Orijinalini görmek için tıklayınız : belediye, doğalgaz vb. çukurlar
ozanakben
31.10.2007, 20:31
arkadaşlar bu belediyenin açtığı çukurlar,doğalgaz çukurları v.b durumlar yapıldıktan sonra üzeri asfaltla kapatılmıyor sadece çakıl ve kumla kapatılıyor buda araçlarımıza çok zarar veriyor bazen o yerlerde yavaşlıyoruz oda arkadan hızlı gelen araçla kaza yapmamızı sağlıyor :eek:ben öyle bir kaza atlattım Allahtan bişey olmadı bu konuda sizin görüşleriniz neler öğrenmek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler...
Elbette Kapatılmalı Veya Kapatılana Kadar Uyarı Levhaları Konulmalı , Birşey Dikkatimi Çektide Kaza Atlattım Demişsin , Bir Konudada 203 Km Hız Felan Yaptım Demiştin Üye Profilinde 1992 Yazıyorda , Bir Yanlışlık Mı Var ?...
emwayyes_g
31.10.2007, 20:49
evet bencede sivasta bu yol levhaları eksikliği yüzünden baya bi kaza oldu bir hata çoğu kişini canına kıyabiliyo belediyemiz tez zmnda yapar heralde :) araçada zarar veriyo
ASGOODAS
01.11.2007, 10:17
valla aracımın altı yuksek asırı derınlıkte olmadıgı surece fazla durmuyom .
sanki asfalt dokulunce guzel mi oluyor daha asfaltın sıcagı gıtmeden cokmeye baslıyor ben boyle kotu ıscılık gormedim yapılan masrafa yazık
ozanakben
01.11.2007, 17:30
gogo gardaş tamam 1992 doğumluyum ama araç benim altımda sürekli ben kullanıyorum babam bıktım diyor araba kullanmaktan istersen bytuner_58 (onur boztepe) ye sor o benim sınıf arkadaşım
gogo gardaş tamam 1992 doğumluyum ama araç benim altımda sürekli ben kullanıyorum babam bıktım diyor araba kullanmaktan istersen bytuner_58 (onur boztepe) ye sor o benim sınıf arkadaşım
Dogrudur Gardaş Bir Lafımız Yok , Sadece Sormak İstedim ;)...
ozanakben
01.11.2007, 17:53
tamam gardaş polislerden niyeyse pek çekinmiyorum herkez buna şaşırıyor üstelik birkaç sefer yakalanmama rağmen
crazyboy_58
01.11.2007, 18:19
meftun.. bu problem hmn hmn herkesde var ve belediyede bu konuda çok büük bi tepki görüo... şahsen bnde çok kızıorum kullandgm araç yüksek olsa bile inş 1-2 sneye rayına oturur temennsyle...paylşm içn teşkkr..
çok önemli bir konuya parmak basmışsın, gardaşım, bu durumdan ben de şikayetçiyim, senin kadar kullanmasam da;););)
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.