PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses yalıtımı

facia_58
16.03.2009, 12:05
Degerli arkadaslar ben arabamın kapı ortulus sesını hıc begenmıyorum sankı demır kapı ortuluyormus gıbı ses cıkartıyor arka kapılar on kapılara nazaran ıyı fakat yıne memnun degılım hanı luks bır araba yada sıfır bır arabanın kapı ortulus sesı ınsana tok gelıyor bende aracımın kapılarının o sekılde kapanmasını ıstıyorum benım aklımda kapı fıtıllerını degıstırmek var acaba bu ıslemı yapınca kapı kapanıs sesınde bır degısıklık olurmu yanı kastım kapıların sıfır bır aracın yada luks bır aracın kapısı gıbı tok kapanması ve sesın demır kapı degılde bır aracın kapısının kapanıs sesı gıbı cıkması tevsıyelerınızı beklıyorum.(Arac Toyota Corolla)
Saygılarımla
Vesselam

GuverJeaN/////
16.03.2009, 12:41
Bu konu hakkında Fazla Birşey Soyleyemiyeceğim Ama benimde Aklıma İlk Ftiller Geldi Ama Fitilleri değiştirerekte istediğin sonuca varacağını Düşünmüyorum.

/////ALPINE
16.03.2009, 15:34
bu olay tek fitil olayı deil ki kapının kilidi ve kullanılan malzemeyle ilgili oldugunu düşünüyorum

by_burky
16.03.2009, 16:10
bencede ses sadece fitilden kaynaklanmıyor olabilir kilitlerini kontrol ettirmende yarar var diye düsünüyorum

chapkın
16.03.2009, 20:54
kilit ve fitilleri degiştir hiç bi sorun kalmaz aynı sorun bendede olmuştu:p

| Evo Tune-R |
18.03.2009, 16:15
Sadece Fitille Bitmiyor
Kapı Kilidi,Direkler,Yuvası Vs.de Önemli.
İlk Aldığındaki Ses Değişmişse Fitil Ve Kilit Değişimi Yeterli Olur Sanırım..
Ama Gereksiz Bence.