Orijinalini görmek için tıklayınız : alkolmetre
Şenol Usta
17.11.2007, 10:30
Dikkat!
Asla ama asla alkollü araba kullanmayın. Alkol insan vücudunu her yönden zayıflatan bir etkendir, dikkat ve konsantrasyonun 1 numaralı düşmanıdır. Unutmayın ki alkollü araba kullanmanız milyarlarca hasara ya da hayatınıza sebep olabilir.
TIKLA alkolmetre......TIKLA alkolmetre (http://www.araconline.com/s/otobilgiler/promil.asp#1)
pylşm için tşk usta, içki kötülüklerin anasıdır
ustacığım doğru söylüyo alkole hayır
SiVaS_58_burak
17.11.2007, 12:31
paylaşım için tşkler........!!!!!!!!
emwayyes_g
17.11.2007, 16:09
ARKADASLAR KULLANINDA AŞIRI KULLANMAYI HAYATTA HERŞEYDEN TATMAK LAZIM AMA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN ZOR DURUMDA KALMADIKÇA CANLAR HEPİNİZE SLM OLSUN TŞKLER USTAMMMMMMMMMMMM
ASGOODAS
17.11.2007, 16:16
ARKADASLAR KULLANINDA AŞIRI KULLANMAYI HAYATTA HERŞEYDEN TATMAK LAZIM AMA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN ZOR DURUMDA KALMADIKÇA CANLAR HEPİNİZE SLM OLSUN TŞKLER USTAMMMMMMMMMMMM
hayatta herseyden tatmak lazım degil boyle sacma bi laf olamaz.
bi kere eroin kullan bi kere adam oldur bi kere bilmem ne yap o zaman
ne de olsa tadına bakmak gerekiyormus.
bu lafların komple saçmalık o pisliklerin sigara alkol eroin vs vs bi kere tatmaktan oldugunu herkes biliyor cok istiyorsan kendin tat millete oneri yapma sende kalsın onerilerin
emwayyes_g
17.11.2007, 16:20
bu lafların komple saçmalık o pisliklerin sigara alkol eroin vs vs bi kere tatmaktan oldugunu herkes biliyor cok istiyorsan kendin tat millete oneri yapma sende kalsın onerilerin
KENDİNE ZARAR VERMEYEN ŞEYLERDEN TATMALISIN BENCE BEN ÖYLE ANLATMAK İSTEDİM OK
candy_candy_me
17.11.2007, 17:19
paylaşım için saol...
Çok Güzel Bir Konuya Deginmişsin Ustam , Şu Zıkımı İçmeyin İçiyorsanızda İçip Trafige Çıkmayın Lütfen!...
badboy__55
23.02.2008, 19:25
her gece bi büyük rakı içmeden eve gitmem şimdiye kadarda arabayı çizmedim bile
Gardaş Olmayacak diye birşey yok...
ssçerkez
23.02.2008, 22:47
NE GÜZEL ÖRNEKLER VERİYOSUN BE KARDAŞ HER GECE İÇMEDEN EVE GİTMESSİN BU FORUMA EN SIK KATILANLARIN YAŞLARI 18 BİLE DOLDURMAMIŞ SEN KÖTÜ BİR ŞEYİ İYİYMİŞ GİBİ ÖRNEK VEREMESSİN PAYLAŞIM PAYLAŞIMDA KÖTÜ ŞEYLERİN PAYLAŞIMI VE ÖNERİLMESİ BİR YERE KADAR .ÖZELLİKLE KENDİNİ KANITLAMA YAŞINA YENİ GİRMİŞ İNSANLARA YAPILIRSA ÖNEREN KİŞİ BENİM GÖZÜMDE PKK LILARLA AYNI DEĞERDEDİR
alkole hayırda
Kim demiş alkol kötü diye ben herşeyimi ayıkken kaybettim :D
Çerkezoğlu
23.02.2008, 22:59
çekirgenin zıplama hikayesi yani... :rolleyes:
ssçerkez
23.02.2008, 23:01
alkole hayırda
Kim demiş alkol kötü diye ben herşeyimi ayıkken kaybettim :D
KARDEŞ YAŞIN KAÇ ACABA BÜYÜKSEN EYWALLAH
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.