.:KAZAAM:.
02.01.2008, 14:55
Arkadaşlar Bilindigi Gibi Sonata Marka Aracimla Kaza Yaptim Ve Parça Ariyorum Sol ön çamurluk.podyo.şase.kule.sanzuman.tampon.far.sinya l Sol ön Kapi. Sol Arka çamurluk.sag ön .arka Ve Kapilar .olmak üzere.hava Yastigi Direksiyon. Airbag Ateşleyicisi.vb Bunlar Acil Aranan Parçalar.diyer Parçalari Tedarik Ettik Motor Vb.olanlar Bulundu Yardimci Olursaniz Sevinirim şimdiden Sag Olun
yiğido_aykut
02.01.2008, 14:58
kardes gecmis olsun...
zor bulunan parcalar insallah kisa zamanda bulabilirsin...
Şenol Usta
02.01.2008, 17:04
bu parçaları istanbul firuzköyde bulabilirsin.
allah kolaylık versin parça aramak çok zor.
Aracı Yeniden Toplamak Kadar Zor ßirŞey Yokya , İnşallah Kısa Zamanda ßulursun Kadir Abi Kolay Gelsin...
02.01.2008, 22:10
sag olun arkadaşlar ostimde bile yok nabcam bilmiyorum seytan diyo al bi vidon benzin yak geç valla kaç günden beri ugrasıyorum yok olan vts me oluyor içinde yiyoz içinde kalıyoz gece su iki haftadan beri ömrüm yollarda geçiyo ama yaptık bi kaza arıyoz parça illa bana sıfır olması önemli degil kazaalı sonata falan varsa ön tarafı keser alırız yani oda olur benim için
YAVRU KURD
02.01.2008, 22:18
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aradığın parçaları bulursun
ostimde güven otoya gittinmi ostimin en büyük parçacıları
58_KAPTAN_58
03.01.2008, 11:39
Gecmiş olsun kardes ostimde Cikmacilar war cikma parca satanlar oraya baktin mi....
03.01.2008, 22:18
ostimi alt üst ettim
yok türkiyede gitmedigim yer çok az kaldı bir dogu birde kuzey iki haftadan beri yaktıgım bnzinin hatti hesabı yok son çare internet servis bile bulamıyor
bunlar saşe numarasına göre degişiyor parçalar aynı modelde 15 adet saşe numarası var ve her parça farlı oturuyor yani araba aynı araba ama onun başka şase numarası benim araca uymuyor motor kulakları bile hep farkı düşünün büyük parçada nasıl olur
ASGOODAS
04.01.2008, 10:55
çıkma parca hakkaten ortalıkta yok heleki boyle zor bulunan bi parca allah kolaylık versin