PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : veee forumdan ayrılıyorummm.....

bykim
07.01.2007, 13:02
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi ..

Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Mod: Forumdan ayrılıyorum. artık ayrılık modundayım. Hoşça kalın.

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..

Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..

Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..

Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim...

HakkıTİMUÇİN
07.01.2007, 13:11
:D

Çerkezoğlu
07.01.2007, 15:01
Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

hepsi güzel ama en çok bu hoşuma gitti :D :D

SIVASRAP
07.01.2007, 16:56

hahaha :D:D:D:DD:D:D

ALACA
07.01.2007, 18:19
Teşekkürler beni yazmaktan kurtardın.
Mod: Forumdan ayrılıyorum. artık ayrılık modundayım. Hoşça kalın.

RespecT
07.01.2007, 18:24
Forum geyiğimi oluyor buda Paylaşım için tşkler..

aykut-akay
07.01.2007, 19:11
Paylasim Icin Tsk Hemso

ToKuS_DiGiTaL
08.02.2007, 23:57
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim... :)

Albay
09.02.2007, 00:02
bence saçma ve komik değildi.

paylaşım için sağol emeğine sağlık.

__D!sasTeR__
09.02.2007, 21:25
komikti.diğerleri pek hoşuma gitmedi.
pylşm için saol

GoGo
09.02.2007, 21:31

bende bunu sevdim :D.paylaşım için teşekkürler.

HEREDOT58
09.02.2007, 21:58
DEHSEEEEET OLMUS KARDES

aykut-akay
09.02.2007, 22:11
güzel yazilar

:D :D :D

buğrahan
14.02.2007, 18:46
çok komik yav valla abi

Ihlamurlar6nda
27.02.2007, 11:50
öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi ..

Bence bu bi çok kişinin duygularına tercüman olmuştur

Baron24
27.02.2007, 11:54
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın .. :):):)

BekirBayrak
27.02.2007, 12:19
Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..
hahahahahahahah