Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımın Yeni Hali ;)
http://img441.imageshack.us/img441/3740/34998853ce6.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/2207/75440276yi4.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/595/47880984ld6.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/4412/57014461ld5.jpg
ilk mesajın benden olsun kardeşş araban guzelmiş yakışır..güle güle kullan allah kaza bela vermesın
ASGOODAS
17.05.2007, 15:05
allah kaza bela vermesin tekerine tas degmesin insallah gardas nice guzel gunlere beraber olmanız dilegiyle....
58_sivaslı
17.05.2007, 15:08
Abi Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin......
Abi aracını hergün görüyorum yeni jant'ların gerçekten çok yakışmış ALLAH kaza bela vermesin abi güle güle kullan
Eyvallah ArkadaşLar Çok Teşekkür Ederim İnşallah ALLAH Daha iyiLerini sizLere Nasip eder...
AntibiotiK
17.05.2007, 15:56
Bu jantlardan bende almayı düsündüm ama sonradan vazgectim.Güzel duruyor senin aracında ancak arabanı biraz indirirsen daha hoş olur bence.kazasız sürüşler.
Bu jantlardan bende almayı düsündüm ama sonradan vazgectim.Güzel duruyor senin aracında ancak arabanı biraz indirirsen daha hoş olur bence.kazasız sürüşler.
Aracı indirmeyi düşündüm hatta orhanın yayları falan alacaktım fakat servis ile konustuktan sonra vazgeçtim indirmekten çünkü araca geri dönüşü çok zor olan zararlar veriyormuş geriye dönüşü olsa bile çok pahalıya patlıyormuş...
yoksa en büyük isteğim bu araç üzerinde sürüngen bir araç ortaya çıkarmaktı...
yorumun için teşekkürler allah daha iyilerini sizlere nasip etsin...
allah kaza bela vermesin arada bi çarşıda görüyorum güsel araba
TeşekkürLer Arkadaşım bu aralar az geziyorum malum sınav yaklaştı :)
Allah Kaza Bela Vermesin Gardaş Arabayı Açmış Jantlar...
Resim Boyutlarını 800*600 Boyutlarına Düşürdüm..
Eksozunun sesine hastayım kanki :) . Jantlar yakısmıs . Birde Su plakalıkları degıs sana zahmet :)
serdar-efe
17.05.2007, 23:52
Kazsız Belasız Yere Bastın mı arabayı ;) Tmm
SIVASRAP
18.05.2007, 00:25
Allah kaza bela vermesin jantların hayırlı olsun arabayı biraz indirsen sizin garajdan hiç çıkmaz yaw :)
Çerkezoğlu
18.05.2007, 11:03
çok hoş görünüyor,egzos da bi başka güzel Allah kaza bela vermesin
şehzade_58
18.05.2007, 14:39
çok güzel olmuş abi Allah kaza bela vermesin...
Biraz daha büyük ebatlı alsaydınya Pasinli Araban güçlü çokta güzel kaldırırdı.
En kısa zamanda yere yakınlaşacağınada eminim.
Allah kaza bela vermesin.
DRİFTCİZADE_m58
18.05.2007, 15:22
kazasız cezasız sürüşler güzel araç jantlar yakışmış
Eksozunun sesine hastayım kanki :) . Jantlar yakısmıs . Birde Su plakalıkları degıs sana zahmet :)
Zaten Plaka Yazısını değiştirip plakaları kestirip yapıştıracamda vakit bulamıyorum inşallah zaman iLe Halledeceğim :D
ArkadaşLar Arabayı Bende Yere İndirmeyi çok İstiyorum Fakat Mehmet Arkadaşımıza verdiğim cevap araca büyük hasarlar veriyormuş bana bunu renault servisi söyledi yoksa bende çok istiyordum bakalım birşeyler düşünmeye çalışıyorum... Ayrıca Jantları büyük almaya gelince biraz masraflı bir iş olacaktı 5 lastik falan baştan değişmesi lazımdı anca altındaki lastikleri eritince jantıda değiştirebilirim :D
yorumLarınız İçin Çok TeşekkürLer Allah daha iyilerini Sizlere nasip eylesin...
VecTraTöR
19.05.2007, 13:24
paşa maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş biraz büyük olsa daha iyi olurdu ama olsun buda güzel de sanki jantların kenarı hafif yamuk gibi :P
allah kaza bela vermesin abi
abi jant lar çok süper
buğrahan
19.05.2007, 13:29
abi cantların harika hasta oldum cantlarna
paşa maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş biraz büyük olsa daha iyi olurdu ama olsun buda güzel de sanki jantların kenarı hafif yamuk gibi :P
Aaaa Neresi emre Ben Niye Fark Edemedim yav sen yanlış görmüşsündür :P Sağol paşa Daha İyiLeri Sana Olsun :D
Çok TeşekkürLer KardeşLerim Allah Daha iyilerini sizlere nasip etsin...
__D!sasTeR__
19.05.2007, 13:39
ALLAH kaza bela wermesin abi
eyvallah Orhan Sağolasın Canım...
gecgelen
24.05.2007, 16:21
araç yay diye bağırıyor...
dostum jantların hoş olmuş
nerden ve kaça aldın öğrenebilirmiyim
jantlar yakışmış, kazasız belasız sürüşler
dostum jantların hoş olmuş
nerden ve kaça aldın öğrenebilirmiyim
Cem Otomotivden Aldım 660 Milyona geLdi...
abi aracın çok güzel Allah kaza bela vermesin
evet benimde çok gördüğüm beğendiğim megane'lardan birisi. allah kaza bela göstermesin...
YorumLarınız İçin teşekkürLer...
Allah Daha İyilerini Sizlere Nasip Etsin ArkadaşLar...
FuNkY_T3ars
27.05.2007, 15:58
jantlar güzel olmuss yakışır ;)
SiVaSPReNSi
27.05.2007, 16:15
iyi olmus arkadasim güle güle bin
eyvallah gardaşLar sağolasınız ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin...
Araba yamuk olduğu gibi jantlarda yamuk düzelse artık.
sadece iki şey söyleyeceğim egzozun arabanla tam uyumlu olmuş cantların süper olmuş ama cantların azdaha büyüğünü alsaydın çok daha güzel duracaktı
zaten jantları büyütmeyi düşünüyorum lastik falan değişecek bakalım hayırlısı olursa yeni resimleri ekleyeceğim
Mercedes
14.06.2007, 20:12
Allah Kaza Bela Wermesin Çok Yakışmış!
hayırlı ugurlu olsun güle güle bin
Allah kaza vermesin,güzel günlerde kullan
Eyvallah ALLAH daha iyiLerini Sizlere Nasip Etsin...
Allah kaza bela vermesin araban güzel çarşıda falan görüyorum jantlarda çok güzel arabayada yakışmış süpr duruyor...
Eyvallah Gardaş Teşekkür ediyorum Fakat Jantları değiştirmeyi düşünüyorum bu jantlardan çoğaldı yaklaşık 5 araba daha taktı yeni ürünler geldi ise onlardan birşey beğeneceğim yorumun için tekrar teşekkürler
jantlar dışında bir değişikik göremedim. jantlar nasıl durmuş tartışılır. resimden pek bir şey anlaşılmkıyor.
kankicann
23.06.2007, 11:57
Abi araban güzel olmuş. jantlarda yakışmış ama jantlar biraz daha büyüklerden olsaydı mesela 19" lerden olsaydı daha hoş olurdu..
jantlar dışında bir değişikik göremedim. jantlar nasıl durmuş tartışılır. resimden pek bir şey anlaşılmkıyor.
Yorumun İçin TeşekkürLer Arkadaşım Daha İyilerini Senin Aracında Görmekten Mutluluk Duyarım...
Kankican,Bende Jantları Büyütmeyi Düşündüm fakat Hem Araç Performans oLarak Kayıba Uğrayacaktı Hemde Yakıt Masrafım Artacaktı...Benim İçin Yakıt Masrafından Daha Önemlisi Aracın Performansının Düşmesi İdi...Yoksa herşeyi Ayarlamıştım 17"jant ve damak lastik takacaktım fakat bunları düşününce vazgeçtim...
aykut-akay
23.06.2007, 18:03
Güzel Olmus
kankicann
23.06.2007, 20:09
Olsun abi yine de araban güzel yani.. Temiz ve bakımlı. Ayrıca dediğinn gibi senin jantlardan herkes takmış.. Bir kişi bişey yapınca herkes aynısını yapyo.. O zaman da hiçbir zevki, anlamı kalmıyo..
teşşekkürler yorumun için kankican zaten bende jantları değiştirdim... yeni resimleri yakında ekleyeceğim
araban çok güzel abi allah kaza bela vermesin
bişey soracam senin eski sanayide bi tanıdığın var mı bi aralar hep görüyodumda onda dolayı merak ettim
TeşekkürLer Gardaş Allah Daha İyilerini Sana Nasip etsin...
Evet Gardaş TanıdıkLar Var Arasıra Ziyarete Falan gidiyorum
dark_angel
26.06.2007, 21:13
Pasinli Arkadaşın Aracına 55 msj Yazılmış Ama Konu Hala Aracımın Yeni Hali Diye Duruyo :confused: :D:D
Bu Kadar Zamanda Eskimiştir O Yeni Görüntü BEnce :D:D:D
dark_angel
26.06.2007, 21:15
Bu Arada Pasinliye Ayıp Olmasın Araç Cidden BomBA ;)
Allah Kaza Bela Vermesin :p
VecTraTöR
27.06.2007, 00:49
aracın yeni hali yakında gelir :) paşa penseyle çekerek büyütücem o jantlarını bu gidişle senden çıkmayacak bu iş :D
aracın yeni hali yakında gelir :) paşa penseyle çekerek büyütücem o jantlarını bu gidişle senden çıkmayacak bu iş :D
evet çok yakında siteye ekleyecem yeni resimleri :D la gardaş ne yapayım büyütemiyok herşeyi hazırlıyorum biri aklıma giriyor sonra vazgeçiyorum yoksa şu anda altında 17" olacaktı ama nasip
Dark Angel TeşekkürLer Arkadaşım Ne Yapalım 55 mesaj oldu diye yeni başlık mı koyalım :) Ayrıca Yorumun içinde TeşekkürLer...
Carizma_Taner
09.07.2007, 09:52
allah kaza bela vermesin
dj.suikast
07.08.2007, 09:24
yakışıklı araba.Allah kazadan beladan korUsun.!!
allah kaza bela vermesin inşallah jantlar çokj harika
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.