Orijinalini görmek için tıklayınız : Radara Yakalandınız!
çılgın-sedat
26.11.2006, 19:46
biz ramazan bayramında köye gidiyorduk ve bizde öyle bir hızla gidiyorduk yollarda boşdu hemen hemen 160 vardık amasya tarafında meğersem polisler yolda ağaçların arasınada gizleniyorlarmış bir de baktık polisin biri bize dur işareti yapıyor ve biz polisi görünce durduk birde geldi radara yakalandınız dedi ve hemen ceza yı yazdı 188 ytl imiş bizde cezayı verdik ve yola devem ettik aradan 10 dk sonra yine çok hızlı gidiyorduk ve SUŞEHRİ ye gelmemize 15 dk lik yol vardı yine bir polis yine bir radar polis diyor cezayı ver bizde yine bir 188 ytl verdik
ya bu radarı kim çıkardı ya
Demekki Neymiş ???
Şehirler arası yolda 90km/h ı geçmeyecekmişiz.
SIVASRAP
26.11.2006, 20:30
ama kardeş sizde uslanmamışsınız iki adet 188 yazık olmuş...neyse geçmiş olsun :)
aykut-akay
26.11.2006, 23:50
eee bizde burda cekiyoruz radari cilesini
alamnyada cezasi büyüktür
burda aracin icinde veya kaldirim üzerine kurarlar sen hizli gecersen flas patlar kirmizi bir flas ondan sonra evine posta ile ceza gelir
çılgın-sedat
28.11.2006, 13:35
Demekki Neymiş ???
Şehirler arası yolda 90km/h ı geçmeyecekmişiz.
101 miş kardeş hız sınırı
Çerkezoğlu
28.11.2006, 13:44
şehirler arası yolda da 90 km çekilmez ki yaa
SivasLady
28.11.2006, 17:13
eee bizde burda cekiyoruz radari cilesini
alamnyada cezasi büyüktür
burda aracin icinde veya kaldirim üzerine kurarlar sen hizli gecersen flas patlar kirmizi bir flas ondan sonra evine posta ile ceza gelir
bende bir kere radara yakalandim :(
isteydim kardesim tel. aciyor
ablaaaa resmini cekmisler eve kadar yollamislar
:rolleyes: bende diyom kim nerde niye cekti acaba
sonra basladi gülmeye neymis radara yakalanmisim :confused:
insaf yaaa millet hizli hizli gidiyor ceza yemiyorlar
ben 30luk yolda 39 gitmisim hemen ceza kesmisler :mad:
15 EUR = 29YTL ödedik artik resimi görüsün :p
bizim akraba yurtdisindan bmw ile gelirken yakalaniyor 244 km ile baya bi para ödemisti artik yeni bi kural var herhalde ne kadar hiz o kadar parami yoksa o eskidenmiydi
SivasLady
03.12.2006, 10:18
bizim akraba yurtdisindan bmw ile gelirken yakalaniyor 244 km ile baya bi para ödemisti artik yeni bi kural var herhalde ne kadar hiz o kadar parami yoksa o eskidenmiydi
eskidendi ve halende öyle
sinirli yerlerde fazlasini hesap ediyorlar
ona göre ceza kesiyorlar
sehirler arasinda 90 i gecme.sehir icinde 30 u gecme.eee o zaman sinirlama koyun kardesim butun arabalara.hic biri 90i gecmesin.hiz sinirlayici mecbur hale getirilsin butun araclarda.o zaman herkes rahatlar.ha size bir animi anlatayim kisaca.turkiyeye gelmis iki sene once.istanbuldan babamlarida alip sivasa gidiyorduk.sakarya duzlugunde babamin tempra 2.0 i ile 170 km ile giderken arkamda kocaman bir sellektor hissettim ve inanilmaz abartili bir sesle havali korna.....hemen saga sinyal verdim ve dikiz aynasina bakarak yavas yavas saga cektim.yanimda gecen neydi biliyormusunuz.mitsubishi prenses otobus.yani sen simdi o otobus soforune deki 90 km yi gecme))) sana cevabi ne olucak bakalim.selamlar
çılgın-sedat
03.12.2006, 18:48
sehirler arasinda 90 i gecme.sehir icinde 30 u gecme.eee o zaman sinirlama koyun kardesim butun arabalara.hic biri 90i gecmesin.hiz sinirlayici mecbur hale getirilsin butun araclarda.o zaman herkes rahatlar.ha size bir animi anlatayim kisaca.turkiyeye gelmis iki sene once.istanbuldan babamlarida alip sivasa gidiyorduk.sakarya duzlugunde babamin tempra 2.0 i ile 170 km ile giderken arkamda kocaman bir sellektor hissettim ve inanilmaz abartili bir sesle havali korna.....hemen saga sinyal verdim ve dikiz aynasina bakarak yavas yavas saga cektim.yanimda gecen neydi biliyormusunuz.mitsubishi prenses otobus.yani sen simdi o otobus soforune deki 90 km yi gecme))) sana cevabi ne olucak bakalim.selamlar
çok güzel yol bomboş gelde bu yolda hız yapma hızlı gidincede radar süprizin yaparlar
biz ramazan bayramında köye gidiyorduk ve bizde öyle bir hızla gidiyorduk yollarda boşdu hemen hemen 160 vardık amasya tarafında meğersem polisler yolda ağaçların arasınada gizleniyorlarmış bir de baktık polisin biri bize dur işareti yapıyor ve biz polisi görünce durduk birde geldi radara yakalandınız dedi ve hemen ceza yı yazdı 188 ytl imiş bizde cezayı verdik ve yola devem ettik aradan 10 dk sonra yine çok hızlı gidiyorduk ve SUŞEHRİ ye gelmemize 15 dk lik yol vardı yine bir polis yine bir radar polis diyor cezayı ver bizde yine bir 188 ytl verdik
ya bu radarı kim çıkardı ya
gecmis olsun kardes ama bilmedigin bisey var eger tekrar olursa aklinda bulunsun. Trafik te yedigin ceza birgünlüktür o gün icinde ayni suctan ceza yiyemezsin,keske ikinci durdurduklarinda önceki cezayi gösterseydin,degisik bi kanun ama öyle
gece radar olmaz bi yere gideceğiniz zaman gece gidin radarsız :D o daha iyi bence
SIVASRAP
11.12.2006, 01:07
çok şükür şimdiye kadar radara yakalanmadık
aykut-akay
11.12.2006, 02:02
gece radar olmaz bi yere gideceğiniz zaman gece gidin radarsız :D o daha iyi bence
türkiyede dogru olabilir ama buralarda gece karanliginda bile radara yakalinirsin yani test edildi onaylandi:D :D
aykut-akay
11.12.2006, 02:08
AKLIMA GELEN RADARLARIM
ILK EHLIYETIM YENI IKEN 50KM LIK YOLDA 60KM::::30€ sanirim
100 luk yolda 130 la...... 30€ (otoban)
120lik yolda 150 ile.... 105€ (otoban belcika)
50 lik yolda 80 le bu gelmedi gelseydi ehliyete bye derdim
tabi benlardan haric 4-5 tane daha var ve park ve kemer cezalarida cabasi
2veya3 sefer kemer icin verdim 30€
park cezalarida yerine göre 15€--dan 50-60€ kadar var
söförlük yaparsan mecbur yakalaniyorsun
ertan-eee
11.12.2006, 17:31
ne kötü bişey ya ceza :(
SIVASRAP
11.12.2006, 17:59
türk polisi kurnazdır gecede oluır
Çerkezoğlu
11.12.2006, 18:26
Almanya'da emniyet kemerine bile hassasiyet varmış,bizim sitede var mı acaba,Türkiye'de bu sebepten dolayı ceza yiyen??
BY_KARA_58
16.12.2006, 11:33
benim amca da mercedes 280 se den donme 250 d var motor yeni degisti ankaradan gelirken radara yakalandik...polis geldi beyefendi 128 ile radara yakalanmisiz amcam hayir dedi olmaz olurmu beyefendi elimizde kayitlar var amcamin cvp:
_ben 140 dan asagi dusmedimki :D
SIVASRAP
16.12.2006, 12:17
haha amcanın cevap güselmiş :D:D
BY_KARA_58
16.12.2006, 13:03
bi keresinde de ankara kirkkale arasinda 403 le yarisiyoz radara yakalanmisiz bizi durdurdular otobus durmadi...devm dediler anlayamadim
SIVASRAP
16.12.2006, 13:07
eheuheuhe o nasıl iş ya :D:D
babasivasli
17.12.2006, 00:29
güzel bir cevap ya polisin cevabi neydi merak ettim
BY_KARA_58
18.12.2006, 08:32
polisi bilmem de kem kum den sonra ogle yemegine bagladık :D
hey_gary
15.01.2007, 12:39
244 mü??Abi radarı bırak valla canlarına yazık.Ve katılıyorum kim buldu bu radarı yaaa?:D:D:D
Bundan 4-5 yıL önce İstanbuLa giderken Bolu dağında 68 iLe giderken radar cezası yemiştik bu bana harbi dokunmuştu çünki o cezadan önce yakLaşık 190-200 seyrediyorduk hep o zaman yeme gel 68 ile giderken ye ne güzeL birşey :D
ehliyetsiz radara yakalandım ama bişi olmadı...ehliyet sormadı ruhsat sordu verdim bende 100kmh radara yakalandız falan dedi biras dil diöktük yırttık :)...ama o korkuyu bana sor sen :D
çılgın-sedat
06.05.2007, 01:00
ehliyetsiz radara yakalandım ama bişi olmadı...ehliyet sormadı ruhsat sordu verdim bende 100kmh radara yakalandız falan dedi biras dil diöktük yırttık :)...ama o korkuyu bana sor sen :D
o korluyu sen gel birde bana soor kardeş
Amca süper gerçekten :D:D:D.
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.