PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük SivasTuning Buluşması!

RüStü ElmaS
30.12.2006, 01:25
Sivas`ta Büyük SivasTuning Buluşması!

Arkadaşlar SivasTuning olarak gün geçtikçe büyük bir hızla büyümekteyiz.

Artık Sivas' ta büyük bir buluşma yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum.

Bu büyük buluşma için ise en uygun zamanın ise yaz tatili olduğunu düşünüyorum.
Hem yurtdışından gelenler hemde yurtiçinden Sivas' a tatile gelenler bu büyük SivasTuning buluşmasında buluşabiliriz.
Böylece Sivas dışında yaşayan Otomobil tutkunlarınıda Sivas' a çekmiş oluruz.
Önümüzde 7 ay gibi bir süre var. Bu süre zarfında güzel bir organize düzenleyebiliriz.
Bu buluşmamızı güzel bir organizeyle hep beraber inşallah gerçekleştireceğiz.

Benim bu organizede olması gerektiğini düşündüğüm şeyler şunlar.

1. SivasTuning standı
2. Müzik (bunun için Sivaslı sanatçı ve Sivaslı bir Müzik gurubu olması gerekir) (Gönüllü Sanatçılar ve Müzik gurubu)
3. Sponsor standları
4. Sivas Standı (Sivas şehrini tanıtan bir stand) Bunun için belediyenin ve valiliğin bize yardımcı olacağına inanıyorum).
5. Sivasspor standı (Burdada Sivasspor' dan yardım alınabilinir) .
6. Yiyecek ve İçecek Standları
7. .....
8. .....

Bunlar ilk aklıma gelenler.

Sizlerinde fikirlerini bekliyoruz.
Bu büyük buluşmada neler olmasını istersiniz?
Bu büyük buluşmanın Sivas' ın neresinde olmasını istersiniz?
Tabiiki Sivas medyasının yanısıra bizlerde burada çekilen tüm fotoğrafları internette yayınlayacağız.

RüStü ElmaS
30.12.2006, 02:13
Bu buluşmamız içinde şöyle ilginç bir isimde bulabiliriz.

Bu buluşmamızın isminin ne olmasını istersiniz?

Bir kaç örnek:

SivasTuning Yaz Organizesi
SivasTuning Yaz Buluşması
SivasTuning Mega Buluşma
SivasTuning MotorShow

Bunlar benim ilk aklıma gelenler.

Sizlerin fikirlerini bekliyoruz.

SIVASRAP
30.12.2006, 02:33
Ben şimdilik şunu söylüyüm eğer o zaman askerde olursam mutlaka izin alıp gelicem....

heart_breaker
30.12.2006, 10:50
valla çok güzel fikir..kesinlikle Sivas ta olucam o zaman

yeri öyle bi ayarlamalıyız ki arabalar ın yakın olması lazım.öle değil mi ?

By_MuHo
30.12.2006, 11:15
ilkin den güzell olamaz çünküü turuncu lantıs yokk

octavia037
30.12.2006, 11:17
rüştü abii kusura bakma bence de çok güzel olur amaa valiliğin ya da sami aydının öyle bi izin çıkarması zor izin vermezler onlar böyle bi organizasyonu kendimiz yapalım

Scapin
30.12.2006, 12:08
Herşey lantisle bitmiyor arkadaşım önemli olan oraya araclarla gidilmesi onlarla gidemeyenlerde var.

RüStü ElmaS
30.12.2006, 12:17
rüştü abii kusura bakma bence de çok güzel olur amaa valiliğin ya da sami aydının öyle bi izin çıkarması zor izin vermezler onlar böyle bi organizasyonu kendimiz yapalım

Dikkat ettiysen, ben sadece Sivas Standı yazdım, yani Sivas tanıtım broşürleri içeren bir stand anlamında.

Sivas dışında yaşayan ve Sivas'ı tanımayan Otomobil sevdalılarını Sivas' a çektiğimizde onlara Sivas broşürleriyle Sivas' ımızın güzelliklerini tanıtmak amacıyla düşündüm.

Tabiiki organizeyi bizler yapacağız.

SivasLady
30.12.2006, 16:09
bencede cok güzel olur
izinime denk gelirse mutlaka gelirim :D
tek arabami getiremiyecegim
izine arabayla gitmiyorum

ST YAZ ORGANIZESI
güzel bence

GoGo
30.12.2006, 16:52
çok güzel olacak inşallah.

HakkıTİMUÇİN
30.12.2006, 16:57
Güzel bir fikir..
Temmuz yada Ağustos ayı en uygun zaman.
Ancak bu oldukça kapsamlı ve organizesi zor bir plan.
şimdiden çalışmalara başlamak lazım. 7 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. burada en büyük görev Sivastakilere düşüyor. Birkaç Standın açılacağı bir toplantı için mutlaka YASAL İZİN alınması gerekir diye düşünüyorum.

Ayrıca bu işin Maddi yönüde çok önemli..
Sponsor bulunamaz ise oldukça külfetli bir iş olur.

Son olarak NİSAN 2007'de İstanbuldaki Tuning fuarına geniş bir katılım olursa bu toplantıda ST SİVAS YAZ BULUŞMASINIDA daha detaylı şekillendirebiliriz.

Şenol Usta
30.12.2006, 18:47
rüştü bey kendiniz,bizzat ilgilendiğiniz bir organizasyon olursa sonderece başarılı olacağından eminim.

Şenol Usta
30.12.2006, 18:52
SivasTuning Yaz Organizesi
SivasTuning Yaz Buluşması (bence en uygun isim)
SivasTuning Mega Buluşma
SivasTuning MotorShow

RespecT
30.12.2006, 19:51
İnşallah böyle bi organizasyon olur bende agustosta gidersem askere şubatta gidemezsem kesin gelirim :) öncelikle Böyle bi buluşma yapılacağının çok iyi reklamı duyurusu yapılmalı o zaman ilgi zaten yogun olur.

SIVASRAP
30.12.2006, 20:15
Abiler sponsor için ben sivastaki bi plazaya başvurmamız lazım bence opel taştanlarda bi yakınım çalıştığı için şansımı deniycem inşallah Fehmi ve Adnan taştan kabul eder :)

ALACA
30.12.2006, 20:28
Abiler sponsor için ben sivastaki bi plazaya başvurmamız lazım bence opel taştanlarda bi yakınım çalıştığı için şansımı deniycem inşallah Fehmi ve Adnan taştan kabul eder :)
Şu an için Sponsor arayışına girmek için Erken.
Şu an bize sponsor olacak kişiyede fazla bir şey kazandıramayız.

İlerleyen zamanlarda Ciddi Bir Sponsorla anlaşıp yolumuza devam etmeliyiz.

SIVASRAP
30.12.2006, 20:40
oke Yalçın sen bilirsin

heart_breaker
30.12.2006, 22:02
herşeyi ilerleyen zamana bırakmayalım bence, daha sonra sırtımıza külfeti biner..yalçın abi dediğin sponsor meselesi için söylemiyorum..izin meselesi için dilekçeler yazmalıyız..belediye halkla ilişkilere mesela..2 stajer arkadaşm var orda..yardımcı olacakları kanısındayım

ALACA
30.12.2006, 22:08
Belediye Başkan Yardımıcısını tanıyorum.

Tamamda Biz izini sadece Belediyedenmi alcaz? Emniyetten de izin almamız gerekecek.

Tamam izinleri aldık hangi yolda yarışcaz? Kayseri caddesini Kapatırlarmı sanıyorsunuz. İstekleriiniz çok güzel ama kendinize biraz daha ulaşılabilir hedefler seçin.

Zamana bırakıp ertelediğimimi düşünüyorsunuz?

heart_breaker
30.12.2006, 22:28
Belediye Başkan Yardımıcısını tanıyorum.

Tamamda Biz izini sadece Belediyedenmi alcaz? Emniyetten de izin almamız gerekecek.

Tamam izinleri aldık hangi yolda yarışcaz? Kayseri caddesini Kapatırlarmı sanıyorsunuz. İstekleriiniz çok güzel ama kendinize biraz daha ulaşılabilir hedefler seçin.

Zamana bırakıp ertelediğimimi düşünüyorsunuz?

nasıl olucak koy bi yol izleyelim mod sensin

heart_breaker
30.12.2006, 22:29
ayrıca şu an yarış nerden çıktı? :)

Biralem
30.12.2006, 22:37
cidden ya yalcın bu yarıs işi nerden cıktı güzel güzel uslu durmak varken yarısı cıkarma hayırlısı olur insallah

SIVASRAP
30.12.2006, 22:49
yarış izni çok zor bence pist yok piste benzer biyerde yokki:D

RespecT
31.12.2006, 00:43
Aslında yarış iyi bir fikir. Çok iyi düşünmüşsün yalçın Birde ona güzel bi yol bul. İnşallah yapabiliriz bişeyler.

VecTraTöR
31.12.2006, 00:51
bence bu olay için en uygun yol havaalanının giriş düzlüğü kopar koparabildğin kadar sefer olmayan bir güne denk getirirsek o yol iş yapar derim ;)

babasivasli
31.12.2006, 01:01
arkadaslar herkes fikrini söylesin bu is icin sivasda bulunan aktif bir arkadas bu yalcin olabilir olaylari organize etsin benim fikrim orda olmayacagim icin üzügünüm

RespecT
31.12.2006, 01:06
Zaten yalçında sivasta degil ki

RüStü ElmaS
31.12.2006, 01:19
Arkadaşlar,
nerden çıktı bu yarış işi?

Biz normal bir şekilde bir ST Tuning organizesi düşünüyoruz.

Yarış için, hemen ilk buluşmada çok erken.

İleride olabilir, ama şu an için ona hazır değiliz.

babasivasli
31.12.2006, 01:25
arkadaslar herkes fikrini söylesin bu is icin sivasda bulunan aktif bir arkadas bu yalcin olabilir olaylari organize etsin benim fikrim orda olmayacagim icin üzügünüm
o tarihlerde yalcinin okulu olmuyo ve yanlis bilmiyorsam sivasda olacak yani ben yalcin dedim ama baska bir arkadasda olabilir aktif yani kisaca agzi güzel laf yapan bir arkadas demek istedim
bu arada rüstü abime katiliyorum yaris icin erken degilmi arkadaslar

heart_breaker
31.12.2006, 08:11
erken olmasa da kar lastiklerle kalkmak falan uzun iş

ALACA
31.12.2006, 09:54
ayrıca şu an yarış nerden çıktı? :)
İzin alınması gerektiğini söyleyen sizdiniz şimdi ne oldu????

heart_breaker
31.12.2006, 17:08
ona tamam bişe demiyorum bendim bunu msn den konuşmuştuk ama şu an stand davasındayız

korkmazlar_58
31.12.2006, 17:52
elimizden geldigince gelmeye calışcağaz

RespecT
31.12.2006, 20:57
En iyi yer bence kongre binasinin bahcesi en güzel yer olur bence:)

SIVASRAP
31.12.2006, 21:10
oraya birsürü araba biraz zor sığar hemde kolay kolay izin vereceklerini sanmıyorum benimde aklıma geldi ama

heart_breaker
31.12.2006, 21:56
temiz olsa bu stand tanıtım broşür vb. işleri için yenişehir fuar alanı çok uygun olur

RespecT
31.12.2006, 23:30
Ama böyle bi fuar yada gösteri için daha fazla modifiyeli araba olması gerekmez mi kendi aramızda bi buluşma olsa anlayacamda halka açık halkın davetli oldugu bi buluşmada fazla bi döküman veya modifiyeli araç olmazsa St adına kötü bi durum yaşanmasın ? Var mı ki bu kadar çok modifiyeli araç ?

babasivasli
01.01.2007, 00:10
kongre binasinin yani süper ama arkadasa katiliyorum bu yeri aldigimizda cok kalite araclarimiz olmasi lazim yani tuningli araclarimiz olmasi gerek dimi fuar alanida iyi olur secim sizin

ALACA
01.01.2007, 01:10
Arkadaşar Yeni Şehir Fuar alanıda çok güzel bir yer, Fakat şehir dışında bir yerde olması için reklam yapmamızda gerekir.

Fuar olduğunda açık alanda bizde izin alarak İlgi çekecek arabaları ST çatısı altında tanıtabiliriz.

VecTraTöR
01.01.2007, 02:17
Arkadaşlar,
nerden çıktı bu yarış işi?

Biz normal bir şekilde bir ST Tuning organizesi düşünüyoruz.

Yarış için, hemen ilk buluşmada çok erken.

İleride olabilir, ama şu an için ona hazır değiliz.

aynen katılıyorum abi ilk buluşma olmasa bile tüm engellerin kalktığını düşünsek bile kışın yapılacak bir iş değil 0'a yakın derecelerde kalkış yapmak motoru katletmekten başka birşey değil bence :(

SIVASRAP
01.01.2007, 02:31
arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır 2 sene önce Rally-D Orient vardı sivasta Pİt Stop yaptıkları yer vardı yeni şehirde bence orası çok uygun kesin ogün orda olanlarınız vardır sivastaki modlu araçlarda bi anda orta toplanmışdı ve taa o zamandan ben sivasta bi ışık gördüm açıkcası

RespecT
01.01.2007, 12:13
Bence sivasta stand veya fuar açacak kadar modifiyeli araç yok.

HakkıTİMUÇİN
01.01.2007, 16:57
Arkadaşlar bir kaç yanlış anlaşılma var galiba..
öncelikle bunlara bir açıklık getirmeye çalışayım..

Not. burada yazdıklarım sadece şahsi fikirlerimdir. Ukalalık olarak algılanmasını istemem
1- Buluşma kışın değil yazın olması planlanıyor. (temmuz yada Ağustos 2007)
2- İzin gerekliliğini ilk ben yazmıştım ancak bu YARIŞ izni değildi. Toplanmak için ve stand açmak içindi.

Ve bu buluşmanın başarılı olması için şimdiden acil olarak yapmamız gereken şeyler var..

En önemli iş Bu buluşmayı organize edecek bir başkan ve birkaç kişiden oluşan bir EKİP kurmak.. Bu ekip şu an aklıma gelen çalışmaları şimdiden yapmaya başlamalıdır

1- Buluşma tarihini ve yerini tespit etmek.
2- Gerekli izinleri almak
3- Buluşmadaki aktiviteleri en ince detayına kadar hazırlamak ÖRNEK
- 10:00 - 11:00 buluşma ve tanışma
- 11:00 - 12:00 standları ziyaret
- 12:00 - 13:00 konuşma ve basın açıklaması (basın gelirse)
- 13:00 - 14:00 öğle yemeği
- 14:00 - 15:00 katılan araçlarla toplu sivas turu
- 15:00 vedalaşma VS VS VS.. Gibi
4- Ekipteki insanlarla görev dağılımı yapmak
5- buluşma maliyetinin nasıl karşılanacağına karar vermek (sponsor bulmak veya herkesin masrafı bölüşmesi )
6- Modifiyeli veya modifiyesiz araçların ve katılımcıların listesini çıkarmak (bu kadar reklam yapıp buluşma günü 3-5 araç ve 5-10 kişi ile toplanmak sanırım pek hoş olmayacaktır)

yapılacak olan işler gelen fikirlere göre dahada detaylandırılabilir. Ancak yine Altını çizerek yazıyorum; En öenmlisi bir an önce bu buluşmayı organize edecek bir EKİP oluşturmamız gerek.. Yoksa yaza kadar burada fikir alışverişinde bulunur bir arpa boyu yol alamayız...

SIVASRAP
01.01.2007, 17:32
hakkı abi gerçekten güsel düşünmüşsün

heart_breaker
01.01.2007, 18:57
düşünce çok güzel özellikle de ekip fikri.harika

StyLo
01.01.2007, 23:23
Bencede GüzeL oLur Rüştü Abiye Sölediği Herşey Hakkında Katılıyorum Bende Sivasta Olursam Gelirim Kesin...!

ST YAZ ORGANIZESI Bencede GüzeL

Albay
01.01.2007, 23:33
bende düşüncelerimi ve bilgilerimi paylaşmak istiyorum.
toplantıda yarış yani drag için polis katiyen izin vermez ama drag olmazsada toplantının tadı kalmaz.bunun için işlek olmayan düzgün bi yol seçilmeli.
ayriyeten toplantı yapmak okadar kolay değil büyük sorumluluklar ister.
toplantı için baya bi gider olur.bu gideri karşılayacak sponsor çıkacağını sanmam ama giderleri kendimiz karşılaya biliriz nasılmı olacak.
güzelbi mekanda yemek verilmeli.tabi ücretli, mesela bu katılıma göre 25 ila 30 ytl arası olabilir.bunun bi kısmı yemek harcamalarına kalanınıda asıl toplantıya ayırmalıyız.
modlu araçlara gelince, sivastan 8-10 aracın katılacağını tahmin ediyorum şehir dışından ve yurt dışından gelen araçlarda eklenince bu sayı 10 ila 15 arası olabilir ki buda yeterli.
sivasspor ve sivasın tanıtımı bu toplantıda pek uygun olmaz.
kayseride olmasaydım bu konuyla daha fazla ilgilenirdim ama elimden sadece toplantılara katılmak geliyo.
bu arada birbirimize güvenmeliyiz yoksa hiç bişey yapamayız.
benim düşüncelerim ve bildiklerim bunlar.
daha ayrıntılı fikir alış verişinde bulunmak isteyen olursa
hero_1986_2@hotmail.com burdan konuşa biliriz.

RespecT
02.01.2007, 01:40
kısa bi fikir vereyim öylesi bir buluşmaya müzik en başta gereken bi eksik bunu gidermek çok büyük bi masraf gerektiriyor tabiki iyi bir ses sistemi isteniyorsa. Yani ilk sıradan başlamalıyız ilk ne yapacaz önce o kararlaştırılmalı bence hepsi bi anda olup bitmezki

Albay
02.01.2007, 01:51
sivasta hiç güzel bi ses sistemi olan araç yokmu.

RespecT
02.01.2007, 01:52
Araçta değil benim söyledigim fuar alanı için hazırlanmış büyük koloonlar ve ses sistemi diye düşünmüştü bulabilecez mi böyle bişey ? Sonra animatörler organizatörler yani

Albay
02.01.2007, 01:58
kardeş o dediğin kolonları yer ayarlandıktan sonra halledilir bence önce yer ayarlamalıyız.

Scapin
02.01.2007, 03:51
Herşeyi hallettik kaldı kolonları ayarlamamız en son düşünülecek şeyler en başa düşünülmüş bence güzel bir organizator firmasına başvurmak olacak sivasta war bir kac tane firma daha mantıklısı bu.

SIVASRAP
02.01.2007, 13:23
Önce düşünülücek şey yer bulmak kesinlikle

ALACA
02.01.2007, 13:51
Arkadaşlar çok güzel şeyler düşünüyorsunuz.
ST Büyük Yaz Organizasyonu çok ses getirecek buna eminim.

Dediğiniz herşey yapılabilir Stand ve Araç tanıtımı. Ama hangi arabayı tanıtacaz? Ya da Hangi dükkanının ürünlerini ve Çalışmalarını tanıtacağız?

Ses ve Görüntüleme sistemleri Işıklandırma sistemleri Dans gösterileri bunlar kolay ama maliyetli işler. Öneri sunmak yerine çözüm arayışına gidin.

by_facia
02.01.2007, 14:33
harika olur mekan çok önemli böyle organizasyonlarda

VecTraTöR
02.01.2007, 14:41
1- Buluşma kışın değil yazın olması planlanıyor. (temmuz yada Ağustos 2007)

yanlış anlamışım özür dilerim bayram buluşmasında yarış düşünüldüğünü sanmıştım

RüStü ElmaS
02.01.2007, 18:01
Arkadaşlar çok güzel şeyler düşünüyorsunuz.
ST Büyük Yaz Organizasyonu çok ses getirecek buna eminim.

Dediğiniz herşey yapılabilir Stand ve Araç tanıtımı. Ama hangi arabayı tanıtacaz? Ya da Hangi dükkanının ürünlerini ve Çalışmalarını tanıtacağız?

Ses ve Görüntüleme sistemleri Işıklandırma sistemleri Dans gösterileri bunlar kolay ama maliyetli işler. Öneri sunmak yerine çözüm arayışına gidin.

Galiba burda bir yanlış anlama var.

Arkadaşlara ben ilk yazımda sizlerin önerilerini bekliyorum diye yazmıştım, buna görede öneriler gelmektedir.

Biz şu anda burda önerileri görüşüyoruz.
Önerilerden sonra bizim için uygun ve mümkün olanları üzerinde çalışmalar yapılacaktır.

Önerileri toplamadan, neyin çözümü üzerinde çalışacağımızı herhalde görüşemeyiz.
Bunun için yeteri kadar zamanımız bulunmaktadır.

Herkes rahat olsun, bu organizenin altından rahat bir şekilde kalkacağız.

Albay
02.01.2007, 23:06
Herşeyi hallettik kaldı kolonları ayarlamamız en son düşünülecek şeyler en başa düşünülmüş bence güzel bir organizator firmasına başvurmak olacak sivasta war bir kac tane firma daha mantıklısı bu.

ne firması kardeş bizden iyi organizatörmü olur.

Albay
02.01.2007, 23:12
sivasta herhangibi tuning garajı,dükkanı,shop yok buna dayanarakta sponsorda olmaz çünki kimin malını tanıtacağız.
biz sadece st yi tanıtmalıyız.
bizim için önemli olan modlu araçlar ve sizlerin katkıları.
herşey birden bire olmaz yavaş yavaş bu yaz bi kaç dergiye çıkarsak ve kendimizden övülerek bahsettirirsek bu yeterli.

dediğiniz gibi organizatör firma işi olsun,sponsor işi olsun bunlar ancak sivasta parmakla gösterilir en az 20 aracın olması lazım ve bu araçların modunu yapan en az 2 rakip firma.

ertan-eee
02.01.2007, 23:35
Güzel fikirler var sivas için her türlü destege hazırım.

VecTraTöR
02.01.2007, 23:45
aynen katılıyorum hero ya bizim için ilk olması gereken en önemli şey kaliteli fotoğraflar çekip güzel bir toplantı yapıp bunları dergide sergilemek bundan daha iyi reklam olamaz bence

ertan-eee
02.01.2007, 23:48
herşey reklamda biter sonuçta ;)

Albay
03.01.2007, 00:08
hatta bide drag organizasyonu olsa daha çok ilgi görür.

RespecT
03.01.2007, 00:43
Yok o kadar uzun boyluda olmaz bence:D k

Albay
03.01.2007, 00:50
neden olmasınki bu her ilde yapılıyo.

ALACA
03.01.2007, 01:26
İlegal Olan Herşeye Savaş açtık.

RespecT
03.01.2007, 23:03
Yaw bizim bu drift drag dediğimiz işler o kadar kolay değilki adamların arabaları günlük bakım altında bizim memleketimiz soğuk kış memleketi ani kalkışlar motoru öldürür..!!

aykut-akay
03.01.2007, 23:37
cok güzel bir düsünce abi iyi bir tarih belirleyelimki gurbetcilerde katilsin

bykim
04.01.2007, 00:00
Yazin Allahtan Bir Sey Olmasa Memleketimdeyim

Bekleyin Yigidolar

TeaR
10.01.2007, 09:06
kesinlikle çok güzel olur güzel bi organizasyon ayarlanırsa..inşallah ayarlarıs abi...

SIVASRAP
10.01.2007, 11:07
kesinlikle çok güzel olur güzel bi organizasyon ayarlanırsa..inşallah ayarlarıs abi...

Yusuf olm nerelerdesin sen yaw ne msnde sin ne sitede...:eek:

kaanyildiz
11.01.2007, 18:27
üc hafta sonra falan olsa cok guzel olur cunku okul icin istanbuldayım

ALACA
11.01.2007, 18:29
Büyük SivasTuning Buluşması Organizasyonu Yaz mevsiminde düşünülüyor.

elnino
12.01.2007, 10:21
Büyük SivasTuning Buluşması Organizasyonu Yaz mevsiminde düşünülüyor.
yalcın yaz buluşmasından once bi buluşma daha yapalım bence herkes yüzyüze fikirlerini anlatır ve bişiler kararlaştırırız 7 ay bence cokta uzun bi sure diil simdiden calışmalara baslamalıyız

kaanyildiz
13.01.2007, 04:04
bencede yazdan once bi bulusma olsun ki ortaya daha somut seyler cıksın tabi bu benim gorusum yani en azından bu isi organize edecek ekip secilir ufak da olsa gorev dagılımı yapılır cunku yazın yapılacak bulusmada sesimizi herkese duyurmalıyız en azından tum sivasa

kaanyildiz
13.01.2007, 04:05
üc hafta sonra falan olsa cok guzel olur cunku okul icin istanbuldayım

ben ocak sonunda yapılacak 3. bulusmayı kastetmistim kusura bakmayın

üKa
21.01.2007, 23:16
sivaslı insanın buluştuğu yer sivas olursa o buluşma büyüktür.

yazımı okuyan herkese selam olsun.

/////ALPINE
22.01.2007, 12:35
selam arkadaslar
butun yorumları okudum benım fikirlerim sunlar:
oncelıkle yer konusunu aşalım bu yer yenı sehır fuar alanı yada eskı araba pazarı yerını bılırsınız orası olabılır
yarıs ıcın duzgun bır yol yok olanıda bıze vermezler
sonra katılımcı araclar daha onceden lıstelenmelı
ve reklam ıyı yapılmalı brosurler yanı en azından kucuk afişler halınde sokaklara yayılmalı
yemek meselesi bence bu mesele kişisel sorun olarak burakılmalı zaten o alanda yiyecek saglayacak insanlar kesın olacaktır
bu iş icin izin alınabilinmesi ve tam tefarruatlı sekılde konusulabılmesı ıcın yuzyuze gorusmeler yapılmalı ve cıddıye alınmalı maddi sorunlarda kımseden sponsorluk beklememelıyız kendı aramızda halletmelıyız paylasım olmalı ve en kısa surede bır araya gelınmelı bu iş bir kişiyle olunacak bir iş degil

ALACA
22.01.2007, 12:43
selam arkadaslar
oncelıkle yer konusunu aşalım bu yer yenı sehır fuar alanı yada eskı araba pazarı yerını bılırsınız orası olabılır
ve reklam ıyı yapılmalı brosurler yanı en azından kucuk afişler halınde sokaklara yayılmalı
yemek meselesi bence bu mesele kişisel sorun olarak burakılmalı zaten o alanda yiyecek saglayacak insanlar kesın olacaktır
bu iş icin izin alınabilinmesi ve tam tefarruatlı sekılde konusulabılmesı ıcın yuzyuze gorusmeler yapılmalı ve cıddıye alınmalı maddi sorunlarda kımseden sponsorluk beklememelıyız kendı aramızda halletmelıyız paylasım olmalı ve en kısa surede bır araya gelınmelı bu iş bir kişiyle olunacak bir iş degil

Çok haklısın Yarış organizasyonu dediğin gibi çok zor ayarlarız.

Amacımız yarışmak değil tanışmak.

Müsait olduğun bir zamanda kendini tanışma bölümünde tanıtırsan.

Hoşgeldin.

mondeoDs329
24.01.2007, 14:13
Arkdaşlar Tüm yazılanları okudum Birtaz Bana İlGinç geldi.6-7 ay sonrasına plan yapıyosunuz.bİz Kayseride TUnİng Cafe Açalım Dedik herşey Açıldı Cafe hazırlandı 1 hafta önceden reklamlar yapıldı.Belediyeden Emniyetten izinler Alındı.Fuar Oto park alanı kapattırıldı.Draglar Driftler yapıldı Polislerde Çok Güzel bir şekilde İzlediler.TV proğramcıları geldi çekim felan yapıldı.Birde TV de reklam yapıldı TuniNGCafe Hizmetinizde gibisinden.Sizde Güzel Bir park Alanı Ayarlayın.Bir kaçta oto Aksesuar'cı tanıdıklarınız vardır.Onlar İlede Konuşun Stand Açtırın.Sonra 1 haftada reklamlarınızı yapın.Eğer Bizim Gibi Drag Drift Gibi organizasyon yapacaksanızda belediyeden Ve Trafikten Gösterimiz var die izin alın Size yardımcı olacaklardır.
İnş.Güzel bir Organizasyon yaparsanız Katılıma Kayseriden de arkdaşları davet ederseniz gelmeye çalışabiliriz.
İYİ ÇALIŞMALAR

ALACA
24.01.2007, 16:39
Arkdaşlar Tüm yazılanları okudum Birtaz Bana İlGinç geldi.6-7 ay sonrasına plan yapıyosunuz.bİz Kayseride TUnİng Cafe Açalım Dedik herşey Açıldı Cafe hazırlandı 1 hafta önceden reklamlar yapıldı.Belediyeden Emniyetten izinler Alındı.Fuar Oto park alanı kapattırıldı.Draglar Driftler yapıldı Polislerde Çok Güzel bir şekilde İzlediler.TV proğramcıları geldi çekim felan yapıldı.Birde TV de reklam yapıldı TuniNGCafe Hizmetinizde gibisinden.Sizde Güzel Bir park Alanı Ayarlayın.Bir kaçta oto Aksesuar'cı tanıdıklarınız vardır.Onlar İlede Konuşun Stand Açtırın.Sonra 1 haftada reklamlarınızı yapın.Eğer Bizim Gibi Drag Drift Gibi organizasyon yapacaksanızda belediyeden Ve Trafikten Gösterimiz var die izin alın Size yardımcı olacaklardır.
İnş.Güzel bir Organizasyon yaparsanız Katılıma Kayseriden de arkdaşları davet ederseniz gelmeye çalışabiliriz.
İYİ ÇALIŞMALAR
Teşekkürler
Büyük Sivas Tuning Buluşmasına Yurt Dışından Farklı Şehirlerden gelecek Kişilerde olduğundan çok öncesinden konu açıldı, Yeni kurulduğumuz için organizasyonlarda çok eksiklerimiz oluyor,

Emre
24.01.2007, 21:42

Hem yurtdışından gelenler hemde yurtiçinden Sivas' a tatile gelenler bu büyük SivasTuning buluşmasında buluşabiliriz.
Önümüzde 7 ay gibi bir süre var. Bu süre zarfında güzel bir organize düzenleyebiliriz.

1. SivasTuning standı
2. Müzik (bunun için Sivaslı sanatçı ve Sivaslı bir Müzik gurubu olması gerekir) (Gönüllü Sanatçılar ve Müzik gurubu)
3. Sponsor standları
4. Sivas Standı (Sivas şehrini tanıtan bir stand) Bunun için belediyenin ve valiliğin bize yardımcı olacağına inanıyorum).
7. .....
8. .....

Tabiiki Sivas medyasının yanısıra bizlerde burada çekilen tüm fotoğrafları internette yayınlayacağız.

AKLIMA BİŞİ GELDİ AMA MANTIKLI OLUR MU?SİVAS GAZETESİYLE ANLASILSA GAZETELERE CIKARTILMASI BİRAS DAHA KALİTE OLMAS MI?BİLMEYEN VARSA ENAZINDAN BİYERLERE KADAR ULASIR...SİZCE:rolleyes:

SIVASRAP
24.01.2007, 23:04
bence Sivas gaztelerine çıkartırız kolay iş o :)

Emre
30.01.2007, 22:20
sadece düşüncemi ortaya koydum eren basit bir işmiş gibi yada saçma bulmus olabilirsin ama düşüncem bu

ALACA
30.01.2007, 22:34
sadece düşüncemi ortaya koydum eren basit bir işmiş gibi yada saçma bulmus olabilirsin ama düşüncem bu
Hayır canım neden Saçma olsun, Yerel Televizyonla yerel Gazetelerle temasa geçeceğiz. Bu şart.

heart_breaker
30.01.2007, 23:22
abi çok güzel olucak tv işi bence..

TeaR
31.01.2007, 13:25
hayırlısıyla o gün bi gelseydi :) bence süper olacak yaff sabırsıszlıkla bekliorumo günü...

OutlaW
31.01.2007, 15:45
Bence En ii İsim SivasTuning Mega Organizasyon

/////ALPINE
31.01.2007, 22:29
arkadaslar bilmem farkındamısınız ama zaman daralıyor kımseden tık yok bu işi son dakkaya burakacaz ve zorluk cekecez bir bulusup bence konusmamız lazım

ertan-eee
31.01.2007, 23:13
arkadaslar bilmem farkındamısınız ama zaman daralıyor kımseden tık yok bu işi son dakkaya burakacaz ve zorluk cekecez bir bulusup bence konusmamız lazım

fikirlerini sun baba dinleyelim!

SIVASRAP
01.02.2007, 01:32

emre yorumumu iyi okudunmu canım iyimisin senin fikrine destek verdim sen ne yazmışsın :D

filiz iletişim
01.02.2007, 09:43
arkadaşlar çok güzel bi organizasyon olacak umutsuzluğa kapılmayalım elimizden ne gelirse yardımcı olmaya hazırız.yerel basın konusuna gelince zaten sivasta fazla haber bulamıyorlar böyle bi organizasyonada balıklama atlarlar.

Emre
01.02.2007, 11:01
emre yorumumu iyi okudunmu canım iyimisin senin fikrine destek verdim sen ne yazmışsın :D

pardon ya karıstırdım :D kafa gitmiş benim...kusura bakma eren

/////ALPINE
02.02.2007, 03:54
gardas önce yazdım bir kac sayfa önce ama yine yazarım sorun deıl de bu organizasyon bizi gösterecek bir az acele edelim 2. aydayız bu 3-5-7 olacak

/////ALPINE
02.02.2007, 03:55
selam arkadaslar
böyle sunmustum kardesım fikrimi ertan-ee babacan

cemo58svs
05.02.2007, 16:29
kardes beledıye ve trafıkle ılgılı sorunları ben halledebılım ıstersen ozel mesaj at cevap olarak

cemo58svs
05.02.2007, 16:37
Kardeslerim Belediye Ve Trafik Bana Ait Siz Sadece Okey Verin

kankicann
08.02.2007, 01:52
Olur inşallah.. Biz de artık çocuklarımızla geliriz.. :D

HEREDOT58
09.02.2007, 20:47
BENİM BİRKAÇ SENEDİR DÜŞÜNDÜĞÜM BİR FİKİR VAR.KONGRE MUZESININ BAHÇESİNE STAND KURULMASI,SRT,SİPAS VB KANALLAR VEYA BÜYÜK KANALLAR CANLI YAYINDA ÇEKİM YAPSIN SUNUCU SIRAYLA LİSTEDEKİ OTOMOBİLLERİ OKUSUN GELEN ÖZELLİKLERİNİ MOTORUNU SES SİSTEMİNİ VB GÖSTERSİN BU 1 HAFTA SÜRSE,BU 1 HAFTA DA GÖSTERİLER YAPILSA RAP CİLER VB. AMA BU STAND A YURTDISINDAN GELEN KARDESLERIMIZ DE KATILSA.HEM MİSAFİRSEVERLİK HEM EĞLENCE HEM DE REKLAM OLUR BU SÖYLEDİKLERİMİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ SADECE BİR FİKİR BU...:cool:

streetrace
14.02.2007, 01:15
ewt rüştü abi gerçekten çok hoş olacagına inanoyorum scapin in dedigi gibi iş lantıs ta bitmiyo 4 tekeri var mı var sorun yok o zaman kesinlikle orda olacagım

DRİFTCİZADE_m58
14.02.2007, 16:14
ak evlerin orda boş bir arazi var köprüyü geçince yer olarak uygun olabilir bilenler var mı orayı

Emre
15.02.2007, 16:30
tarihler nezman belli olcak yer ayarlanır ama zaman daha önemli değil mi?hem zamana göre ayarlanmıs oluruz.

kaanyildiz
15.02.2007, 18:00
ak evlerin orda boş bir arazi var köprüyü geçince yer olarak uygun olabilir bilenler var mı orayı

kardes ak evlerin orası demissin tam olarak nereyi kastettin cunku ben esenyurtluyum belki yardımcı olabilirim ama neresi oldugunu anlayamadım

RüStü ElmaS
15.02.2007, 18:06
Tarih olarak 14.07.2007 Cumartesi veya 15.07.2007 Pazar günü olacaktır.

nirvana_gt
15.02.2007, 21:56
bence tarih cok uygun...
kendimide dusunursem Sivasta olma ihtimalim cok yuksek...:) hayırlı olsun...

bykim
15.02.2007, 22:38
Ist Ve Yakin Cevrelerdenn Gidecek Olan Varsa Otobus Tutalim
HEM GUZEL BIR ANIMIZ OLUR

DRİFTCİZADE_m58
17.02.2007, 13:16
kardes ak evlerin orası demissin tam olarak nereyi kastettin cunku ben esenyurtluyum belki yardımcı olabilirim ama neresi oldugunu anlayamadım
üniversite yolundan gel tren rayından geç raydan sonra ak evlere giden yolda küçük bi köprü varya hemen köprünün yanında boş arazi var işte ora

BekirBayrak
19.02.2007, 20:15
abi cok guzel bi fikir
sahsen ben SİVAS ta oldugum için bana vereceginiz her türlü göreve hazırım

kaanyildiz
20.02.2007, 00:46
üniversite yolundan gel tren rayından geç raydan sonra ak evlere giden yolda küçük bi köprü varya hemen köprünün yanında boş arazi var işte ora

yanlıs hatırlamıyosam orası normal tarla oraya arabaları indirmek zor gibi ayrıca tarla sahibi izin verir mi bide o var ama orası olsun derseniz ben elimden geleni yapmaya calısırım

DRİFTCİZADE_m58
23.02.2007, 14:55
yanlıs hatırlamıyosam orası normal tarla oraya arabaları indirmek zor gibi ayrıca tarla sahibi izin verir mi bide o var ama orası olsun derseniz ben elimden geleni yapmaya calısırım
tarla deil villaların projesinde sosyal tesis olarak geçiyor küçük küçük taşlar var mıcır mı ne deniyor. arabaları indirme derdi de yok çok rahat girilip çıkılabilir geniş güzel bi yer yani belediyeden izin alma derdi yok sadece villaların yöneticisinden izin alırsak yeter

maktroy
23.02.2007, 15:11
bence daha onumuzde cooook bulusma var heyecan yapmıyalım

BuLeNT
23.02.2007, 17:29
(((Müzik bunun için Sivaslı sanatçı ve Sivaslı bir Müzik gurubu olması gerekir,Gönüllü Sanatçılar ve Müzik gurubu)))
ben ayarlıyabilirim nede olsu meslegimiz tonmaisterlik

DRİFTCİZADE_m58
23.02.2007, 20:50
(((Müzik bunun için Sivaslı sanatçı ve Sivaslı bir Müzik gurubu olması gerekir,Gönüllü Sanatçılar ve Müzik gurubu)))
ben ayarlıyabilirim nede olsu meslegimiz tonmaisterlik
gardaş helal olsun sana... müzik grubu iyi olur ben bişey düşündüm bu site tuning sitesi. çalan müzik grubunun da müzik kolonlarınıda sivasın en güzel ses sistemini kullansak nasıl olur???:confused:

kaanyildiz
26.02.2007, 21:27
tarla deil villaların projesinde sosyal tesis olarak geçiyor küçük küçük taşlar var mıcır mı ne deniyor. arabaları indirme derdi de yok çok rahat girilip çıkılabilir geniş güzel bi yer yani belediyeden izin alma derdi yok sadece villaların yöneticisinden izin alırsak yeter

tamam kardes anladım dedigin yeri aslında orası uygun olur bizim icin sivasta bulunan arkadaslar gidip bakabilseler en azından yer sorununu halletmis oluruz

karadiş
01.03.2007, 14:44
Çok güzel bir fikir,eğer ağustos ayında olursa çok daha iyi olur.Çünkü ben İstanbul'da yaşıyorum.Güzel Sivasım an cak yazdan yaza gelebiliyorum.Bu sayade de forumdaki gardaşlarla
yüzyüze tanışmış oluruz.Selam ve dua ile

By_gK
01.03.2007, 17:42
çok güzel olur hatta otomobil firmalarından araç tanıtımı için davet falan edilebilir ne biliyim oto sistemleri üzerine çalışan yerler çok güzel olur

ST AUTO SHOW uygun olabilir

By_gK
01.03.2007, 17:46
ama en uygun yer olarak yenişehir fuar alanını tercih ederim dediğiniz yeri çok iyi biliyorum katılım çok olmaz oraya ama yenişehir fuar alanı hem geniş ara park edecek yerde çok
ulaşım zaten otobüs durakları orda en iyi yer bence orası

DRİFTCİZADE_m58
05.03.2007, 14:30
ama en uygun yer olarak yenişehir fuar alanını tercih ederim dediğiniz yeri çok iyi biliyorum katılım çok olmaz oraya ama yenişehir fuar alanı hem geniş ara park edecek yerde çok
ulaşım zaten otobüs durakları orda en iyi yer bence orası
fuar alanında izin almak sorun olabilir:(

HızTuTkuNu
06.03.2007, 18:51
Sivas tuningin ilk organizasyonu olduğu için gerçekten güzel hazırlanmak gerekir

HızTuTkuNu
06.03.2007, 18:55
rüştü abinin dediği gibi bi isim olması lazım
acaba
Sivas Tuning Sezon Açılışı gibi bişey olabilir mesela

ALACA
06.03.2007, 23:06
rüştü abinin dediği gibi bi isim olması lazım
acaba
Sivas Tuning Sezon Açılışı gibi bişey olabilir mesela
SivasTuning.com daha önce 2 Buluşması daha oldu.
Bir diğer buluşmamızda Nisan Sonunda olacak. ilk değil yani.

speed58
07.03.2007, 00:16
:cool: ARKADAŞLAR BENCEDE YARIŞ OLAYI MANTIKSIZ.EMNİYET BUNA İZİN VERMEZ ALLAH GÖSTERMESİN BİRİLERİNE Bİ ZARAR GELİRSE HERŞEY TEPE TAKLA OLUR.KAŞ YAPALIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMANIN ALEMİ YOK...BENİM FİKRİMCE EĞER YKM YANINDAKİ BOŞ ALANDA HERHANGİ BİR FALİYET BAŞLAMAZSA ORDA HEM ARAÇ TANITIMI HEMDE STANTLARLA İSTENİLEN TANITIMLAR YAPILABİLİR.BU İŞ İÇİN BÜYÜK ARAÇ PLAZALARINA YÖNELMEK EN AKILLICASI....TİCARET SANAYİ ODASIDA BU KONUDA FAZLASIYLA YARDIMCI OLABİLİR.ARAMIZDA SİVAS ESNAFINDAN ARKADAŞLAR VAR BİLDİĞİM KADAR GEREKLİ YERLERE DAHA RAHAT SES DUYURABİLİRLER.....:cool:

speed58
07.03.2007, 00:20
:cool: ARKADAŞLAR SİVASTUNİNG SİVAS TANITIM FUARI SİZCE NASIL OLUR...:cool:

RespecT
07.03.2007, 00:33
Daha önceki buluşmalarda hava hep soğuktu bu kez öyle olmayacagı için içerisinde Yaz olan bi başlıkta iyi olur bence Sivas Tuning Yaz Buluşması.

bu araba tanıtımı mı olacak yoksa üyelerin biribirini mi tanıması, her ikisi mi yada. daha cok neye hitap edecek acaba.

SIVASRAP
07.03.2007, 01:15
Her ikiside olur mutlaka çünkü çok daha kalabalık bir buluşma olacak arabalar bayağ olacak...En önemli çok eğlenceli geçeceği kesin ;)

RüStü ElmaS
07.03.2007, 01:17
Buradaki amacımız hem tanıtım, hemde buluşma olması.

Her ikisi içinde müsait bir durum.

İnşaallah, çok güzel bir buluşma olacak. Ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım.

RespecT
07.03.2007, 01:27
İnşallah öyle olur,
Sabırsızlanıyoruz ama, nerede olacağı bile henüz belli değil, şehir merkezine uzak olması bence ilgiyi azaltabilir, ve bu buluşma kaç saat sürecek yani akşamda organizasyon devam edecekmi, ışıklandırma falan olacak mı. Yoksa yine bir gündüz buluşması mı ? Güzel etkilikler olacak mı ya da canı sıkılan arkadaşlarımız buluşmadan hemen ayrılacak mı.:) Planlarınız nedir ?

SIVASRAP
07.03.2007, 01:34
Yaz'ın bir an önce gelmesini en çok bu yüzden istiyorum :)

Bu büyük buluşma her yönden süper olacak bütün şehirler bizi bilecek ne kadar iddali olduğumuzu görecekler...

Yaza bomba gibi düşücez İnşallah...:)

RüStü ElmaS
07.03.2007, 01:40
İnşallah öyle olur,
Sabırsızlanıyoruz ama, nerede olacağı bile henüz belli değil, şehir merkezine uzak olması bence ilgiyi azaltabilir, ve bu buluşma kaç saat sürecek yani akşamda organizasyon devam edecekmi, ışıklandırma falan olacak mı. Yoksa yine bir gündüz buluşması mı ? Güzel etkilikler olacak mı ya da canı sıkılan arkadaşlarımız buluşmadan hemen ayrılacak mı.:) Planlarınız nedir ?

Sorularında haklısın gardaş,
inşallah bunlar ileriki zamanlarda organize edileceğimiz konular.
Bunun için, burada sizlerinde teklifleri doğrultusunda hep beraber güzel bir organize yapacağız inşallah.

Merkeze yakın olması tabiiki çok güzel olacaktır. Bunun içinde araştırmalarımız devam etmektedir.

Sizlerin tekliflerini kesinlikle gözardı edilmeyecektir.

SIVASRAP
07.03.2007, 01:55
Daha öncede dediğim gibi benim fikrim yeni şehirde karting pistinin orası...

Hatta 2 yıl önce orasını TOSFED'in düzenlediği Off-Road organizasyonunda Pit Stop olarak kullanmışlardı çok iyi bir yer bence hem merkeze yakın hemde boş bi alan...

Burası tavsiyemdir...;)

RespecT
08.03.2007, 00:58
Daha öncede dediğim gibi benim fikrim yeni şehirde karting pistinin orası...

Hatta 2 yıl önce orasını TOSFED'in düzenlediği Off-Road organizasyonunda Pit Stop olarak kullanmışlardı çok iyi bir yer bence hem merkeze yakın hemde boş bi alan...

Burası tavsiyemdir...;)

Dediğin yerlerden bi kaç foto alabilirmiyiz, değişik açılardan çekilmiş. Böylece görmesinin imkanı olmayan arkadaşlarımızda görmüş olur fikirlerin daha çok önem kazanır.. Nede olsa tavsiyeler değerlendirilecek..

SIVASRAP
08.03.2007, 15:24
Rüştü abi görüştü benle.Orayı değelendiricez fotolar gelecek ;)

buğrahan
08.03.2007, 15:35
valla çok iyi düşünmüşsünüz

kırmızıpolo_58
08.03.2007, 15:59
bu yaz inş. bende gelcem sivasa ve bu buluşmayla umarım aynı tarihlere gelirr
güsel bi tanışma ve tanıtım toplantısı olabilir bence ama yarış olayına girmeyelim bu adımıza gölge düşürür özelliklede olumsuz bişe olursaa!!!
ayrıca böle bi yemek konser falan gibi etkinliklerin olması katılımı ve katılımcıların memnuniyetini arttırabilir kanaatindeyimm.
bunlar içinn gereken masraflarıda makul bi katılım ücreti toplayarak çok rahat karşılıyabiliriz üstelik hem eğlenceli hemde istenilen ilgiyi görmüş olur bölecce..

DRİFTCİZADE_m58
10.03.2007, 19:01
bu yaz inş. bende gelcem sivasa ve bu buluşmayla umarım aynı tarihlere gelirr
güsel bi tanışma ve tanıtım toplantısı olabilir bence ama yarış olayına girmeyelim bu adımıza gölge düşürür özelliklede olumsuz bişe olursaa!!!
ayrıca böle bi yemek konser falan gibi etkinliklerin olması katılımı ve katılımcıların memnuniyetini arttırabilir kanaatindeyimm.
bunlar içinn gereken masraflarıda makul bi katılım ücreti toplayarak çok rahat karşılıyabiliriz üstelik hem eğlenceli hemde istenilen ilgiyi görmüş olur bölecce..
çok doğru para toplanması şart 20-30 milyonla rahatlıkla hoş organizasyonlar yapılabilir

__D!sasTeR__
10.03.2007, 19:03
çok doğru para toplanması şart 20-30 milyonla rahatlıkla hoş organizasyonlar yapılabilir
senin dediğin para yapılan organizasyona, katılan kişiye göre değişir

Erol58_34
15.03.2007, 14:51
Sabırsızlıkla bu buluşmayı bekliyorum.Bir an önce 7. ayın gelmesini bekliyorum.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

pasa_slx
16.03.2007, 01:32
bencede 20 30 ytl yeterlı st üyelerı ve sponsorlarında yardımlarıyla gusel bı organızasyon yapılabılır

pasa_slx
16.03.2007, 01:57
bence yarısız fılan efendı bi sekılde organızasyonumuzu yapıp kendımızı tanıtalım o bıze yeter sıvaslıyada bu yakısır bence

_AN1L_
30.03.2007, 18:24
benim içinde tanışma fırsatı olur sizlerle

esmer
31.03.2007, 15:03

1. SivasTuning standı
3. Sponsor standları
7. .....
8. .....

rüştü abi inan çok iyi düşünmüşsün valla bizde kayseri st cileri olarak bu büyük buluşmayı bekliyorduk organizasyon çok güzel olacak gibi duruyo

_AN1L_
31.03.2007, 16:31
çok güzel olur peki arabası olmayan öğrenciler ne yapacak bide isim olarak DEV SivasTuning Buluşması olabilir

ALACA
31.03.2007, 17:16
Anıl önceki buluşmalarımızı takip etmişsen sende görürsün, Öncelikle herkesn gelebileceği bir alanda toplanıp oradan gidiyoruz senide orada herhangi bir ST ci abin buluşma alanına götürmekten mutluluk duyar.

mrchatmaster
02.04.2007, 17:12
yaz tatilinde sivasta olacağım mutlaka aranıza katılacam rüştü abi piknik düzenliyelim gardaşlarda

speedmanizm
02.04.2007, 23:49
Anıl Benim Kardesim sayilir Seve Seve ben alirim bundan sonraki bulusmada bende warim Yalcin HAyirlisi olsun herseyin

imported_speed_boy
03.04.2007, 22:03
slm tüm site ailesi bence böyle bir organizasyon muhteşem olur böylece birbirimiz tanımış oluruz gerekli işlemlerdede hep berabr olmalıyız çünkü biz artık bir aileyiz eğer yanlış düşünüyosam cvplayın...

haktan
03.04.2007, 23:11
7.ci Ayin 10 Nunu Uygun Buluyorum,siz Ne Dersiniz Arkadaşlar

esmer
04.04.2007, 18:47
öle diyosunda kardes turuncu lantis burda kayseri de onuda davet ederiz umarız gelir bekleriz bizde hem tanışmış oluruz:)

ALACA
04.04.2007, 18:59
öle diyosunda kardes turuncu lantis burda kayseri de onuda davet ederiz umarız gelir bekleriz bizde hem tanışmış oluruz:)
Şehir dışından gelen Misafirlerimizin başımızın üzerinde yeri var,
Hem lantis birazda Sivas'lı sayılır. :)

Emre
04.04.2007, 19:23

neden lantisin neyi var ki olmaz diosun

Emre
04.04.2007, 19:24
pardon neden lantis olmadan güsel olmuyor muss

Biralem
04.04.2007, 19:43
Tartışmayın ozamana az kaldı neler olur neler bekleyelim ve görelim bence..

By_gK
06.04.2007, 19:03
4 eylül şenliklerine mütakip yapılsa daha güzel olacağını düşünüyorum

Emre
06.04.2007, 21:41
4 eylül şenliklerine mütakip yapılsa daha güzel olacağını düşünüyorum

o gun yapılması polislerle zorluk cıkar güvenlik biraz daha fazla oldugundan uygun olmaz yanlıs anlasılır yani bulusmamız....

Çerkezoğlu
06.04.2007, 23:47
4 Eylül çok geç olur

ghost58
07.04.2007, 12:08
güzel olur bence SivasTuning MotorShow olsun derim daha karizma duruyor:d

RüStü ElmaS
08.04.2007, 00:31

Öncedende bildirdiğim gibi, bu tarih kesinleşmiştir arkadaşlar.

Engin_Efe
11.04.2007, 15:14
İyi Olcanı Düşünüyorum...Fuar Alanı olabilri Yer İçin..elmimizden geleni yaparız
Kolay gelsin

murtiiii5858
11.04.2007, 22:00
ben aranıza yeni katıldım sivalı olmam ve sivasta yaşayan biri olarak bu organizasyonun sivas için cok iyi olcağını düşünüyorum ayrıca paranoya rock grubu olarak bu organizasyonda yer almak isteriz

karadiş
11.04.2007, 22:34
eVET ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZE OLUR.SİVASIMIZIN TANITIMI İÇİN ÇOK GÜZEL OLUR.AYRICA VALİLİK VE BELEDİYE NİYE İZİN VERMESİN.SPONSOR OLARAKTA SİVAS BELEDİYESİDE BELKİ KATKIDA BULUNABİLİR.HER ŞEY SİVAS İÇİN

RüStü ElmaS
11.04.2007, 23:27
ben aranıza yeni katıldım sivalı olmam ve sivasta yaşayan biri olarak bu organizasyonun sivas için cok iyi olcağını düşünüyorum ayrıca paranoya rock grubu olarak bu organizasyonda yer almak isteriz

Aramıza hoşgeldin gardaş,
rock grubunu biraz tanıtırsan memnun oluruz.

SIVASRAP
12.04.2007, 01:58
Aslında Sivasın en ünlü rapcisi JetAydın abiyi ve bizim gençleri ayarlasam orada biraz şarkı söylerler;)

Ahmet58
27.04.2007, 17:10
Güzel düşünmüşsün.
İyi bir buluşma olacağına inanıyorum...

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL...

tiGGeR
10.05.2007, 20:06
Askerden İzin Alabilirsem bu Bulusmada aranızda olmayı çok ıstıyorum. Bakalım hayırlısı:(

falcon___880
10.05.2007, 20:42
Slm Arkadaşlar öyle Bir Organizasyon Bencede Güzel Olur Ama Keşke Herkesin Yapilacak Olan önceden Haberi Olsa Bazi üyelerde Duymuyor Herkese Selamlar :::::

onur_0581991
29.05.2007, 22:14
ya bence Haziran'ın sonlarında olmalı çünkü okullar tatil oluyo ve herkes tatile çıkmaya başlıyo zaman kaybetmeden yapılmalı
Saygılarımla

Gölgem o-t-o
31.05.2007, 11:12
gardaş gökhan tırnakcımı ?

AntibiotiK
31.05.2007, 11:54
gardaş gökhan tırnakcımı ?

Gölgem oto kendini bi tanıtsaydın nasıl olurdu?

gecgelen
02.06.2007, 01:35
en kısa sürede olması iyi olur tatil sezonu başlamadan..

şahsen üstüme düşen görev olursa yapmaya hazırım..

gecgelen
02.06.2007, 01:38
ÖNERİ ;
kabiliyetli ve yetenekli arkadaşların araçlarına uygun çıkma teker ayarlaması yapılsa buluşmada show yapsalar..

ASGOODAS
21.06.2007, 08:39
ÖNERİ ;
kabiliyetli ve yetenekli arkadaşların araçlarına uygun çıkma teker ayarlaması yapılsa buluşmada show yapsalar..

dediklerin cok guzel olması gerek tunıng bulusmalarıda bundan ibarettir ses goruntu ve gosteri...olmazsa olmaz bence yer secimi guzel degil geniş guzel bi alan olsaydı....
daha guzel olurdu ..diye dusunuyorum sahsı fikrim..

407_mehmet
21.06.2007, 10:23
ben tatile bile gitmiycem

ByFeAr
21.06.2007, 15:24
kaçırılmaması gereken bir buluşma

miharbi
22.06.2007, 13:30
cumartesimi pazarmı olacak ona bı karar verılse... bizlerde orada olmaktan seref duyarız...

Ertugrul
22.06.2007, 14:11
cumartesimi pazarmı olacak ona bı karar verılse... bizlerde orada olmaktan seref duyarız...

SivasTuning Yaz Buluşması için yer ve
tarih belirlenmiş ve siteden ilan edilmiştir.

15 Temmuz 2007 Pazar Günü, Kongre Müzesi Bahçesi

SİNÇO
05.07.2007, 21:08
arkadaslar hayirli ugurlu olsun etkinliginiz corbanizda tuzum bulunsun isterdim ama gec ogrendim turuncu bir golf getirebilirdim mesela insallah baska bir organizasyonda

BekirBayrak
06.07.2007, 09:44
arkadaslar hayirli ugurlu olsun etkinliginiz corbanizda tuzum bulunsun isterdim ama gec ogrendim turuncu bir golf getirebilirdim mesela insallah baska bir organizasyonda

bence geç kalınmış bi durum değil
sizleride aramızda görmek bizleri sevindirir

GoGo
06.07.2007, 22:23

Bu ayın 15 indeki organizasyonuma getirebilirsin abi ;) bekliyoruz

Emre
06.07.2007, 22:53
bekir abi yanıma geldiğinde sana dediğim plaka olayını unutma tamam mı? bütün plakalar 58 ST 058 die bir kağıta plaka ebatında bir uygulama yapılabilir

Çağlarca
09.07.2007, 23:17
Hayırlı Ugurlu olsun.. Zıyaret etmeye calısacagım Tokattan.

SivasLady
10.07.2007, 13:09
sayili günler kaldi
güzel bir organize icin
imkani olan gitsin

enis60
10.07.2007, 13:09
yapılan iş daima guzel olur bakalım nasıp olurs bızde gelecez tokattan sıvaslı kardeslerim tokattan bayagı mısafırınız olacak bu gıdısle :D

GoGo
10.07.2007, 13:56
Başımızın Üstünde Yeriniz Var Abi Buyrun Gelin :)

TeaR
11.07.2007, 11:24
Pazar günü kesinlikle ordayım :)

ASGOODAS
11.07.2007, 12:20
aksam bi aksılık olmazsa kesin galiba ordayım :D

SİVASLI_BRAYN_5
11.07.2007, 18:50
Benede Güzel Olur şöyle Arabalar Arasinda Yarişma Yapmak Görüntü Ses Sisteminde Daha Ii Olur Bence

FuRKaNGüLeR
11.07.2007, 23:47
allahdan birşey olmazsa pazar günü ordayım...

bykim
12.07.2007, 01:52
az kaldı az...

ASGOODAS
12.07.2007, 08:50
Sivasin Sivaslinin Yureği 15 Temmuzda Bizlerle Cosacak :d

SivasLady
13.07.2007, 11:20
sayili günler kaldi
iki gün sonra büyük ST YAZ BULUSMASI
15 Temmuz 2007 ilk bulusma cok güzel gececeginden eminim
imkani olan gitsin :)

GoGo
13.07.2007, 13:17
Haklısın Kader abla ,

Buluşma için tam 10.000 tane el ilanı ve 500 tane afiş basıldı , ve bunlardan neredeyse hiç kalmadı diyebilirim bunlar sayesinde buluşmamız için çok güzel reklam yaptık ve yapmayada devam ediyoruz , bunları dagıtmakta bizlere yardımcı olanlara sonsuz teşekkürler , inşaallah arabalarla olsun , katılımın çogunluguyla olsun çok güzel ve ses getiren bir buluşma olacak ,

Buluşmada Tüm Emegi Geçenlere Teşekkürler , Hepinizi Bekliyoruz

bykim
13.07.2007, 13:36
kısmetse yarın saat 07:00de oradayım

GuNaY
13.07.2007, 15:08
Son ana kadar olumlu bir gelişme olur diye bekledim ama maalesef katılamayacağım kesinleşti :mad:
Buluşmada yerlerini alacak arkadaşlara şimdiden bol eğlenceler dilerim.
Resim ve videolarla bir nebze olsun kendimi avutmaya çalışacağım :( :(

bora_58
13.07.2007, 15:53
İnş bizde orda olacağiz taner arkadaşimizla..;)

KraL_585858
13.07.2007, 18:56
sana ne oluyo taner ile ben giriyom :D

KraL_585858
13.07.2007, 18:56
bora kardeş arabaya bakmaya bekleriz :P

RespecT
14.07.2007, 01:29
İnş bizde gelecegiz ama sanırım her araba bahceye giremeyecekmiş artık bizde girenleri inceleriz. Hayırlısı..

haktan
14.07.2007, 01:30
arabam yokkkkkkk :( takdir ilahi

Scapin
14.07.2007, 09:52
arabam yokkkkkkk :( takdir ilahi
Takdir İlahi :D

cyripton
15.07.2007, 18:52
benimde yok aha şimdi çıkıp yürüyerek gidecem.

by_tuning_737
03.08.2007, 12:14
Bence Aksam Yapalim Cunku Hem Daha Zevkli Hemde Bi Isik Gosterisi Yaparsak Harika Olur.eger Sabah Yaparsak Pek Kimsenin Gelecegini Sanmiyorum.ama Aksam Olursa Herkes Gelir Benim Dusuncem Bu.sizce Guzel Bir Fikirmi...???

SIVASRAP
03.08.2007, 16:44
Bence Aksam Yapalim Cunku Hem Daha Zevkli Hemde Bi Isik Gosterisi Yaparsak Harika Olur.eger Sabah Yaparsak Pek Kimsenin Gelecegini Sanmiyorum.ama Aksam Olursa Herkes Gelir Benim Dusuncem Bu.sizce Guzel Bir Fikirmi...???

Kardeş organizasyon yapıldı ve süper geçti fotoğraflara ve videolara bakabilirsin...

VCB58
05.08.2007, 21:07
Merak Etme Turuncu Lantisi Ben Bugün Gördüm Dikimevinin önünden Geçti

SIVASRAP
06.08.2007, 01:02
Yorumlarınızı bu linkten yapabilirsiniz...

http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=5685