Orijinalini görmek için tıklayınız : ST Antalya Sorumlusu Görevine Başladı
RüStü ElmaS
13.10.2008, 02:22
Her geçen gün büyümeye devam eden ve Türkiye’nin en büyük Tuning sitelerinden olan Sivastuning.com sitemizde daha geniş ve verimli çalışmalar yapabilmemiz,
Sivas’ımızı en iyi şekilde temsil edebilmemiz ve profesyonel çalışmalarımızı daha sık yapabilmemiz açısından,
sitemizin değerli üyelerinden Bora ( Sivasprensi ) arkadaşımızı Sivastuning.com Antalya Sorumlusu olarak göreve getirmiş bulunmaktayız.
Gerek sitemizdeki aktivitesinden gerekse Antalya’daki çalışmalarından dolayı kendisi bu göreve layık görülmüştür.
Sivastuning.com Yönetimi adına çalışmalarında başarılar dileriz..
Bora kardeşim yeni görevin hayırlı uğurlu olsun,
Bu şekilde görev paylaşımları yaparak sitemizi tüm Türkiye'de parmakla gösterilecek bir site haline getirebiliriz.
Çalışmalarında başarılar diler, en kısa sürede bu ünvanınla birlikte organizasyon beklediğimi belirtmek isterim :)
SiVaSPReNSi
13.10.2008, 02:28
Öncelikle degerli büyügüm Rüstü abiye ve yönetime tesekkürlerimi sunarım.İnsallah hep beraber Sivas ve ülkemiz adına güzel seyler yapacagız.Tabi siz büyüklerim ve kardeslerimin yardımlarıyla.üstümüze düsenin en iyisini yapacagız arkadaslar kimsenin süphesi olmasın,Tabı yardım,ıstek ve önerılerınızıde esırgemeyın.Herseyın hayırlısı olmasını dılıyorum daha ıyı bır Sıvas ve daha mutlu Sivaslılar ıcın elele gönül gönüle.....
hayırlı olsun..................;)
/////ALPINE
13.10.2008, 10:44
hayırlı olsun bora gardas
Görevin Hayırlı Olsun ßora Abi...
///quattro
13.10.2008, 12:40
Öncelikle degerli büyügüm Rüstü abiye ve yönetime tesekkürlerimi sunarım.İnsallah hep beraber Sivas ve ülkemiz adına güzel seyler yapacagız.Tabi siz büyüklerim ve kardeslerimin yardımlarıyla.üstümüze düsenin en iyisini yapacagız arkadaslar kimsenin süphesi olmasın,Tabı yardım,ıstek ve önerılerınızıde esırgemeyın.Herseyın hayırlısı olmasını dılıyorum daha ıyı bır Sıvas ve daha mutlu Sivaslılar ıcın elele gönül gönüle.....
bora kaç para verdin ....
şaka kardeşim hayırlı ugurlu olsun
görevinde başarılar dilerim
ve mükemmel bir takım oldugumuzu gösterelim
hafta sonu konuşalım boram
kuyrugunu doğrulturuz alanda hahahahaahha
CRAZY OSMAN 58
13.10.2008, 12:40
Hayirli olsun... Görevinde inşallah iii şeyler yaparsin st için
BekirBayrak
13.10.2008, 12:42
Bora gerçekten çok değerli bi arkadaşımız
Görevini layıkıyla yapacağından hiç şüphem yoktur
Görevinde başarılar BORA (Sivasprensi)
SivasLady
13.10.2008, 13:05
görevin hayirli olsun
:) basarilar dilerim
(not: ben koyu kirmiziydim simdi sende oldun daha ne diyeyim :p
:cool: anlayan anladi :D )
hayırlı olsun başarılar dilerim
hayırlı olsun arkadaşım sivas tunig için geçmiştede iyi fikirlerin vardı bundan sonrada daha iyi olacağına inanıyorum
Yeni görevin de başarıLar diLekLerimLe hayırLı oLsun
SiVaSPReNSi
13.10.2008, 16:48
herkese cok cook tesekkürler yanlız bırakmak yok haa yapıyosak bıseyler hep beraber yapıyoruz ok mı mıllet ??;)basıma yıkmayın öyle herkese ıhtıyacımız var bu ıse gönül verdıysek dımı tekrardan sagolun kader senın kadar kırmızı olamam;)akın abı verdıgım paraya senın gücün yetmez;)rüstü abı ucuza kabul etmıyor kımlıgını sıvas yapmamız lazım ayrıca ;)))
///quattro
13.10.2008, 16:50
herkese cok cook tesekkürler yanlız bırakmak yok haa yapıyosak bıseyler hep beraber yapıyoruz ok mı mıllet ??;)basıma yıkmayın öyle herkese ıhtıyacımız var bu ıse gönül verdıysek dımı tekrardan sagolun kader senın kadar kırmızı olamam;)akın abı verdıgım paraya senın gücün yetmez;)rüstü abı ucuza kabul etmıyor kımlıgını sıvas yapmamız lazım ayrıca ;)))
hafta sonu konuşuruz güllllü
xstream_07
13.10.2008, 18:09
hayırlı ugurlu olsun kardeşim bunu daha önceden hak etmiştin zaten...
SiVaSPReNSi
13.10.2008, 18:15
hayırlı ugurlu olsun kardeşim bunu daha önceden hak etmiştin zaten...
sagol gardasım sen olmasan zaten bızde olmasdık ne yaparsak beraberız sırt sırta
Hayırlı Uğurlu Olsun Bora Abi.
;)
Bora Abi Yeni Görevin Hayırlı Olsun LAyıkıyla Yerine GEtireceğinden Eminim...
hayırlı olsun ...........
görevin hayırlı olsun bora kardeş
| Evo Tune-R |
14.10.2008, 18:56
Omuzladığın Bu Ağır Görevi Layıkıyla Yerine Getireceğinden En Ufak Bi Şüphem Yok,Başarılar Abi,Tebrikler...
SiVaSPReNSi
14.10.2008, 23:22
temennilerınız ıcın cooook tesekkürler arkadaslar
mete_cagri_58
16.10.2008, 15:57
bora senin içinde antalya içinde hayırlı olsun
görevin hayırlı olsun bora abi başarılarının devamını temenni ederim...
Yeni Görevin Hayırlı Olsun Abi........
Hayırlı olsun bora abi görevinde başarılar diliorum site için güsel bi gelişme
FaTaLeRRoR
17.10.2008, 20:59
yeni görevin hayırlı olsun bora abi başarılarının devamını dilerim
SiVaSPReNSi
18.10.2008, 16:07
sagolun arkadaslar hepınızınde yardımlarını beklıyorum tek basıma yapamama cünkü
herzaman arkanızdayız abi merak etmeyin...
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.