Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen C4 Sedan
Heaton!!!
25.06.2008, 16:35
Arkadaşlar herkesin fikrini öğrenmek istediğim alacak olanlarada tavsiyede bulunmak istediğim bir konu bu önce sizden Citroen bu yıl pazara sürdüğü Citroen C4 sedan iki ay önce şenel plazadan aldık sahip olanların fikirlerini görenlerin duyanlaraın düşüncelerini ve almak isteyenlerin mutlaka benden aracın + larını ve - lerini dinlemelerini istiyorum fikirleriniz bekliyorum.
///quattro
26.06.2008, 00:26
benim tercihim c4 te hatchback
bende c4 HB HDİ var aracın tipi ve motoru çok hoşuma gidiyor. 110 hp 240 nm tork a sahip eğer sizdeki de dizelse motoruna güvenmelisiniz. yalnız aracın içindeki malzeme kalitesi nedense düşük. kolay yıpranıyor. Klima kullanımı kolay. Hız sabitleyicisi çok işe yarıyor , kolay alışıyorsun. Bence aracın eksiği ibresinin olmaması. Yakıt derdine düşülecek bir araba değil. Dizel motorlar arasında en az yakanlar arasında. öğrenmek istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmak isterim
Heaton!!!
27.06.2008, 05:32
yok zaten araca aynen sahibiz aracın işçiliği hiç hoşumuza gitmedi iç aksam uyduruk diyebilirm fransız ların türkiyeye gelen citroenleri arjantinlilere yaptırmalarının azizliği bence aracın motoruna gelirsek 1.6 hdı motoru kullanan peugeot citroen gerçekten kusursuz yakıt tasarrufu ve güç sağlıyor motora azıcık baktığımızda parçalarda peugeot amblemi görebiliyoruz aynı durum 407 içnde geçerli tempomat özelliği yakıt tasarrufunu maksimum düzeye çıkarıyor aracın bizi en çok üzen yani içi dedimya kadife kumaş o kadar narinki hemen yıpranıyor klima performansta pek düşüklük sağlamıyor genel olarak sedan yeni çıkan bir modeli c4 ün ama başarılı diyebilirim içinin bu denli kötü olmasıda kötü bi tecrübe edinmemize sebep oldu
bu arada frk komşuyuz sanırım :D:D
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.