinizin bildiği Sİvasspor - Beşiktaş maçını 29 una denk gelmesi ve başlama saatinin 15:00 olması.. Bundan dolayı Belediyemizin ve diğer sponsorlarımızın isteği üzerine yarışı 06.05.2007 ye ertelemek zorunda kaldık...
Yarışlara katılım ücretini ve koşullarını Serdar ŞİMŞEK arkadaşımız hakkıyla belirtmiş.Yine de hatırlatayım arabası 1200-2000 cc olan ( 1197 cc araçlar 1200 cc diye geçer) ve 4x4 olmayan her araç katılabilir.. Kulüp yerimiz Uluanak mah. Hoca Ahmet Yesevi cad. Başakar sitesi 29. dükkandır.
Yarışa kesin kayıt yaptırmış tüm araçları günde araç başına min. yarım saat olmak üzere yarış günüe kadar yarış pistinde antrenman yaptırıyoruz.
En son olarak şunu demek istiyorum; bu yarışa yarışçı veya izleyici olarak katılacak tüm arakdaşlara diyeceğim tek konu şudur yarış hakkında gerekli ve yeterli bilgiyi almak için derneğimizde hepimizi bekliyoruz...
Tüm Sivas Tuning Ailesine ve Tün Sivas Halkına şimdiden hayırlı olsun...
Merhaba sizinle zaten tanışıyoruz Kırmızı Corsa ben. O yarışa 3cc ile kaçırıpta girmediğimi bahane sananlara açıklamamı yaptım. Antremanda adığım zamanları sizde gördünüz zaten. 70 yanakla girmek sadece deli cesareti olur girecek olsam corolla bulmak zor zaten. Ama Sivas için iyi olacak bir organizasyon bu sizlerinde katkıları ile bir yerlere gelcez.
Bu arada bir bahanem daha var, Önümüzeki pazar ben yokum Konya'dayım. :):)
Konya'da federasyonumuz var demiştiniz ya onu konuşmak için yarın sizinle görüşelim. isimim Yalçın.
_-_SİVOS-DER_-_
29.04.2007, 01:01
Merhaba sizinle zaten tanışıyoruz Kırmızı Corsa ben. O yarışa 3cc ile kaçırıpta girmediğimi bahane sananlara açıklamamı yaptım. Antremanda adığım zamanları sizde gördünüz zaten. 70 yanakla girmek sadece deli cesareti olur girecek olsam corolla bulmak zor zaten. Ama Sivas için iyi olacak bir organizasyon bu sizlerinde katkıları ile bir yerlere gelcez.
Bu arada bir bahanem daha var, Önümüzeki pazar ben yokum Konya'dayım. :):)
Konya'da federasyonumuz var demiştiniz ya onu konuşmak için yarın sizinle görüşelim. isimim Yalçın.
İlk önce youtube da ünlendrimişsiniz bizi astralı arkadaşla teşekkürler.. Ben onu kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye örenklendirdim gerisi sizin içinizde olan bişey sadece gözüme ilişti onun için. Yarın öğleden sonra kulüpteyim müsait olunca uğra çay kahve içelim dediğini de konuşalım Memnun oldum Yalçın.
İlk önce youtube da ünlendrimişsiniz bizi astralı arkadaşla teşekkürler.. Ben onu kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye örenklendirdim gerisi sizin içinizde olan bişey sadece gözüme ilişti onun için. Yarın öğleden sonra kulüpteyim müsait olunca uğra çay kahve içelim dediğini de konuşalım Memnun oldum Yalçın.
Sivas'ta neler olduğunu göstermekten çok hoşlanıyorum. Eğer bu organizasyonda ben olsaydım daha ne kareler yakalardım. Buluşmalarda kişileri değil olayları çeken kişi ben oluyorum.
dededede
29.04.2007, 01:24
sivasta birşeylerin değiştiğini görmek herkesi mutlu ediyor..
daha güzel kareler için tüm sivas halkını bekliyoruz..
Abicim Besiktas Macini 6 mayısa erteleselerdi daha mantıklı degil mi ? :-) Tutkunuyum abi :)
Herkez Kendince Hakli...!
dededede
29.04.2007, 14:47
beşiktaş ve yağmur biraraya gelince en güzeli ertelenmesi:)
DRİFTCİZADE_m58
29.04.2007, 14:55
iyiki ertelenmiş çünkü hava pek güzel değil......
aykut-akay
29.04.2007, 17:11
resimler Viedolar Bekliyoruz
Josefcan
29.04.2007, 18:50
Yarış iyiki ertelendi.Keşke maçta ertelenseydi, yağmurda maç seyretmesi biraz rahatsız oluyorda...:)
pisti gösteren video yada resimi olan varmı acaba ?
pist in büyüklüğü ne kadar ?
MINI_1.24
01.05.2007, 13:15
Arkadaşlar böle orginazsoynlar yaptğnız için sizleri takdir ediyorum. Eski aracım olsaydı kesin katılırdım. Bu araç slaloma pek elverişli değil. :) Neyse katılmasam bile gelmeye çalışacağm. Katılan arkadaşlara başarılar.
Şenol Usta
01.05.2007, 13:39
cem yarışa katılacanmı kardeş
cem yarışa katılacanmı kardeş
şu anda olumsuz bişey yok. orjanizasyonu yapan arkadaşlarla telefonda görüşdüm. bi iki güne kadar kesinleştirecez. kısmetse ordayız
old_crow
01.05.2007, 14:58
Gardaşlarım, böle inşallah iyi bir organizasyon olur, inşallah falan olur filan olur, senide yarışlarda görmek isteriz demekle olmuyor. Bilmeyen (kendine güvenemeyenlere) duyurulur bu tür yarışlarda araba önemli değil, direksiyon kabiliyeti önemlidir. madem herkes kendine güveniyor herkes katılsın. afişlerde gördüğüm kadarıyla kayıtlar sınırlıdır deniyor, katılın yasal bir yarışta sivasın en iyi kaptanı kimmiş hepberaber görelim. Saygılar.
Şenol Usta
01.05.2007, 15:21
şu anda olumsuz bişey yok. orjanizasyonu yapan arkadaşlarla telefonda görüşdüm. bi iki güne kadar kesinleştirecez. kısmetse ordayız
hayırlısı kardeş katılırsan benim favorimsin,tek geçerim kardeş seni:)
Gardaşlarım, böle inşallah iyi bir organizasyon olur, inşallah falan olur filan olur, senide yarışlarda görmek isteriz demekle olmuyor. Bilmeyen (kendine güvenemeyenlere) duyurulur bu tür yarışlarda araba önemli değil, direksiyon kabiliyeti önemlidir. madem herkes kendine güveniyor herkes katılsın. afişlerde gördüğüm kadarıyla kayıtlar sınırlıdır deniyor, katılın yasal bir yarışta sivasın en iyi kaptanı kimmiş hepberaber görelim. Saygılar.
kesinlikle katılıyorum. drag olsa araç ön plana çıkar ama slolam ve time trail tarzı yarışlarda bütün iş şöförde bitiyor...
hayırlısı kardeş katılırsan benim favorimsin,tek geçerim kardeş seni:)
teşekkür ederim şenol abi :)
DRİFTCİZADE_m58
01.05.2007, 16:26
youtube a sivas slalom yaz antreman videosu var 2 tane
MINI_1.24
01.05.2007, 18:30
Arkadaşlar ii güzel konuşuyosunuzda, bi konuyu tek kalemde geçiyosunuz. Tamam slalomda en önemli şey direksiyonda sen bi 131lebi 124le nekadar ii olursan ol pek bişy yapamazsın. Yani ben biraz üstüme alınmış gibi yaptım ama birine bişi ima ettiğim falanda yok. Sadece görüşümü belirttm. Neyse katılan tüm arkadaşlara başarılar. İnş bir birinci olmaz. İnşallah herkes birinci olur... ALLAH'a emanet olun. Kazasız belasız ve cezasız günler. :)
dededede
01.05.2007, 19:03
yarışın genel alanı 70 dönüm , pist uzunluğu 100 m.
2 kez gidip gelincek.. gitgelle 400m tamamlanıcak..
kuka araları 9,5 m. olucak...
yer yenişehir eski fuar alanı..
ceza olarak kuka devirmek; +3 sn
kuka atlamak +1 dk
hatalı çıkış +5 sn
ikinci ve daha fazla hatalı çıkış +10 sn
zaman eklenecek.. bu sonuçlarla en kısa zamana sahip yarışmacı birinci olucak..
ayrıca görüntü için antrenmana giden arkadaşlar youtube a video atmışlar.. sivas slalom die aratıldığında çıkıyor..
arkadaşlar yarışın NEFESleri keseceği belli ama inşallah kazasız belasız bi yarış olur temennimiz budur herkese bol şanlar diliyorum burdan
videoları izledikde açıkcası o kadar yol yapıp o piste çıkmak işimize pek gelmiyor. ileride daha büyük organizasyonlar olursa aranızda olmaktan mutluluk duyarız. sizlere kazasız belasız sürüşler...
dün itibariyle parkur değişti..
dün itibariyle parkur değişti..
Nasıl Yani Parkur'mu Değişti :confused:?
Yarış Pazar Günü Saat Kaçta Nerde? Bilgilendirirseniz Sevinirim...
Yer aynı, fuar alanı. Ama tur değişti. Saatte ve yerde bir değişiklik yok. Pazar günü, saat:12:00
herkese başarılar diliyorum ne diyebilirmki sivası kim tutar bundan sonra
asii kız
06.05.2007, 00:20
yarışa katılacak arkadaşlara başarılar diliorum
BlacK_TroublE
06.05.2007, 00:59
yarışta bulunacak arkadaşlara başarılar
RüStü ElmaS
06.05.2007, 01:52
Sivas' ımızda bu tür organizelerin çoğalması gerek.
Keşke bu tür organizenin yapılacağını ilk olarak siteye yazmadan önce, veya yazdıktan sonra bu organizeyi düzenleyenler, bizimlede fikir alışverişinde bulunsaydı, daha güzel bir duyuru yapılırdı diye düşünüyorum.
Sivas' ta Sitemizin Sivas sorumlusu Bekir Bayrak bile maalesef böylesine bir organizeyi siteye yazılan bir mesajdan duymuştur.
İnşaallah başarılı bir organize olması dileğiyle.
Yarışa katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Yapılan organizenin resimlerini(eğer çekmişseniz.) MÜSAİT OLDUĞU BİR ZAMAN bekliyoruz.
kim kazandı yarışın sonuna kadar kalamadım da
VecTR-ALi
07.05.2007, 19:51
serdar şimşek birinci oldu (opel corsa) 2.yi hatırlamıyorum 3.jocco adlı üyemiz oldu(opel astra)
ben bir tane video çektim cep telefonuyla onu atarım telefondan alıyımda
bu arada 2ncinin arabası yeni golf idi
arkadaşlar bu arada opel astranın lastik yakma gösterisi çok güzeldi benim favorim opel astraydı ama oldu jocco abimin canı sağolsun birdahaki sefere inşallah...
bu arada 2ncinin arabası yeni golf idi
Yanlışın var 2.siyah polo idi 60 AD 300.
1. serdar opel corsa
2. siyah w polo (60 ad 300)
3. jocco opel asrta gsı
HaRıKa bie OrGanizYasyon OlDu Ama KatılaMAdım SaBaHa KAdar UyuYaMadım :'(
organızasyon sıvasın gordugu en ıyı organızasyondu bence allah daha ıyılerınıde nasıp eder ıns.
fakat en sonda cıkan kavga hıııııcccc yakısmadı bu tıp olaylar sıvasın ımajını karalar....
bu tıp organızasyonların tekrarını ısıyosak boyle olaylar olmamalı ınş... yenı organızasyonlara engel olmaz......
hiç yakısmadı o güne
bidahakının olaysız ve dahada guzel olması dılegıyle......
çok Güzel Oldu Devami Gelir Inşallah
VecTR-ALi
09.05.2007, 18:21
ne kavgası yaw ben niye görmedim kim kavga etti
video yada resim çeken olmadımı ?
__D!sasTeR__
10.05.2007, 14:09
video yada resim çeken olmadımı ?
http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=3854
burda war
http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=3854
burda war
teşekkür ederim gördüm
haberı duyduguma cok sevındım wallla allahtan kazasız belasız gecmesını dılerım asker yıgıdoooo ,
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.