Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Dakika Golü
3 ay boyunca ehliyet kursuna gittim sınavlari ilk girişte geçtim tüm dosyalar hazır sertifikayi aldim arabayla emniyete gdiyordum dosyaları verip ehliyetimi alacaktım aynalı çarşının önünde durdurdu abi beni polisler 600 milyon ceza yazdılar ertesi gün ehliyeti aldim :(:(
adam son dakikada yapti 3 yildirda ehliyetsiz kullaniyordum arabayi iyim i :D
:D
SIVASRAP
27.11.2006, 02:00
valla kardeş ne diyim bilmiyorumki şaşkınlık içindeyim ne desem boş...:(
bu kadar olur yani...
sana ehliyet 1500 ytl ye patladı ozaman :)
valla ehliyet almaktan son anda vaz gececem bi yere gidiyom oraya git bi yere gidiyom suraya git tavsiye etmem baska yollardan alin bulun :D:D hehehehe
Hakikatende son dakika golü olmuş mustafa.
Sendekide iyi cesaret o kadar polisin olduğu yere ehliyetsiz girmek.
Bende ehliyetsiz çok kullandım ama biraz tedbirli davrandım.
SIVASRAP
27.11.2006, 16:47
böyle bişey insanı çok üzer ya sen o kadar sür sür tam ehliyeti almaya gideken polisler durdursun :(
Sanssızlık :)
neyse en azından simdi rahat rahat gecersin :)
HakkıTİMUÇİN
27.11.2006, 17:04
Ehliyeti aldın ya..Artık hayatta durdurmaz seni polisler..
Çerkezoğlu
27.11.2006, 18:22
hakkaten şanssızlıkmış...
ama ehliyeti olupta gezmek ne kadar rahattır şimdi senin için
Bende diyorum acaba ehliyet almaya giderken polis falan cevirirmi neyse daha ehliyeti almadım ama ehliyeti almaya giderken otbüse bincem :F
Bende diyorum acaba ehliyet almaya giderken polis falan cevirirmi neyse daha ehliyeti almadım ama ehliyeti almaya giderken otbüse bincem :F
Sen paşalar gibi otobüs vasıtasıyla git.
Ehliyeti al olayın şokundan kurtul.
Sonra sabaha kadar araba.
Ehliyeti aldım 2 ay sonra birini solladım şikayet etmişler trafigi tehlikeye attın diye bi 49 milyonda öyle yedik :D
Şenol Usta
27.11.2006, 19:48
kardeş gecmişolsun gerçekten büyük şansızlık.
ehliyeti hakkazandığına dağir bir belge falan yokmuydu.
yada sertifikanın yasalbir gecerliliği yokmu.
Ehliyeti aldım 2 ay sonra birini solladım şikayet etmişler trafigi tehlikeye attın diye bi 49 milyonda öyle yedik :D
Senin sayende ülkemizde yeni karayolları yapıldı çok saol.
babasivasli
27.11.2006, 21:18
arkadas sende sans yok ama sende biraz anormal kullaniyon benim gibi burda millet radara düstü kaza yapti kirmizida gecti yeniden ehliyet yaptilar bende trafikte cok dikkat cektigim icin bende yeniden ehliyet yaptim sansmi var bende??
Sen paşalar gibi otobüs vasıtasıyla git.
Ehliyeti al olayın şokundan kurtul.
Sonra sabaha kadar araba.
Yalcın abi şu lafın bitirdi gene benii Sonra sabaha kadar araba off offfffffffffffffffffff!!!!!:(
Valla ne yapalim bizdede şans yok. Aslında çok vukuaat varda şimdi burda polis falan olur izimi bulurlar boşver :)
çılgın-sedat
28.11.2006, 13:37
habiden son dk golü olmuş yav
acı olmuş abi yaaa neyse geçmiş olsun :D ehliyetinde hayırlı olsun bu arada
heart_breaker
12.12.2006, 21:19
geçmiş olsun.
cidden çok şanssızmışın.
dün izlediğim bi haber de artık ehliyetler tüm işlemleri halledilip eve postalanıcakmış :)
walla ben sigortacıya 10 ytl verdim ehliyeti 5 gün önce aldım normalinden almaya giderken polis çevirdi. abi ehliyetimi sigortacıda unuttum dedim hemen gittim aldım.:D
gözün açık olacak böyle durumlarda:D
polis benden uyanık çıktı ama artık benden bundan sonra ceza yemiyorum bi bildigimizz var artık :)
o bildiğin bi torpil gibi geliyo bana:D
o bildiğin bi torpil gibi geliyo bana:D
Artık Ehliyeti var.
hayırlı olsun ozaman. kazasız belasız günlerde kullan.
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.