PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iki kupayida istiyoruz..

cücü baba
20.02.2009, 22:20
http://www.sivasspor.com/forum/images/icons/icon1.gif İki kupa olurmu ?
Çarşamba günü eve dönerken Radyosporu açtığımda Sivassporlu bir yönetici konuşuyordu. Biz iki kupayı birden havaya kaldırmak istiyoruz hedefimiz Anadolu takımlarına yol göstermek ve onları cesaretlendirmektir,diyordu. Kendi kendime olurmu acaba diye sordum sonra soruya gene kendim cevap verdim olur olur ama nasıl olur bütün mesele Sivassporun nasıl kelimesini nasıl geçeceğindeydi. Türkiye kupasından elenmiş,ligde ümitleri pamuk ipliğine bağlı,transfer ayında milyon euroları su gibi harcayan Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaşın taraftarlarına ne söyleceği idi.Bedavaya kurulan Sivasspora bakıp adama siz bu paraları nereye harcadınız diye sormazlarmı ? Böyle bir soruyla karşılaşmak istemeyen 3 büyükler elbette masa oyunlarına başlayıp Sivasın yolunu kesmek için herşeyi yapmazlarmı? Elbette yaparlar. Sivassporun zor maçlarla dolu günleri bundan sonra kolay geçmeyecek. Unutmadan ,Sivas seyircisine çok iş düşüyor en ufak bir olayda sahanın kapatılması Sivasa vurulacak en ağır darbe olur. DİKKAT ETMELİLER.
20 Şubat Cuma 2009....İsmet TONGO...FOTOMAÇ Gazetesinden alıntıdır...

KaFzieL
21.02.2009, 01:49
VaLLahi Acıkcasını Söylemek gerekirse Bu FutboL dedikLeri Şey aLın teriyLe ödüL kazandıRıyorSa(!) SivasSpor şimdiden şampiyon.Ama MaLesef ..:o

FaTaLeRRoR
21.02.2009, 01:51
sivasspor bence bu kupaları hakediyor başarılarının devamını diliyorum

ghost58
21.02.2009, 13:06
Abi Bence Sivassporun Taraftarına Çok Büyük İşler Düşüor Maçlara Bakıorum Hiç Kimse Desteklemyr Eğer Yenior İse Son 5dk Ayağa Kalkıp Bağırıor Yok Yenildiya Küfrederek Staddan Çıkıor Bu Yakışmıor Bence Bu Taraftara Bide Taraftarımız Maça Çekirdek Yemek İçin Gidiyor Bu Bana Çok Saçma Gelior Eğer Maça Gidiosan Biraz Desteklede Takımın Güveni Gelsin Dimi Ama Yok Ben Çekirdek Yiecem Diorsan Evine Bi Lig Tv Al Otur Sıcacık Evinde Çekirdeğinide Ye Çayınıda İç
Haksızmıyım Abiler Ama..

CRAZY OSMAN 58
21.02.2009, 14:00
vallahi şükrü abi kısaca şunu anlatayım sana abii

oncelık le tamam sivasspor çok iyi elindeki imkanlarla çok iyi işler yapıyor.
bence kupayı ve şampıyonluğu vermezler abi bize
ya düşünün bi siz inanıyormusunuz sivasın şampıyon olacağını bence hayır
adamlar her türlü bu senede şampıyon olurlar
biz olsak bıle ne olacak kı he tamam tc ayağa kalkar ama taraftarda iş olmadıkdan sonra ne işe yarar
adam sivaslıyım diyo sivas bjk maçında bjk yı tutuyo ve onların arasında yer alıyo
ben açık ve net soyluyorum artık şu sivaslıların kendine gelmesı lazım

yemin ediyorum size ben sivas gs yendiğinde takdım atkıyı ertesi gün gittim kadikoye ve inanın herkes tuaf tuaf bakıyodu ya kardeşim niye bakıyosun zor bişey deil git al 10liraya sende tak hiç deilse katkın olsun
o günde fenerın maçı varmış bende durakda otobusu beklıyom bakdım fenerli bi grup gelıo 10 15 kişi ler hepside benden buyuk yemın derim adamlar yanıma geldı tebrik edip elımı sıkdılar aralarında da 3 kişi sivaslı
artık siz düşünün umarım ne demek istediğimi anladınız

ghost58
21.02.2009, 20:30
Osman gardaş haklısın bizim insanımız da bide o var ya sivaslı olduğu halde tuttuğu 3büyük takımın maçında o tarafa geçio sivası yuhluo küfredio onlara ayak uydryo ben fenerbahçeliyim avrupada temsil ettği için tutuyorum ama şu anda SİVASSPOR'dan başka hiç bi takım tutulmaz ve 3büyüklerin puan kaybetmesinide istiyorum artık Sivaslılar için bişi olması lazım o da bence Tek Büyük SİVASSPOR bunu ne zaman anlayacaklar çok merak ediyorum!!

| Evo Tune-R |
21.02.2009, 20:34
Futbol Saha İşi Değil Abi Günümüzde,Masa İşi.
Ne Hakeden Hakkettiğini Alabilir Nede İyi Oynayan Kazanır..
Keşke Umutlarımızda İsteklerimiz Kadar Güçlü Olsa.Zor Abim Ya..
Engeller Büyüdükçe Büyüyor.

Taraftar Konusuna Gelince de Açıkçası Sivasspor'da Ben Öyle Bişey Göremiyorum.Tiyatro İzlemeye Gider Gibi Gidiliyor Maçlara,Ruhtan Ve İstekten Eser Yok,Galip Gelinen Maç Sonunda Sivas Sivas Sivas Diye Bağırmakla Takıma Destek Olunmaz,Tezahürat Yapılmaz.Ruh Lazım Taraftara.Kazanma,Şampiyon Olma İsteğiyle Dolu Oyuncularımızın,Yönetimimizin Ruhu Gibi Ruh Lazım Taraftar Diye Geçinen Guruba.Çılgınlar da Olmasa Nice Olur Halimiz.Allah Oyuncularımıza Yardım Etsin,Sabır Versin Böyle Bi Taraftar Grubunca Desteklendikleri İçin.
Başarılar Sivassporumuza.Masalarda Olamasak da Gönüllerde,Sahalarda Galip Gelen Bizleriz..

ghost58
21.02.2009, 21:11
Ahmet kardeş zten geçen yıl SİVASSPORun lakabıydı Gönüllerin Şampiyonu Tüm Türkiye ayakta alkışladı ama bizim taraftarımız (eğer yenerse) son 5 dk.a ayağa kalkıp bağırdı bu böle gitmiyor futbolcularımızın morali bile bozulur böle bi takımın böle bi taraftarı olduğu için.Ben biraz çok eleştirdim bugün bu taraftarı hakkınızı helal edin ama bu böyle biraz da bizim sesimiz kısılsın masada kaybedeceğimize dimi ama arkadaşlar nie istanbul takımları şampiyon olacağına bizim takımımız canımız SİVASSPORumuz olsa kötü mü olur??

| Evo Tune-R |
21.02.2009, 21:17
Haklısın,Scoreboard'a Bakıp Sevinip Üzülen Değil,Takımıyla Sevinip Üzülen Ama Hep Destekleyen Taraftar Lazım Bize.Ancak 12.Adamın Desteğiyle Daha İyi Yerlere Gelebiliriz.

cücü baba
21.02.2009, 23:56
Hepinize katılıyorum ama bu zaten Ulusal basında hemde saygın bir gazetecinin yorumu bize yol gösteriyor gibi değilmi sonra bu günkü sonuçlardan sonra bi daha düşünsek derim Trabzon evinde yenildi,Fener deplasmanda yenildi rakiplerimiz hakikaten dökülüyor ve emin olun Şampiyonluğu altın tepside bize sunuyorlar bunu değerlendirmek lazım...Osman sen hala T.C. sınırları içindemisin bir ara Kaddafi çağırdı diyordun :)

SiVaSPReNSi
22.02.2009, 10:13
Hepinize katılıyorum ama bu zaten Ulusal basında hemde saygın bir gazetecinin yorumu bize yol gösteriyor gibi değilmi sonra bu günkü sonuçlardan sonra bi daha düşünsek derim Trabzon evinde yenildi,Fener deplasmanda yenildi rakiplerimiz hakikaten dökülüyor ve emin olun Şampiyonluğu altın tepside bize sunuyorlar bunu değerlendirmek lazım...Osman sen hala T.C. sınırları içindemisin bir ara Kaddafi çağırdı diyordun :)

ben ıstanbuldayken osman bıyere gıdemez abi:D

sivasspor konusunda en güclü rakıplerımız teker teker dökülürken kupalardan en az bırını alamamamız mucıze olur bence.bu sene hersey sıvassporun basarısı ıcın sankı umuyorumm bu sene sıvassporun senesı olacaktır..

ghost58
22.02.2009, 19:06
ben ıstanbuldayken osman bıyere gıdemez abi:D

sivasspor konusunda en güclü rakıplerımız teker teker dökülürken kupalardan en az bırını alamamamız mucıze olur bence.bu sene hersey sıvassporun basarısı ıcın sankı umuyorumm bu sene sıvassporun senesı olacaktır..
Abi Bence ALLAH Sivasspor'umuza yardım ediyo çünkü karşı takımlar çok güçlü çıkıo ve bizim oyuncularımız bigolü bulduktan sonra okadar çok kalemizde ataklar görüyoruz ki çizgiden çıkan toplar imkansız kurtarışlar yani normal bi antremanda o toplar gelse belki çıkaramaz ama o gün bi şekilde kurtarıyo yine dyorum ALLAH Sivasspor'umuza Yardım Ediyo