Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaybettik!!
Çerkezoğlu
25.11.2006, 22:42
GALATASARAY 3-1 SİVASSPOR
Malesef hiç istemediğimiz bir sonuç aldık
aykut-akay
25.11.2006, 22:45
Olsun Ama Oyun Iyiydi önü Acik Olsun Sivasimin
Sivas için yeterli bir oyun ve yeterli puanları aldık,
Önümüzdeki maçlara eksiklerimizi çözerek çıkmalıyız.
Şeref golümüzü attık yaa oda yeter yigidolar bu maca gitmeyi isterdim açıkcası..
yigido Atilla
26.11.2006, 00:06
Arkadaslar fazla üzüülmeye gerek yok beklenen bir sonuctu Bordo macindan sonra bize yenilmis olsa idiler neler olacagini onlar cok iyi biliyorduArkaya birde fener macini düsünürsek FB,GS;BJK bunlar bizim asla rakibimiz degil ,puan alsak cok iyi olurdu omadi Bu üc büyük takim bizim kendi rakiplerimizdende rahatlikla puan alacaklar kaybedilmis fazla bir sey yok haftaya oynayacagimiz Ankaragücü maci beni daha cok ilgilendiriyor 6 puanlik bir mac olarak görüyorum kesinlikle 3 puani almaliyiz baska alternativi yok ...
HakkıTİMUÇİN
26.11.2006, 00:32
Alisamiyen canlı seyrettim maçı.. İlk yarı inanılmaz kötüydük.. bir ara çok korktum 5-6 fark yiyeceğiz diye..
ikinci yarı GS. dan çok üstündük ama hem yeterince gol bulamadık hem de iş işten geçmişti..
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
SIVASRAP
26.11.2006, 01:19
yine iyi oyun çıkardık sonuçta güçlü bi takım gs...sivassporla gurur duyuyoruz..sağlık olsun
babasivasli
26.11.2006, 01:36
gercekten cok üzüldük alsak iyi olurdu ama olmadi 2 büyügü devirdik 3.sü olsa iyi olurdu saglik olsun önümüzdeki maca bakalim artik
SivasLady
27.11.2006, 09:39
futbolda yenilmekte var yenmekte
zor bir rakipti malesef istedigimiz olmadi
ikinci yarida insallah kendi sahamizda gsda yenecegiz
artik önümüzdeki maclara bakalim
sira ankaragücünde
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.