Güner
07.10.2006, 04:40
10 yıldır ehliyetim var ve aktif bir şekilde araç kullanıyorum.
Bu 10 yıllık aktif trafik hayatım içerisinde sadece 1 kez trafik cezası aldım.
Onda da kabahat arabamın km göstergesinde.
Arabamı aldığımda km göstergesi hiç çalışmıyordu.
Sivasta yaptırdım. Daha doğrusu yaptırdığımı sandım.
Çalışıyor gibi görünüyordu ama hızı az gösteriyormuş. Ben hiç farkında bile olmadım.
Aracın km göstergesini yaptırdıktan yaklaşık 1 sene sonra bir yere giderken yolda radar olduğu haberi geldi ve ben hızımı 80 e düşürdüm.
Neyse polis sağ çek canım diye işaret etti. Ben şaşırdım :eek: içimden ya ben 80 i geçmedimki diyorum ama durdurdu polis.
Efendim 103 ile radara yakalandınız demesinmi :D
Gel de dert anlat işte Düşündüm taşındım polise verilecek hiçbir cevabın mantıklı olmadığına karar verip cezama razı oldum.
Abiminde arabası var. Polis haklımıydı haksızmıydı deneme yapalım dedik. İkimiz yanyana iki arabayla yola çıktık. Daha sonra ben km göstergesini 80 e getirdim abimle aynı hıza ulaştık ve durduğumuzda abimin söylediği şey ile polisin söylediği aynı çıktı :D
Gösterge çalışıyodu ama hızı az gösteriyordu. Olan oldu.
İşin garip tarafı Benim prensibimdir şehirler arası hep 95 km hızla giderim.
Allah bilir benim km göstergesi 95 teyken ben kaç km hızla gidiyordum acaba
Bide o 1 yıl içerisinde başka radara yakalanmamam da denetimlerin yetersiz olduğunu ortaya çıkarıyor. Beni ancak 1 sene de yakalayabilmişler yani :D
Bu 10 yıllık aktif trafik hayatım içerisinde sadece 1 kez trafik cezası aldım.
Onda da kabahat arabamın km göstergesinde.
Arabamı aldığımda km göstergesi hiç çalışmıyordu.
Sivasta yaptırdım. Daha doğrusu yaptırdığımı sandım.
Çalışıyor gibi görünüyordu ama hızı az gösteriyormuş. Ben hiç farkında bile olmadım.
Aracın km göstergesini yaptırdıktan yaklaşık 1 sene sonra bir yere giderken yolda radar olduğu haberi geldi ve ben hızımı 80 e düşürdüm.
Neyse polis sağ çek canım diye işaret etti. Ben şaşırdım :eek: içimden ya ben 80 i geçmedimki diyorum ama durdurdu polis.
Efendim 103 ile radara yakalandınız demesinmi :D
Gel de dert anlat işte Düşündüm taşındım polise verilecek hiçbir cevabın mantıklı olmadığına karar verip cezama razı oldum.
Abiminde arabası var. Polis haklımıydı haksızmıydı deneme yapalım dedik. İkimiz yanyana iki arabayla yola çıktık. Daha sonra ben km göstergesini 80 e getirdim abimle aynı hıza ulaştık ve durduğumuzda abimin söylediği şey ile polisin söylediği aynı çıktı :D
Gösterge çalışıyodu ama hızı az gösteriyordu. Olan oldu.
İşin garip tarafı Benim prensibimdir şehirler arası hep 95 km hızla giderim.
Allah bilir benim km göstergesi 95 teyken ben kaç km hızla gidiyordum acaba
Bide o 1 yıl içerisinde başka radara yakalanmamam da denetimlerin yetersiz olduğunu ortaya çıkarıyor. Beni ancak 1 sene de yakalayabilmişler yani :D