Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon' ada bekleriz
Trabzonlu
18.10.2006, 23:57
Sivaslı kardeşler,
Trabzon' da çok güzeldir. Sizlere tavsiye ederim, Trabzonada bir uğrayın.
HakkıTİMUÇİN
19.10.2006, 00:13
Sivaslı kardeşler,
Trabzon' da çok güzeldir. Sizlere tavsiye ederim, Trabzonada bir uğrayın.
Hogeldin gardaş aramıza.. Ben hiç gitmedim trabzona..İnşallah bir gün nasip olur
trabzon çok güzel bir yer.ben bjk maçına gitmiştim.dikkatli bakıldığında güzellikler gözüküyor.
nirvana_gt
25.01.2007, 15:45
ewet bu yaz bıraz karadenızi gezme fırsatım oldu cok guzel yerler gercekten bence guney bolgelerimizden pek farkı yok...
vatanımın heryeri guzel...
SIVASRAP
25.01.2007, 15:53
karadeniz en çok gezmek istediğim bölgelerden birisi inaşallah kısmet olur...
sivasli_tufan
15.03.2007, 22:32
kesinlikle gitmek istegim yerdir insaallah bi gelecem trabzona pir gelecem acayip gezecem
TRABZonDA GUSEL BIYER ACIKCASI GELMEK ISTERIm
ASGOODAS
29.08.2007, 08:58
Aramıza Hg trabzon da ne işimiz var daha gezecek nice yerler var ...
Konu açılalı 10 ay olmuş arkadaşlar rica ediyorum böyle konulara yorum yapmayın...
ASGOODAS
30.08.2007, 10:41
:D:D kusura bakma GoGo gundeme getiriyorlar bende bakıyom yorum yapmamısım bende atlıyom :D
kendılerıne benzettiler benide
58 fy 558
30.08.2007, 10:47
trabzon çok mükemmel bir yer hele şu yaylaları yok mu orası daha farklı güzel ya inşallah bir daha gelmek nasip olur bizede
sessiz ölü
30.08.2007, 11:03
1 ay önce trabzondaydım ilk defa gittim trabzona çok hoşuma gitti. trabzonlularla anlaşamadım ama beni bol bol güldürdüler saolsunlar.
SIVASRAP
31.08.2007, 19:07
Arkadaşlar lütfen eski konuları hortlatmayın
inşallah birgun yolum düşer
bırakın ne trabzonu bea YANLIS ANLASILMASIN GITMEK COK IYI OLUR FAKAT SUAN SİTEYE gidilicek die konu acalım en az 100 adam cıkar gidileceği gun 10 tane adam cıkar...o yuzden tovbeee tek giderim saglam giderim...sitede saglam adamlar var kadroyu onlarla ayarlanırsa her yere gideris...ama canları sıkılıp cvp yazıpta konu acıpta böle konular acılmasın...cunki bu sefer berbat bişi olur...HERSEYDEN ÖNCE ST www.sivastuning.com (http://www.sivastuning.com) sitenın yonetici ve sorumlusu bekir bayrak'a sorulmadn laflar olmasın....BİR KAYSERİYE GİTTİK 50 ADET ARABALI GELCEK KISI VARDI AMA 2 ARAA GİTTİK :p İSTE BOYLE.SIMDIDE TRABZON OYLEMIIII DAHA cok tecrube ısı cıddıye alması gereken kısılerın olması gerekıyor...
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.