Orijinalini görmek için tıklayınız : Fıkra !!
HakkıTİMUÇİN
05.10.2006, 23:49
Adamın bir hız meraklısıymış. Her fırsatta arabası ile hız yapar fakat motosikletti bir polis her seferinde adamı yakalar ve ceza kesermiş. Adamın canına tak demiş aracını MODİFİYE ederek turbo taktırmış. turbo düğmesine bastığı anda aracını bir anda 2 katı hıza ulaştıracak bir düzenleme yapmış.
ertesi gün otobana çıktığında yine polis peşine takılmış. 80-90-100-120-140 derken tam motosikletli polis yetiştiğinde turbo düğmesine basarak iki katı hıza ulaşmış ve polisten kurtulmuş.
Daha sonra tekrar yola çıktığında motosikletli polisle karşılaşmamış. üç gün beşgün dolaşmış polis ortalıkta yok. Motosikletli polis olmayınca işin zevkide kaçmış ve merak edip polis merkezine gidip kendisine her fırsatta ceza yazan polisi sormuş..
- kaza geçirdi..şu an hastanede yatıyor demişler.
adam merak edip hemen ziyaretine gitmiş. Bi bakmışki polisin heryeri sargılar içinde yatıyor..
- ne oldu geçmiş olsun... demiş adam
- bide utanmadan soruyosun hep senin yüzünden oldu bunlar.... demiş polis
- ben ne yaptım ....?? demiş adam
- sen 150 km. hızla giderken birden 300 km çıkınca ben motosiklet durdu zannedip inmeye kalktım !!!!!
:D :eek: :D
HEHHE Süpermiş Teşekkürler.
Çok güzel fıkra gardaş.
Devamını bekleriz.
HakkıTİMUÇİN
06.10.2006, 01:01
bir fıkrada Sivastan...
Sivaslı hemşerimiz atlamış arabasına sıcak çermiğe çimmeye :D gidiyor. Polis durdurmuş yolda sormuş
- beyefendi ehliyet ve ruhsat lütfen ??
- ehliyet verdinizmide istiyon gardaş..al aha ruhsat
- ??
-beyefendi ehliyetiniz yok..aracın muayenesi geçmiş. üstelik trafik sigortasınıda yaptırmamışsınız..sizi bu şekilde bırakamam aracınızı bağlamak zorundayım.
- bak hele ya.. ehliyet sigorta muayene yoh diye çermiğe çimmeyedemi gedemeyecüh gardaş ya ??
:D :D
- bak hele ya.. ehliyet sigorta muayene yoh diye çermiğe çimmeyedemi gedemeyecüh gardaş ya ??
:D
He walla der bizimkiler korkulur :D :D
ELine sağlık abi, baya güzellermiş :D
SivasLady
06.10.2006, 16:46
4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler... Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur. Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir... Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır... Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: "Hangi lastik patladı?"
Gerçekten çok akıllıca bir soru :)
SivasLady
06.10.2006, 16:56
Bir gün Temel araba pazarından 2.el bir hacı murat almış. Bir gün otobanda seyir halindeyken arabada bir sorun çıkar ve sağa çeker. O sırada bir mercedes yanına gelir ve sorunu öğrenir. Ve bir teklifte bulunur, iki arabayı çelik bir iple bağlayarak yavaş yavaş gitmeyi önerir. Temel de bunu kabul eder. Mercedesteki adam da eğer bir sorun olduğunda selektör yak der ve kendisinin duracağını belirtir. İki araba yavaş yavaş ilerler. Bİr süre sonra mercedesin yanına bir ferrari gelir ve yarışmayı teklif eder. Mercedesli de Temeli unutarak bu teklifi kabul eder ve bunlar yarışmaya başlarlar. 100, 150, 200 gidiyorlarmış. Arkadaki temel ise sürekli selektör yakıyormuş. Otobanın üstünde ise bir polis helikopteri rapor veriyormuş. Raporunda şöyle yazıyormuş:"mercedes ile ferrari saatte 200 km hız ile yarışıyorlar arkadan da Hacı Murat selektör ile yol istiyor demiş.
SivasLady
06.10.2006, 16:58
Her sabah oldugu gibi adam işe gitmek için arabasına biner ve yola koyulur.Aradan 5 dk. sonra bir kadınla çarpışır ne oldugunu anlayamayan adam apar topar arabadan iner karsisinda felaket güzel bir kadin adama aman beyefendi der bu bir isaret allah bizi böyle tanistirdi der ve hasarlı arabasinin arkasindan bir sise sarap getirip, bu ilişki belkide ömür boyu sürer der ve adama sarabi uzatir adam saskin saskin sarabi açar ve bir dikiste yarisina gelir ve kadina uzatir, kadin ise içmeyecegini ve polisi bekleyecegini söyler.
HakkıTİMUÇİN
06.10.2006, 17:12
Her sabah oldugu gibi adam işe gitmek için arabasına biner ve yola koyulur.Aradan 5 dk. sonra bir kadınla çarpışır ne oldugunu anlayamayan adam apar topar arabadan iner karsisinda felaket güzel bir kadin adama aman beyefendi der bu bir isaret allah bizi böyle tanistirdi der ve hasarlı arabasinin arkasindan bir sise sarap getirip, bu ilişki belkide ömür boyu sürer der ve adama sarabi uzatir adam saskin saskin sarabi açar ve bir dikiste yarisina gelir ve kadina uzatir, kadin ise içmeyecegini ve polisi bekleyecegini söyler.
bu bayanlardan korkulur valla :D
SivasLady
06.10.2006, 17:20
Trafik polisi Temelin kullandığı arabayı durdurur ve: -Sizi tebrik ederim beyfendi, bu günkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size üçyüzmilyon lira ödül vereceğiz, ne yapmayi düşünüyorsunuz, demiş. Temel: -Hemen cidup bi ehliyet alacagim demis. -Ne! senin ehliyetin yok mu? demeye kalmadan yandan Fadime söze girmis: -Siz ona bakmayin memur bey içince hep boyle sapitiyi Polis iyice sinirlenmeye baslamis. Derken arkadan dursun: -Ula ben size demedimmi çalinti arabayla yola çikmayalim basimiza bi is gelir diye. Trafik polisi iyice zivanadan çikmis ve bagajdan idris atlamis: -Noldu usaklar geçtik mi siniri? :D
SivasLady
06.10.2006, 17:24
Amerikada 22 nolu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasindan yolu takip ederken, bir araba görmüs. Bu araci radarla incelemis ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracin tam 22 km./saat'le gittigini farketmis. Bu araba yolu tikiyormus. Ve araci durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermis. >Ve aracin pesinden gidip araci durdurmus, birde ne görsün. Araci kullanan çok yasli bir teyze. Ve aracin arkasindaki koltuklarda da çok korkmus 3 tane yasli teyze daha var. Polisi görünce yasli sürücü: Polis bey çok mu hizli gidiyordum? diye endise ile sormus. Polis demis ki; hanimefendi, hizli degil, aksine çok yavas gidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafigini etkiliyor! Radardan gördügüm kadariyla 22 km. hizla gidiyorsunuz. Yasli teyze: Ama, otoyolun girisinde 22 yaziyordu ve bende bu hizla uymak istedim! Polis: teyzecigim demis, o 22 otoyolun numarasi. Bu yolda min.50 km hizla gitmelisiniz. Kadin tamam, bundan sonra hizlanacagim demis. Polis tam kendi arabasina giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konusmayan ve çok korkmus 3 yasli teyzeye kaymis. Ve sormaya karar vermis sürücüye. Teyzecigim birsey sorabilirmiyim? Bu arkada oturan kislerin nesi var? Çok korkmus gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuslar gibi! Kadin söyle cevap vermis: Valla bende anlamadim, 250 nolu karayolundan çiktiktan beri böyleler. :D :D :D
HakkıTİMUÇİN
06.10.2006, 17:39
Temel Aracı giderken bir levha görmüş
YAVAŞ 100... temel hemen hızını 100 km. düşürmüş
bir müddet sonra bir levha daha..
YAVAŞ 90 ...temel hızını 90 a düşürmüş
YAVAŞ 80... temel 80 düşmüş ancak hız yavaşladıkça işaret levhaları daha geç gelmeye başlamış
en sonunda YAVAŞ 10... levhasını görmüş temel kıza küfrede 10 km hıza düşmüş bu şekildede yaklaşık 1-2 saat yol gittikten sonra temel son levhayı görmüş
YAVAŞ'A HOŞGELDİNİZ
Adamin birisi şehirler arası yolcu taşımacılığında kullanmak üzere Ford minibus satın alır. İlk sefere çıkacağı gün çok heyecanlıdır. Yolcuları tepeleme doldurur ve yola çıkar. Fakat minibusu öyle hızlı kullanmaktadır ki minibusun en arka koltuğunda oturan 60 yaşlarında bir ihtiyar amca şöföre:
- Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksın, deyince söför heyecanla,
- Beybaba sen Ford minibusu bilir misin?, der.
Ihtiyar adam:
- Hayır bilmiyorum, deyince şöför:
- O zaman otur yerine bir daha işime karışma, der.
Neyse seyahat bu sekilde devam eder. Ileride keskin bir virajdan 120 Km hizla donunce ucuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulurlar. Bu arada minibusteki yolculardan orta siralarda oturmakta olan orta yasli bir kadin:
- Sofor bey rica ederim yavas git, evde coluk cocugumuz bekliyor, deyince sofor kadina
- Abla sen Ford minibusu bilir misin?, deyince kadin:
- Hayir nereden bileyim, der. Sofor bunun uzerine:
- O zaman sus, bana mudahale etme, der.
Yola devam ederler. Artik minibus oyle suratli gitmektedir ki herkesin yuregi agzinda soforun insafa gelmesini bekler. Soforun saginda oturan adam dayanamayip:
- Sofor Bey, yavas gitsene canina mi susadin, deyince sofor:
- Abi sen Ford minibusu bilir misin?, deyince adam:
- Evet ulan biliyorum ne olacak!, der.
Bunun uzerine sofor heyecan icerisinde
- Iyi o zaman cabuk soyle bunun freni nerede ???
Nerede bu fordun Freni?????
SivasLady
08.10.2006, 18:12
üc adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış
Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Diğer ikisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye sormuşlar.
"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.
İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım."
Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?"
Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?"
Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişer, "Öyle bir araba olmaz ki!"
Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş
tıklayın ve görün
http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg
0 - 100 e 6 saniyede çıkan ufak bir araç süper ya :)
HakkıTİMUÇİN
10.10.2006, 20:08
Bizim temel İngilterede otobana girer..
Tabiki ters yönden gitmektedir...
yerel radyoda bir anons duyar..
E-26 nolu otobanda gitmekte olan sürücüler lütfen dikkat edin !! e-26 nolu yolda bir araç ters iskikamette gitmektedir..
temel kendi kendine söylenir ;
HANGİ BİR ARAÇ..HEPSİ..HEPSİ
SivasLady
10.10.2006, 21:21
Aşırı Hız ve Uyanık Şoför
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner:
- Buyrun Memur Bey!
- Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen?
- Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey.
- Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim?
- Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı.
- Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi???
- Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba....
Polis iyice şaşırır:
- Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!?
- Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum...
- Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?!
- Evet Memur Bey...
Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der....
'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...'
Adam güler:
'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....'
Tir söförü Dursun ile muavin Temel kamyonlarina 6 metre yüksekliginde havaleli mal yüklemis gidiyorlarmis.
Birden bir tünel ve önünde bir uyari isareti :
"DIKKAT !! Azami Yükseklik 4 metre"
Muavin Temel, etrafa dikkatle bakmis. Sonra Dursun'a dönerek :
-Bas gaza usta ! Etrafta polis molis körinmeyu..
Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara :
-Pana pir roman lazum, demiş.
Kırtasiye tezgahtarı sormuş :
-Efendim agır mı olsun hafif mi?
Temel :
-Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur.
Temel yeni aldığı BMW si ile Trabzona gidip hemşehrilerine hava atmak ister. Yakınlarına telefon açar. Ula beni karşılayın 12'de yola çıkayrum saat 6'da ordayım. Dediği gibi 12'de yola çıkar ve 6'da Trabzona varır. O gün hasret giderir, ertesi gün yola çıkacaktır. İstanbul'daki yakınlarına telefon açar ula beni karşılayın 12'de yola çıkayrum 6'da ordayım. Yakınları saat 6'da Temel'i karşılamaya çıkarlar. Temel yok. Saat 7 olur, temel yok. 8,9,10,11,12.....sabahın ilk ışıklarına doğru temelin arabası gözükür. Tanıdıkları panik içinde temele sarılırlar, nooldu temel bi kazamı geçirdin. Yok hemşerum ne kazası be, hep bu Alaman gavuru yüzünden oldu. Arabayla gitmek için 5, geri gelmek için 1 vites koymuşlar....
Ah bu temel beni öldürecek ya :)
Temel kamyonu ile dik bir yokuştan süratle inerken birden kamyonun freni patlamış. Telaşla kamyonu nereye süreceğini düşünürken sağında kalabalık bir pazar yeri görmüş. Kamyonu o tarafa sürersem yüzlerce kişi ölür diye düşünürken sol tarafında da boş bir inşaat ve önünde oynayan küçük bir çocuk farketmiş. Bir çocuğun kaybı, yüzlerce kişiyi öldürmekten daha iyidir. Allah'ım, beni affet, diyerek kamyonu o tarafa çevirmiş.
Ertesi gün, gazetelerde manşet:
Pazara dalan kamyon 120 kişiyi biçti!
Hastanede yatan Temel'e olayı araştıran komiser; Oğlum, olay nasıl oldu? Anlat bakalım, demiş. Temel de hala şaşkın:
Amirim, herşey o ufak çocuğun pazar yerine doğru kaçmasıyla başladı.
Çerkezoğlu
23.10.2006, 20:28
fıkralar süper devamını bekliyoruz
aykut-akay
24.10.2006, 00:44
güzel fikralar :D:D:D:D
aykut-akay
24.10.2006, 00:48
Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş. Aksilik bu ya, o gün de
Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı!
Hemen almış yerden,
bir bakmış ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demiş ve
şansını denemeye karar vermis. Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi
fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk Havalimanı'nda görevli
gümrük memuru Temel'in Karşısına
geçmiş.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
"Leonardo Di Caprio"; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci.
Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: "Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.
aykut-akay
24.10.2006, 00:49
ROMAN YAZMIŞ
Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye:
- Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş.
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş.
Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku.
Ve kalınca bir kitap daha vermiş.
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde...
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum
aykut-akay
24.10.2006, 00:51
Başkan Bush Amerika da bir ilköğretim okulunu ziyarete
gitmiş,sınıflardan birine girip öğrencilerle sohbet etmiş.Sorusu olan
var mı?diye sorunca çocuklardan birisi el kaldırmış;
-İsmim Bob, 3 tane sorum olacak sayın başkan demiş.1. soru;-Sizce
Hiroşima’ya atılan atom bombası yapılabilecek en büyük kitle katliamı ve
vahşet değimli dir?
2. soru;-Hiçbir sebebi yokken "bir şeyde bulamadığımız halde" Irakta ne
işimiz vardı? 3.soru;-bütün dünyada iç karıklıklarına sebep olanlar CIA
ajanları değimli dir?...
Başkan çok sıkıntılı tam cevapları düşünürken zil çalmış ve herkes
teneffüse çıkmış,teneffüs bitince tekrar toplanmışlar.Bush hiç bir şey
olmamış gibi "-başka sorusu olan?"
diye sormuş.Çocuklardan başkası el kaldırmış.
-İsmim Tomy benim 5 tane sorum olacak sayın başkan demiş.1.soru;-Sizce
Hiroşima’ya atılan atom bombası yapılabilecek en büyük kitle katliamı ve
vahşet değimli dir?
2. soru;-Hiçbir sebebi yokken "bir şeyde bulamadığımız halde" Irakta ne
işimiz vardı? 3.soru;-bütün dünyada iç karıklıklarına sebep olanlar CIA
ajanları değimli dir?.
4.soru;- bundan önceki dersin zili neden 30 dakika erken çaldı??? ve son
sorum;-Bob nerede??ß
EINSTEIN VE SÖFÖRÜ
Einstein konferaslarina hep özel soförü ile giderdi. Yine bir
konferansa gitmek üzere yola çiktiklari bir gün soförü
Einstein'a, "Efendim, uzun zamandir siz konusmanizi yaparken ben de arka siralarda oturup sizi dinliyorum ve artik neredeyse
söyleyeceginiz her seyi kelimesi kelimesine biliyorum" dedi.
Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulundu:
"Peki, simdi gidecegimiz yerde beni hic tanimiyorlar" dedi. "O
halde bugün palto ve sapkalarimizi degistirelim, benim yerime sen yap konusmayi, ben de arka sirada seni dinlerim." Soför, gercekten cok basarili bir konusma yapti ve sorulan tüm sorulari dogru yanitladi. Tam yerine oturacagi sirada bir kisi, o güne kadar konferansta sorulmamis bir soru sordu. Soför, hic duraksamadan soruyu soran kisiye döndü ve "Böylesine basit bir soruyu sormaniz gercekten cok garip" dedi. Sonrada
Einstein'i isaret ederek söyle devam etti:
"Simdi size arka sirada oturan soförümü cagiracagim ve sordugunuz soruyu, göreceksiniz, o bile yanitlayacak
Trafik polisi Cemal in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjde verir :
- Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü
sizsiniz bu yüzden size 500 milyon lira ödül vereceğiz. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Cemal cevap vermiş :
- Hemen cidip bir ehliyet alacağum...
Polis, ne senin ehliyetin yok mu, demeye kalmadan yandan fadime söze girmiş :
- Siz ona bakmayın memur bey içince hep böyle sapitiy.
Polis iyice sinirlenmeye başlamış tam bu arada arka koltukda oturan Dursun atlamış :
- Ula ben size demedim mi çaluntu arabayla yola çıkmayalum, başımıza bir iş celur diye.
Trafik polisi iyice zivanadan çıkmak üzereymiş ki bagajdan İdris in sesi gelmiş :
- Ne oldu uşaklar geçtik mi sınırı?..
HakkıTİMUÇİN
27.10.2006, 09:49
İki yaşlı parkta sohbet ediyorlarmış..
-bu güvercinleri görünce politikacılar geliyor aklıma.. demiş birisi
- neden ?? diye sormuş öteki
- yerdeyken elimizden yem yiyorlar..havalanınca tepemize mıçıyorlar :):)
aykut-akay
27.10.2006, 22:56
Papaz, iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş:
"Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?" Zangoç'ta derin bir sessizlik... İyice köpürmüş Papaz: "Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun?" "Hayır, buradan hiçbir şey duyulmuyor efendim!" Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun..."
Zangoç bıyık altından gülmüş;
"İsterseniz yer değiştirelim, anlarsınız..." Yer değiştirmişler. Bu kez Zangoç seslenmiş: "Kilise için toplanan yardımları kim iç ediyor?"
Papaz kendi kendine söylenmiş:
"Hakikaten yahu! Buradan hiçbir şey duyulmuyor."
:D :D :D
aykut-akay
27.10.2006, 22:57
Silahşör temel :D :D
Temel bir barda oturuyormuş. İçeriye silahlı bir adam girmiş. Temel`in yanındaki sıska adamın kafasına bir elma koyup silahını çekmiş ve elmayı parçalamış.
-I`am Pekos Bill, demiş.
Daha sonra başka bir adam gelmiş. Sıskayı duvara dayamış, başına küçük bir bardak koymuş, bardağı vurmuş.
-I`am Red Kit, demiş.
Bu sefer Temel adamı çekmiş, başına şişe koymuş, adamı alnından vurmuş.
-I`am Sorry, demiş.
:D :D :D
aykut-akay
27.10.2006, 22:58
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş. Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra:
- bana senmi vurdun? demiş adama. Adam:
- ben vurdum lan ne olacak demiş. Hoca:
- sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş Adam:
- ciddi vurdum napacan?! Hoca:
- Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da :D :D :D :D :D
aykut-akay
27.10.2006, 22:59
Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler. En pahalı şarabı seçip ısmarlamış.
- Garson “ Hangi yıl tercih ederdiniz, diye sorunca,
- Temel “ Pi mahzuru yoksa hemen isteyrum.”:D
Şenol Usta
08.11.2006, 22:04
Temel bir gun kamyonuna malini yuklemis ve
uzun yoldan mali teslim edecegi bolgeye dogru hareket etmis bir rampadan asagi inmektedir .Birden kamyonun hizlandigini gorur ve yavaslamak icin frene bastiginda frenler tutmamaktadir. Caresizlik icinde frene asilmaya devam eder ama nafile. Asagiya baktiginda, yolun sag tarafinda pazar kurulmus binlerce insan alis veris yapmakta yolun sol tarafina baktiginda ise genc bir cocuk oyun oynamaktadir. Temel bi an dusunur ve en dogru kararin kamyonu sol tarafa kirip sadece cocugu ezmek oldugunda karar kilar.
Olaydan sonraki gun ise gazeteler de buyuk mansetler halinde " Buyuk katliam 100 olu sayisiz yarali" cumleleriyle basliklar atilmistir. Ve gazeteler olayi temelin agzindan soyle anlatir:
"BUTUN OLAY COCUGUN KAMYONU GORUP PAZARA KACMASI ILE BASLADI
Şenol Usta
08.11.2006, 22:05
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler.
İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş.
- Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş:
- Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler.
Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..
Sormuşlar:
- Sonraki tren ne zaman?
- Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar.
Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye...
Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş...
Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş:
- Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun!
- Nasıl gülmeyeyim!...
Onlar beni uğurlamaya gelmişti...
Çerkezoğlu
09.11.2006, 04:09
hepsi süper fıkralar...özelliklede yaşlı teyzeler:D
Adamın biri arabasını park ettiği yerden almaya geldiğinde arabasına fena halde çarpılmış olduğunu görür. Camda bir not vardır.......:
-- Beyefendi ileri vitesle geri vitesi karıştırıp arabanıza çarptım. Olayı gören kimseler şu an çevremde benim bu notu yazmamı seyrediyorlar ve benim buraya adımı ve adresimi yazdığımı sanıyorlar ama ben o kadar enayi değilim....:
EnqiN_PashA
21.11.2006, 18:11
ARKDAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE SEÇİLMİŞ FIKRALAR ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK
(Bu arada kadınlardan korkulur:) )
Şenol Usta
22.11.2006, 19:43
Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar. Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"; fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"; jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"; matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"; antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş". Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - "Boru yetmedi."
aykut-akay
22.11.2006, 22:48
bir fıkrada Sivastan...
Sivaslı hemşerimiz atlamış arabasına sıcak çermiğe çimmeye :D gidiyor. Polis durdurmuş yolda sormuş
- beyefendi ehliyet ve ruhsat lütfen ??
- ehliyet verdinizmide istiyon gardaş..al aha ruhsat
- ??
-beyefendi ehliyetiniz yok..aracın muayenesi geçmiş. üstelik trafik sigortasınıda yaptırmamışsınız..sizi bu şekilde bırakamam aracınızı bağlamak zorundayım.
:D :D
vay hemserim dogru demis :D :D ;)
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.