PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toplu Sms

harunsahin
03.11.2006, 11:10
Merhaba Arkadaşlar

Ben Sivas'ta meydan iş merkezi kat:3 no:305 de Aydanet iletişim ve İnternet hizmetleri veriyorum.

Şuanda Tokat ve Kayseri'ye Toplu Sms bayiliğimiz bulunmakta ve hedefimiz Türkiye gelenlinde bayilikler vermektir, üzülerek söylüyorum tek sıkıntımız bizim firmanın merkezinin Sivas'ta olması. rakip firmalardan daha avantajlı ve daha uygun fiyata verdiğimiz halde bizden bayilik almamalarının tek sebebi kartvizitimizde adresimizin Sivas yazmasıdır ve bunu açıkca dile getirenlerde oldu.

Amacım istanbul'da bir büro açmak sadece adresimiz orası olması için bu konuda bizi yönlendirebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

Ayrıca başka şehirlerde bulunan Sivaslı hemşerilerimde bizimle çalışmak isterlerse kıvanç duyarız. Toplu sms yani toplu duyuru sistemini verdiğimiz illerde ve ilçelerde o il ve ilçenin cep telefonu datalarınıda temin edebilir...

Aydanet iletişim İnternet Hizmetleri
Meydan İş merkezi Kat:3 No: 305
Merkez/SİVAS
Tel: +90 346 224 01 33

dogansarlı
03.11.2006, 13:16
istanbul il sınırları içerisinde bu işi zaten çok ileri seviyede yapan firmalar vardır ama elemizdengelen yardımı esirgemeyiz.bu işten bizde ekmek yiyebiliriz

harunsahin
04.11.2006, 10:08
istanbul il sınırları içerisinde bu işi zaten çok ileri seviyede yapan firmalar vardır ama elemizdengelen yardımı esirgemeyiz.bu işten bizde ekmek yiyebiliriz

tabiki var ve bizimde onlardan daha iyi hizmet verdiğimize inanıyorum , diğer firmalar kendi bayiilerine firmalarının sms programını kullandırıyorlar , bizim farkımız bayimize özel bayimizin adına program yapıyoruz ve bayimiz müşterilerine kendi programını kullandırıyor. ayrıca fiyat olarakta istanbuldaki bizim yaptığımız işi yapanlardan daha uygun olduğumuzu biliyorum. örnek olarak bu işi ayda 2 tane sağlam bağlantı yapıp il geneline reklam mesajı attırıldığında o ildeki cep teli kullanıcılarının ortalama 250.000 olduğunu düşünelim ve bize 0,005 ytl yani yarım kuruş kalsın , Ben ekmek yiyeceğime inandım Allah'a çok şükür şuanda 2 ilde bayim var dahada büyümek istiyorum,
Ayrıca İstanbulda birçok belediyeye teklif gönderdim beldiyelerin çoğunda sivaslı var benim sivasta olduğumdan dolayı benden sms atmayı düşünmediklerini çünkü istanbulda bu işi yapanlardan almayıpta sivastan alındığında yanlış anlaşılacağını söyledi isim vermek istemiyorum Hafikli bir abimiz bunu açıkca söyle bizim orda bir büromuz olsa ordaki belediyelere , büyük firmalara rahatlıkla satacağımıza ve anadoludaki diğer illere ön yargısız bayilik vereceğime inanıyorum

dogansarlı
05.11.2006, 00:53
harun abi bu konuyu sizinle daha ayrıntılı biçimde görüşelim msn adresim hakankendir_86@hotmail.com benimde çevremin çok geniş olduğuna inanıyorum çünkü kendimde istanbul büyükşehir belediyesinde gençlik meclsinde meclis üyeliğim var burda z.burnunda bel.baş.yar. dayım var ve birçok belediyede çok geniş bi çevrem var beni bi zahmet ekleyin bu konuyu da sonuca bağlayalım saygılarımla

Biralem
03.01.2007, 21:52
harun amca su resminide degissen diyorum artık ayıp ama :D

GoGo
03.01.2007, 21:54
bula bula aynı resimimi buldunuz yaw :):):)

RespecT
03.01.2007, 22:09
Umarım istedigin yerlere ulaşırsın.

aykut-akay
04.01.2007, 01:28
iyi yerlere gelinir isallah