Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm üyelerimizin dikkatine!!! Lütfen bakmadan geçmeyin...
VecTraTöR
03.01.2007, 19:30
evet arkadaşlar cuma günü bi buluşmamız var biliyorsunuz ve bu buluşmada kalabalık olacağımız için dergiye çıkma gibi bir hedefimiz var. Ben diyorum ki madem böyle birşey yapılacak çok daha canlı resimler sergileyelim bu nedenle sivastaki modlu araçlarıda oraya davet edelim. aklımdaki araçları yazıyım eklemek isteyen olursa alta devam etsin..
---DH 577 siyah bmw
---DF 777 yeşil bmw
---DK 272 beyaz bmw
---plakasını bilmiyorum ama jantları sanırım krom yeşil bir coupe honda var
---yine modlu ferrari logolu kırmızı bir honda var
---yeşil opel calibra
---tampon uzatmalı kırmızı fiat punto
---gümüş gri 2.5 vectra irmscher cdx
---seat leon
---birkaç sarı opel tigra var
---gümüş gri 106 var
---DGT vectra
---son zamanlarda görmedim ama buradaysa DV 337 orhanın sürüngen megane
---yine laci gezen neonlu bi corolla var
---krom jantlı mazda 323 var
---turbolu sarı jantlı bir subaru var
vs.vs aklımdakiler bu kadar eğer sizdede varsa yolda mı durdururuz tanıdık olurdamı söyleriz ama bu buluşmaya gelmeleri çok iyi olur kalabalık iyidir :)
kişilere modifiye buluşması ve resim çekileceği söylenir siteden bahsedilmez buluşmaya katılanlarada site anlatılır ve üye edilir
işte benim şahsi düşüncem..
başlığın gereksiz görüldüğü taktirde yöneticiler tarafından silinmesini rica ederim
teşekkürler ;)
dv 777 olabilir---birde 1968 yeşil ford onuda ayarlayabilirsem olacak inşaallah.
heart_breaker
03.01.2007, 19:48
emre bahsettiğin turbolu subaru bizim yan sitede oturuyo..karşılaşmaya itina göstericem..ve görüşücem
beyler bu arada CANCİCİ kuaförün sahibindeki tipo dada iyi modifiye var tanıyanınız varsa iyi olur.
VecTraTöR
03.01.2007, 19:54
---kırmızı bir bmw daha var çirkin yazıyor sanırım arkada
evet beyler imkanımız olduğunca kalabalık olmaya çalışalım
SIVASRAP
03.01.2007, 20:18
---kırmızı bir bmw daha var çirkin yazıyor sanırım arkada
evet beyler imkanımız olduğunca kalabalık olmaya çalışalım
o araba gelemez çünkü bügün çok pis vurmuştu arabayı aks da falan sorun var arabanın ;) sanayide gördük Yalçın'larla
arkadaşlar ben DH 577,DF 777,yeşil opel calibra,seat leon
bunlar ile yarın sabah konusurum kırmayacaklarından eminim bir işleri yoksa kesinlikle gelirler.orhanın arabaya gelincede sanırım o sattı arabayı.nc 666 mavi toyotada var onuda getirebilirim sorun cıkmazsa..
Zamanımız olursa inşallah geliriz.
VecTraTöR
04.01.2007, 10:58
arkadaşlar ben DH 577,DF 777,yeşil opel calibra,seat leon
bunlar ile yarın sabah konusurum kırmayacaklarından eminim bir işleri yoksa kesinlikle gelirler.orhanın arabaya gelincede sanırım o sattı arabayı.nc 666 mavi toyotada var onuda getirebilirim sorun cıkmazsa..
süper olur mehmet ne kadar çok kişi ved modlu araç gelirse o kadar iyi ;)
---kırmızı bir bmw daha var çirkin yazıyor sanırım arkada[quote=VecTraTöR;14887]
Elimden geleni yaparım merak olmasın ve kaza yapmış bilmiyordum birazdan görüşücez volkan abiyle.
volkanın araba kazalı yapılıo su an yarıne yetişemes bı dahakı bulusmada inş bızden gelecek arabalar kırmızı opel 58 FE 535 gri alfa romeo
VecTraTöR
04.01.2007, 20:46
mehmet bmwlerden ses var mı
volkanın araba kazalı yapılıo su an yarıne yetişemes bı dahakı bulusmada inş bızden gelecek arabalar kırmızı opel 58 FE 535 gri alfa romeo
+58 Malikeder olmazsa. ;)
Eğer ben gelirsem 34 DGT i de getirmeye çalışırım. Zamanı olursa kesin gelir.
Emre saydığın araçların birçoğunun sahibinin yaşı bizden büyük,
Bu tür organizelerde onların canı çok sıkılır ve gelmezler diye düşünüyorum. Sadece Sitenin varlığından bahsedin.
Site görevliside olmadığınızı söyleyin yeter.
Evet Emre Saydığın Araçların Hepsini Tanıyorum Ve Görüyorum Sürekli Yalçınında Dediği Gibi Gelseler İyi Olur Tabi Ama Sıkılırlar Bencede Bi Dahakine Daha Güzel Olacak İnş..!
VecTraTöR
05.01.2007, 01:13
o zaman bizim büyük proje yaza diyelim ne diyim :)
577 ve 777 ağır abiler onlar gelmezler galiba
de mehmetin çevresi geniş o getirir dimi mehmet gardaş :D
Erkan_Kartalci
10.01.2007, 12:59
beyler bu arada CANCİCİ kuaförün sahibindeki tipo dada iyi modifiye var tanıyanınız varsa iyi olur.
Can cici benim iyi tanıdıgım bir abimdir daha onceden gorsem onuda alır gelirdim gec farkettim biraz
Arkadaşlar Ben Yeni Katildim Buluşma Günlerini Söylerken Tarihte Yazarsak Iyi Olmazmi
Çerkezoğlu
09.05.2007, 11:46
Arkadaşlar Ben Yeni Katildim Buluşma Günlerini Söylerken Tarihte Yazarsak Iyi Olmazmi
konunun açıldığı tarihe bakarsak bi karışıklık olmaz,zaten buluşma tarihleri yazılıyor.
bu arada aramıza hoşgeldiniz
volkan_fb
09.05.2007, 11:54
Arkadaşlar tam bir tarih yazalım ya lutfen biz yeni oldugumuz icin ilan tarihleri nerede bulamıyorum acık tarih yazarsanız orada olmayı ısterım...
Çerkezoğlu
09.05.2007, 11:56
Arkadaşlar tam bir tarih yazalım ya lutfen biz yeni oldugumuz icin ilan tarihleri nerede bulamıyorum acık tarih yazarsanız orada olmayı ısterım...
şu sıralar bir buluşma yok,bu konu önceki buluşmanın konusu...buluşma olduğunda mutlaka haberiniz olur ;)
:( gogo gardaş cancici arabayı satmış herhalde
volkan_fb
09.05.2007, 11:58
kusura bakma benim bilgisayrda yeni konu diye gosterince atladım bende kusura bakmayın
Orhan megane artık kullanmıyor. Canavar bir bora aldı. Güzel bir makina . AY 075 . Suan kendisi Ankara'da . Orda okuyor.
vBulletin v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.